a potom ešte x priečinkov, ktoré sú neupratané, neupravené, nezatriedené (čo sa čudujem, lebo teraz je skúškové, a vtedy ľúbim venovať sa takýmto veciam
mám rozdelené uplynulé letá podľa rokov a v nich sú ďalšie priečinky z jednotlivých udalostí, potom samostatné jednotky kocúr, frajer, mobilové a priečinok junk, kam hádžem nezaraditeľné veci... som rada, že som to konečne poupratovala
Takže najprv mám súbor s originálnym názvom fotky , tam mám súbory s rokmi, že 2008, 2009 a tak a tam mám ďalšie súbory, kde mám tie albumy jednotlivé. A tie mám pomenované väčšinou tak, že tam mám presný dátum, kedy to bolo a názov tej udalosti alebo miesta.
Vacsina fotiek co mam v pc su z mobilu a to mi uklada do priecinkov podla datumu v tvare rok-mesiac-den napr. 20120113. A fotky co mam z fotaku mam vsetky len nahadzane v jednom priecinku s originalnym nazvom fotky
@applejill : no, tak najskôr to mám rozdelené podľa rokov 2011, 2010 etc... a v tom mám už konrétne akcie (napr. Duchonkafest August, V zoo september a podobne ...
a fotky seba a "umelecké" fotky mám úplne zvlášť v priečinkoch ... :c)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
cestovanie, akcie, ľudia, pes, mobilový mix
a vrámci toho podľa dátumu: rok/mesiac/deň
a potom ešte x priečinkov, ktoré sú neupratané, neupravené, nezatriedené (čo sa čudujem, lebo teraz je skúškové, a vtedy ľúbim venovať sa takýmto veciam
a fotky seba a "umelecké" fotky mám úplne zvlášť v priečinkoch ... :c)