chcela by som si kúpiť čítačku. Prečítala som už stovky recenzí, porovnávaní medzi PocketBook-om a Kindle a neviem sa rozhodnúť, čo sa viac oplatí kúpiť, čo je lepšie. Preto ma zaujíma akýkoľvek názor k týmto dvom výrobcom .. či máte nejaké skúsenosti s t
tak ja mam kindle paperwhite 2 a nemozem sa stazovat, vsetko ide, dlha vydrz, podsvietenie strasne super + sa da vypnut, za nevhodu by som povazoval asi len to, ze vacsinu formatov nakoniec hodis aj tak na .mobi aby sa ti lepsie citalo, ale potom to je lahoda citat
tu druhu ma tusim bubenik v kapele kde hram a uz 2 krat ju bol reklamovat ze sa pokazila cize... ale neni som si isty ci to bola presne tato, minimalne rovnako vyzerala
S PocketBook skúsenosť nemám, mám Kindle Paperwhite, má nenormálnu výdrž, prispôsobiteľné podsvietenie, s formátom som zatiaľ nemala problém a bez problémov som tam natlačila kopu PDFiek ^_^ A veľkosťou je tak akurát do jednej ruky :3
moj pocket book 622 je staršia verzia ako tie čo dávaš, ale je úplne super, taktiež mi vydrží strašne dlho, kúpila som ho v januári a dobíjala som ho pred mesicom (používam ho nie len na beletriu ale aj na študijne učely aby som si nemusela furt tlyčiť desiatky a desiatky papierov s materiálnmi/učebnicami)
nemá podsvietenie ale zasa číta, čo je úplne super! (lux tiež... a lux 2 podla mna tiež no... )
a ták som sa chcela len zastať pocketbooku
a k @4 malo by tam byť "rozloženie strany" a tam si to môžeš prispôsobiť...
@tinss konvertovala som a nebol problém zatiaľ ani raz ( :
ak si kúpiš Kindle, určite sklamaná nebudeš. PocketBook neviem, s tým skúsenosť nemám vôbec ale ani ten nemusí byť zlý.
mam kindle tuším 4ku, nedotykove a neviem si vynachváliť...na ucely studijne aj na volnocasove čítanie, ked som cestovala niekolko týždňov po sr mala som ju so sebou do vlaku/busu...lahucke, dlho vydrží,veľa sa tam zmestí, úprava kontrastu a zmena orientácie atď, jednoznačne odporúčam aj viacero mojich znamych... s pocketbookom nemam skúsenosť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
tu druhu ma tusim bubenik v kapele kde hram a uz 2 krat ju bol reklamovat ze sa pokazila cize... ale neni som si isty ci to bola presne tato, minimalne rovnako vyzerala
nemá podsvietenie ale zasa číta, čo je úplne super! (lux tiež... a lux 2 podla mna tiež no... )
a ták som sa chcela len zastať pocketbooku
a k @4 malo by tam byť "rozloženie strany" a tam si to môžeš prispôsobiť...
ak si kúpiš Kindle, určite sklamaná nebudeš. PocketBook neviem, s tým skúsenosť nemám vôbec ale ani ten nemusí byť zlý.