@lucynka737 fúú tak to som nevedela že kašlú na tých čo príjmu na odvolanie ...lebo na POCR nás prijali cez 200 a internát dostali len 59, tak som myslela že budú myslieť aj na nich..
@bella1483 a to kde si nasla?? ja som nasla len pre 2,3 a 5 rocnik ze ktori maju internat a ktori nie a ty mas ubytovvanie?? a tiez ides na POCR ale uz si tam??
@lucynka737 veď hneď hore máš - Rozhodnutie prvý ročník I. a II. stupeň...ja idem ešte len teraz na POCR a podľa tých výsledkov som intrák dostala, tak dúfam že to stále platí
@bella1483 ano ano uz som to nasla hned ako som ti odpisala tak super potom ze aspon ty to mas...no tak asi buduca spoluziacka co?? ja sa pojdem tam spytat asi teraz ked pojdem do BA alebo ked pojdem na zapis
@bella1483 tak zrejme to zalezi aj podla toho ake mas priezvisko aj ako nas rozdelia .... taj dufam ze dostanem nejaky internat lebo chcem zazit ten internatny zivot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov