sorry ze si tu troska vylejem srdiecko ale nemam sa s kym o tom bavit nakolko mi je trapne bavit sa o tom s ludmi co ma poznaju. skusili by ste to s osobou s ktorou si rozumiete po urcitej stranke predtym ste boli kamarati co osebe vedia vsetko a ani ste na nu nepomysleli ako na sexualny objekt ale trosku sa to jedneho rana po opici zvrhlo inym smerom... je nymfomanka a ma to rada je to dobry clovek je pracovita kupila si byt, ale tym koncia vsetky plusy. zije dost hyrivim zivotom (alkohol trava atd)... nevazi si samu seba minule mi povedala ze by bola rada keby si ublizi a vam je jej aj celkom luto lebo mala tazky zivot. a snazite sa jej dohovorit ale ona to berie ako natlak a vy neviete ako jej to vysvetlit.
Ak je tá "určitá stránka" len sexuálna, tak by som to neskúšal. Ale ak si rozumiete po ľudskej stránke, názorovo,povahovo, tak prečo nie. Ako hovoríš,mala ťažký život, zrejme potrebuje nejakú oporu, človeka, ktorý to s ňou bude myslieť vážne. Lenže ak sa nechce ani trochu zmeniť a dobré rady, snahu o pomoc berie len ako nátlak, tak s tým asi nič neurobíš a vážny vzťah z toho asi nebude.
@hoperpohroma ved ani si moc neskrtaju ako tak pasivne sledujem.. maximalne sa citia ohrozeni ze im potencialnu zenu vyfukne niekto iny.. zivot v obavach o vlastnu hodnotu.. nechcel by som no...
Ak ju chceš zachraňovať cez vzťah, tak... uf. Buď jej pomôž ako jej kamoš, abo s ňou randi, ale toleruj ju, ale nvm, ja by som sa asi do vzťahu s tak nevyrovnaným človekom už nepúšťal. @hoperpohroma
@wewo na cele to vyssie ti poviem asi len tolko ze nepovazujem sa za etalon moralky ked pre mna sex nie je len 'jebacka' - hlavne ked dvaja ludia nemaju vyjasnene co medzi nimi je. Prisla mi jednoducho cudna tvoja reakcia a este stylom akym ju podas - vsak ju len jebavaj. A vlastne ani nie cudna, prisla mi taka typicky jebnuto-radoby-cavovska a take typy chlapov ja z duse neznasam (v realite, netvrdím ze musis byt nutne taky). A ten dovetok ze som to tu nemala otvarat nebol o nejakej slabosti len skor o tom ze sa len zbytocne 'najezim' a za to mi birdz nestoji
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@hoperpohroma