O2 najlacnejší, ale má pomalý net a ešte si len buduje vlastnú sieť.
Telekom, fajn cena, fajn pokrytie.
Orange, napiču cena, fajn pokrytie, divné služby, zvláštny prístup k zákazníkom a čo ma najviac nasralo - nepredávajú obaly na telefóny ktoré majú v ponuke len oni.
@smajdalf co sa ceny tyka myslim ze je porovnatelna s telekomom...vsade sa najdu kokoti co ta ojebu aby zarobili...takze to je skor o tom
orange ma pokrytie lepsie..hlavne 3G...so sluzbami som spokojny a ten pristup...pre to plati to iste co som pisal vyssie...ja osobne zo skusenosti obidvoch operatorov mam radsej orange
Podľa mňa dve najlepší sú Telekom a O2.Ja mám internet od Telekomu skoro štri roky a som maximálne spokojný. S Easy free kartou volám do všetkých sietí za 0,9 centov a ešte mám internet v mobile zadarmo.Ktorí operátor má lepšie ceny? Aj O2 nie je zlý len majú pomalý net,ale do konca roka plánujú pokriť 3g sieťo viac ako 50% populácie a na budúci rok budú ďalej rozširovať.Orange je najslabší operátor.
@kosmiklove nehovorím že nemáš pravdu, nepozeral som si detailne ponuky, ale stačí mi porovnanie paušálov, pri čom Orange má na niektoré paušály astronomické ceny, pri čom Telekom má na paušál výhodnejší (čo samozrejme závisí od toho čo preferuješ) oveľa prijateľnejšiu cenu.
A je to pravda, každý chce len zarobiť, ale ten pocit čo z nich mám, tak Telekom to robí menej okato ako Orange
@15 a o tom pokrytí - Telekom spravil veľkú chybu. Niektoré technológie zaviedol ako prvý, ale potom ich ďalej nerozširovali. Orange si počkal na výsledky ich testov a potom sa rozhodol túto technológiu nasadiť. Technologicky bol Telekom vpredu, lenže prestali sa posúvať ďalej (napríklad 3G, alebo optical fiber technológie) a Orange ich predbehol.
@kosmiklove Má 3G, ale len v mestách. Ale rozširujú. Napr. tento mesiac aj Vráble už majú 3G. Neviem či tušíš kde to je ale je to len malé mesto a už aj tam je.
@neith74 viem o tom ... nenapisal som ze telekom 3g nema vobec...orange ma len rozsiahlejsie pokrytie...
@smajdalf ja som napr s orange nemal problem nikdy...my tu mame takeho mladeho chlapika a vzdy ma na vsetky ojeby upozornil takze to je vyhoda...tazko povedat kto to robi viac okato...ked vies ako na nich tak maju aj vseliake podpultove ponuky ktore ponukaju len v pripade nudze
na volanie používam FunFón, lebo čo je zadarmo to je fajn a na internet Telekom lebo je tiež zadarmo čo je rovnako fajn Kto nevie vyšpekulovať s operátormi a radšej ich sponzoruje, jeho chyba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Telekom, fajn cena, fajn pokrytie.
Orange, napiču cena, fajn pokrytie, divné služby, zvláštny prístup k zákazníkom a čo ma najviac nasralo - nepredávajú obaly na telefóny ktoré majú v ponuke len oni.
orange ma pokrytie lepsie..hlavne 3G...so sluzbami som spokojny a ten pristup...pre to plati to iste co som pisal vyssie...ja osobne zo skusenosti obidvoch operatorov mam radsej orange
A je to pravda, každý chce len zarobiť, ale ten pocit čo z nich mám, tak Telekom to robí menej okato ako Orange
za kvalitu sa plati
@smajdalf ja som napr s orange nemal problem nikdy...my tu mame takeho mladeho chlapika a vzdy ma na vsetky ojeby upozornil takze to je vyhoda...tazko povedat kto to robi viac okato...ked vies ako na nich tak maju aj vseliake podpultove ponuky ktore ponukaju len v pripade nudze
O2 je super