Nasiel som toto video na nete kde sa bavia o tom ze globalne oteplovanie v podstate ani neni treba k tomu vediet anglinu » video.google.com/videoplay?docid...
globálne otepľovanie je skutočné, pozorovateľné. Otázka znie podľa mňa inak: Môže za to človek? A aký je jeho podieľ na globálnom otepľovaní? A vtedy sa môže diskusia začať
vedci zistili a to uz davno ze Zem prechadza roznymi stadiami teplotnych zmien. Ved bola doba ladova, bola aj doba velkych horucav a tepla a toto sa zrejme pravidelne meni. No je preukazatelne dokazane ze clovek si sam otepluje planetu a to uz velmi dlho. Otazkou je co s tym...
@goth111 je dokazane, ze CO otepluje Zem. Teda clovek svojou cinnostou otepluje Zem. Otázku "čo s tým?" by som sa ale nepýtal, pretože stále nevieme nakoľko, určite však panelu IPCC (myslím, že tá skratka je taká, už dlhšie sa o globálne otepľovanie poriadne nezaujímam a teda my skratky a pojmy y mená vypadávajú) neradno veriť.
Podľa mňa je kauza globálneho otepľovania skôr momentálnou súčasťou politiky než javom, ktorý zapríčiňuje najmä človek, a teda s tým niečo treba spraviť. Teda podľa mňa s tým zatiaľ nič veľké robiť netreba.
globalne oteplovanie nie je vymysel. akurat nie je iste ci je do dosledok cinnosti ludi alebo ci to je prirodzene oteplovanie na ktore nema clovek vplyv
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
vedci zistili a to uz davno ze Zem prechadza roznymi stadiami teplotnych zmien. Ved bola doba ladova, bola aj doba velkych horucav a tepla a toto sa zrejme pravidelne meni. No je preukazatelne dokazane ze clovek si sam otepluje planetu a to uz velmi dlho. Otazkou je co s tym...
Podľa mňa je kauza globálneho otepľovania skôr momentálnou súčasťou politiky než javom, ktorý zapríčiňuje najmä človek, a teda s tým niečo treba spraviť. Teda podľa mňa s tým zatiaľ nič veľké robiť netreba.