Birdzáci potrebujem trochen pomoc.. Stala sa nám s kamošom jedna nepríjemná vec a tak zháňame na poslednú chvílu ubytovanie v Prahe. Pokúšali sme sa o byt, ale akosi sa nedarí a tak som sa vás chcel opýtať či nepoznáte nejakú rezidenciu alebo ubytovanie p
Ja sa pocikám, presne toto spanie "pod karlovým mostom" sme riešili aj my a zháňali sme ubytko deň pred
Vyriešila som to tak, že sme išli na tri noci cez couchsurfing a prvú noc sme spali v ubytovni /Stodulky sa to volalo-ale keď chcete niečo fakt slušnejšie tak tam nechoď Ale vyšlo to len 210kč na noc a ja som viac ochotná dať nebola/
@cathy tak deň pred tým je ešte horšie ako týždeň ale ja verím že sa nám niečo podarí aj keď stále nič.. Možno ešte skúsiť zoznamku a hneď sa k nejakej ženskej nasťahovať
Díky za rady, zatiaľ všetko neúspešne, ale nevzdávame sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
mne napadajú koleje ČVUT, tam sa dá pekne privtierkať
1) » www.residence-prague.cz/...
2) » www.studentreality.cz/...
3) » www.ubytovaniprovsechny.cz/ubytovani-v-pra...
4) » www.kolej.cz/?page=find.nab...
5) » www.ubytovaniprostudenty.cz/produkty/praha/...
Vyriešila som to tak, že sme išli na tri noci cez couchsurfing a prvú noc sme spali v ubytovni /Stodulky sa to volalo-ale keď chcete niečo fakt slušnejšie tak tam nechoď Ale vyšlo to len 210kč na noc a ja som viac ochotná dať nebola/
Díky za rady, zatiaľ všetko neúspešne, ale nevzdávame sa