ja ano zboznujem ich .. vyrastala som na tom a cela skupina su moooc dobry kamarati mojej mamy o Jozovi ani nehovorim ..... chodievali sme spolu na preteky do Brna braval nas na koncerty atd... je to pan spevak podla mna
Hlavný protagonista skupiny mi je veľmi nesympatický pretože za tie prachy čo má si mohol spraviť aspoň ksicht, ale s ich pesničkami problém nemám keď idú v rádiu vypočujem si ich dokonca.
ked ma ucka na hudobke nuti spievat .........som mala rada ale ked ma niekto k niecomu nuti tak mna to prestane bavit smola elan keby sme nemali hudobku tak mas o fanusika viacej=D
pesničky by boli aj dobré, keby ich nespieval samotný Elán, lebo po textovej aj hudobnej stránke sú fajn, lenže hudobník robí dušu pesničky a ja Elán ako kapelu nemôžem... hoci napr. taký zanedbaný sex alebo kráľovná bielych tenisiek sú bez Elánu fakt dobré pesničky...
teraz som akosi zacala, neviem ,ale zapacili sa mi az v poslednej dobe, predtym som pocuvala takmer vylucne metal a teraz sa mi do toho zamiesava aj elan, elton john, U2, enya a pod.. asi starnem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@marcia777
A na Ráža používam vždy názov FB skupiny: Jožo Ráž je prvoligový buranský tupý sedlák.
Odhliadnuc od toho, že raz ma skoro zrazil na prechode.
@ Marcia777: přesně tak