strieborny naramok co sa mi nanho poskladalo asi 6 kamosov strasne mi je ho luto dodnes. A potom mi mama kupila rovnaky a ten som zas stratila do roka ja som si ho ani dole nedavala, ale vzdy ked mi spadol z ruky som to ani necitila...
kopu nausnic, ci uz striebornych alebo zlatych som postracala a tiez jeden privesok moj oblubeny, i ked tam mam iste podozrenie, ze som ho nestratila, ale niekomu sa prilepil na prsty...
Raz sme stratili s kamarátom auto. Jednu peknú sobotu sme niekde zaparkovali, už pod mierne pod parou a sme sa dokončili a ráno sme hľadali auto po Košiciach. ^^
aa ešte pred tým sa mi ukradli celú tašku v clube :/ to som bola dosť nasratá bez evra bez vsetkeho jedine mobil mi ostal lebo som ho mala pri sebe a aj to som zaspala rano v buse a musel mi vypadnut lebo ked som vystupila som ho nemala
najhoršie čo som stratila bolo 300SK po ceste do školy no to bol vtedy hurhaj za to doma...
ale inak ja mám šťastie na peniaze . raz som ráno čakala spolužiačku a predo mnou tisícka na druhý deň som našla 50tku a asi o mesiac 100ku ............ a odvtedy nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
"nepamätám sa"
Ale inak asi kreditku...
(prstene, retiazky, už som stratila aj náušnice z bieleho zlata)
väčšinou mi to je jedno.
ale inak ja mám šťastie na peniaze . raz som ráno čakala spolužiačku a predo mnou tisícka na druhý deň som našla 50tku a asi o mesiac 100ku ............ a odvtedy nič
peňažensku ešte so starou 500 papierovkou