Počuváte alebo poznáte nejaké ruské alebo východné pesničky typu Bezrjukov, Vysockij a piesne o vojne?
áno počúvam, všade kde sa, len dá.##občas si to pustím, ale len kôli ruštine a gitarovému doprovodu.##poznám, ale nejak ma to neberie.##nie nepočúvam, ale vraj to existuje.##nepočúvam ruskú hudbu a ani sa mi to nepáči.
@kokosovyorech Počúvať to musíš preto, aby si si osvojila jazyk v hovorenej podobe. ale ty si ani neuvedomuješ, že musíš počúvať anglické a americké pesničky. lebo v rádiu nič iné nejde. a ruské pesničky sú výborne, možno ešte lepšie ako tie americké, ale to ti nikto nepovie, lebo to nechcú povedať-prišli by o poslucháčov toho hudobného odpadu zo západu. A mnohokrát ľudia ani nevedia, že niečo také existuje.
@18 Oo, to je sila! Tie ich vokálne mužské zbory, to nemá chybu, podľa mňa. Nejako to nepočúvam, lebo proste.. nie som zvyknutá na taéto nápevy (ruské piesne majú svoje špecifiká, ako každé a keď človek vyrastá s niečím iným, ťažšie sa mu potom zvyká na iné) ale aj tu platí, že zo všetkého sa dá niečo vybrať - a toto je tuším ten prípad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov