Tak ja sa vas chcem len opytat ci ste nedostali v posledenj dobe nejaky list od dochodkyne p.Anny Kovačikovej, lebo vela luidi ktorych poznam ano. V tom liste sa stazuje na mladych aki su k dochodcom nedblai a vychvaluje pana Fica (ako ho oslovuje premier
Kandidáti v tejto kampani len poukazujú na to, ako veľmi sa chcú stať hlavou štátu. Okrem tejto skutočnosti nevidím žiadny iný dôvod, prečo by som mal dať jednému z nich svoj hlas!
nie nicom takom som zatial nepocula...ale urcite to bude nejaka hlupa reklama ktorou si fico a gasparovic snazia pomoct...fakt uz nech su tie volby konecne na konci lebo mi to uz poriadne lezie na nervy...
prave som to vybral zo schranky a nestacim sa cudovat nad primitivnostou kampane smer/sns, ktora - ako vidno - ani zdaleka neskoncila mavanim mapkou Slovenska a sirenim nacionalizmu v priamom prenose.
ale pravda je - oslovia nad 70r a pod 70IQ...
esteze je tych pod 70r a nad 70IQ viac... fu... ale mi odlahlo
Osobne si myslím že je to len zúfalý ťah, podľa mňa tá osoba vôbec neexistuje, a keď aj, tak určite nie na ulici rovniakova o ktorej som v živote nepočul...
skrátka pán Gašparovič sa zľakol svojho oponenta.... a dosť úboho sa snaží získať si ľudí... tak ako aj z obvinením Pani Radičovej že chce udeliť autonómiu Maďarským spoluobčanom... toť vše
Osobne asi voliť nepôjdem... žiadny kandidát nespĺňa moje požiadavky... alebo možno zvoliť menšie zlo??? Nad tým už pouvažujte každý sám,rozhodnutie je na vás...
Zaujímavé, ale taká ulica - Rovniakova v Bratislave naozaj NEEXISTUJE, existuje vsak Rovniankova (je tam navyse "n" pred K) - nachádza sa v Petržalke, čiže Bratislava 5
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
hmm no take veci si radsej ani nevsimat a neriesit to...
Prajem príjemné čítanie
dokazuje o tom to,čo si popísal že čo je v tom liste
že jak sa deti správajú k dôchodcom..aha,ale oni sa k nám môžu správať bezohľadne a drzo,ale my k nim nie!
ale pravda je - oslovia nad 70r a pod 70IQ...
esteze je tych pod 70r a nad 70IQ viac... fu... ale mi odlahlo
Osobne si myslím že je to len zúfalý ťah, podľa mňa tá osoba vôbec neexistuje, a keď aj, tak určite nie na ulici rovniakova o ktorej som v živote nepočul...
skrátka pán Gašparovič sa zľakol svojho oponenta.... a dosť úboho sa snaží získať si ľudí... tak ako aj z obvinením Pani Radičovej že chce udeliť autonómiu Maďarským spoluobčanom... toť vše
Osobne asi voliť nepôjdem... žiadny kandidát nespĺňa moje požiadavky... alebo možno zvoliť menšie zlo??? Nad tým už pouvažujte každý sám,rozhodnutie je na vás...
Zaujímavé, ale taká ulica - Rovniakova v Bratislave naozaj NEEXISTUJE, existuje vsak Rovniankova (je tam navyse "n" pred K) - nachádza sa v Petržalke, čiže Bratislava 5
(niektoré inzertné weby majú
Otvor:
» mapy.pravda.sk/...
a vpravo daj hľadať "Rovniankova" a nájde ju.
1. je blbé, aby sa pomýlil v názve ulice niekto kto tam býva
2. je divné, že by niekto robil "falošný list" a použil by chybnú adresu.
3. podľa inzerátov na webe súdim, že veľa ľudí si proste mýli tú ulicu a píše ju ako Rovniakova, hoci to je Rovniankova
V každom prípade je mi divné, že by dôchodkyňa míňala prachy na rozosielanie listov (či to bolo bez známky, len kopírované?)
že si sa pomýlil pri hľadaní ulice a miesto Rovniankovej si hľadal Rovniakovu (aj ja som sa pomýlil pôvodne