Ahojte. Stala sa mi taká nepríjemnosť. Pred takmer 2 týždňami som bola na pošte poslať list, prvou triedou a doporučene. Bol mi vrátený podací lístok s vytlačeným bločkom. Mala som ho týždeň doma, no po čase sa mi povaľoval kade tade, tak som ho jednoducho vyhodila. Teraz, po dvoch týždňoch mi volali, že im list nedošiel, a či by som im mohla poslať kópiu tohto podacieho lístka. Nemám ho nijako sfotený ani žiadne údaje z neho. Koše už vyniesli smetiari. Máte niekto nápady, ako to riešiť? Ja som bola v tom, že keď to dám prvou triedou, tak sa list určite nemôže stratiť. Neviem čo robiť. Myslíte, že na pošte by mohli mať nejaký záznam alebo čosi?
No to máš ako keď chceš niečo reklamovať v obchode- takisto ti to nikto nereklamuje bez bločka. To isté je s podacím lístkom- nikto ti neuverí, že si to poslala a teda máš jednu obrovskú smolu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme