No ako zacat Ide o to, ze kedysi davno som v nejakom TV programe o internete, pocitacovych hrach a pod. pocula o takych obrazcoch. Oni maju nejaky nazov len ja som si ho vtedy netzapamatala a uz su to cele roky, no a proste ja sa k tomu stale neviem do
hej fraktaly su obrazce vytvarane matematickym vzorcom nejakym XD a matematicke a fyzikalne hlavy to nejako aj vyuzivaju, alebo sa s tym aspon zabavaju (dobra zabavka ... mam totiz spoluziaka takeho genialneho a on sa tym zaobera trochu
Insomnya dakujem!! A este to vyzera aj dost zaujimavo.
Wewo ja som to pochopila asi tak, ze tie utvary povedzme funguju na podobnom principe ako rovnoramenne rozkonarovanie, kedy materska stonka sa deli na dve rovnake mensie dcerske, ktore sa neskor delia rovnakym sposobom na dalsie dcerske atd.
Wurstol: Ak som to dobre pochopila, tak tym zvacsovanim istych casti fraktalov sa da ten fraktal pomerne dobre spoznat (asi ze na akom principe funguje a tak). V tej relacii to vtedy opisovali tak, akoze je to celkom niekedy aj umenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Wewo ja som to pochopila asi tak, ze tie utvary povedzme funguju na podobnom principe ako rovnoramenne rozkonarovanie, kedy materska stonka sa deli na dve rovnake mensie dcerske, ktore sa neskor delia rovnakym sposobom na dalsie dcerske atd.
Wurstol: Ak som to dobre pochopila, tak tym zvacsovanim istych casti fraktalov sa da ten fraktal pomerne dobre spoznat (asi ze na akom principe funguje a tak). V tej relacii to vtedy opisovali tak, akoze je to celkom niekedy aj umenie.