kina (zaručene sa do môjho vkusu netrafí)/kaviarne (pretože proste kaviareň je pre mňa miesto, kde vediem až príliš podivné rozhovory na to, aby mohli patriť na "rande" a okrem toho je veľká pravdepodobnosť, že nastane blbé trapné ticho, v ktorom sa ja sústredím na to, aby som sa neposrala z toľkého kofeínu poprípade na nejaké podivné útvary na tvári oprotisediaceho - jebáky, výrastky, nedonosené embryá a tak)/plaváreň
proste... je toľko milión možností, kam sa dá slečnu zobrať. na túru, ma paintball, na vodný bicykel, do galérie, kamkoľvek...
@marek1888 dal by si si povedať, tým si buď istý. Ale žiaľ chalanov, čo dokážu vypotiť niečo také ako ty v predchádzajúcej diskusie nemá rada, takže ti ostáva len to péčko
@Sexisasa ja si nepotrebujem dat od teba povedat.keby si bola taka tak mas fotku hned.tak sa tu nerob herečkou ked mas 100 kilo a cecky ako palacinky ze sa ti daju zrulovat. D
@cerwik nechodievam. teda, možno aj hej, len neviem, že to je rande vzhľadom na to, že ja nespoznám, že ma dakto balí, ani keby mi to povedal rovno do očí
za prve: posledny riadok znel chalani nic nepiste len citajte (v zmysle ze aj vam sa to moze zist) a co si urobil ty? este raz, si kokot
za druhe: preco sa do nej obuvas? ja som polozil otazku, ona odpovedala... co sa mas ty do toho jebat? este raz, si kokot...
za tretie: to ze nema foto neznamena ze je skareda, ale uvedomuje si ze toto tu je o komunikacii a nie o tom kto ako vyzera. ak mas iny nazor je tu pre teba www.booom.sk este raz, si kokot
V lete ísť do Medickej alebo do nejakého parku, ležať tam na tráve, rozprávať sa... tak málo stačí ku šťastiu... A potom keď už bude tma... Ísť sa prejsť cez Dunaj po moste... po SNP najlepšie Ako ale fakt... (tá druhá časť je vhodná aj v zime
Alebo do nejakej útulnej čajovne... len tak sa rozprááávať... a tak milo sa hanbiť... Alebo sa len tak prechádzať... a opäť sa rozprááávať...
Žiadne olizovačky v kine pri horore! Čo už so mnou, som beznádejný romantik
A také že kino, koncert a podobne... To môže byť, ale len ako súčasť toho jedného večera, proste by malo k tomu byť aj niečo z toho čo som popísala predchvíľou... Ach...
@grietusha smejem sa, v tomto sme podobné keď som v kaviarni, ja som duchom prítomná aj všetko, ale okrem toho mám potrebu sledovať ľudí, spôsob prípravy nápojov a nápojové lístky (pracovná deformácia) a nikdy neviem, či to tomu, s kým som na káve, nevadí. ale zase tichá za trápne nepovažujem. niekedy sa jednoducho buď zamyslím alebo nastane tematická pauza.
a tiež nikdy neviem, že ma niekto balí absolútne to nevidím a vôbec mi to nikdy nezapne na toto som strašne tupá . a ja som doteraz presvedčená, že som ešte nikdy na žiadnom takom normálnom nebola
a ešte som debil, lebo namiesto enter schytím myš a kliknem na odoslať, čo vôbec neviem, ako sa mi podarilo, ale chcela som ešte povedať.
že sa rada idem prejsť, hocikam, vlastne v hociakom počasí, ak práve neprší a zároveň nefučí tak, že som mokrá tam, kde nechcem byť. keď len prší alebo len fúka, to mi nevadí. a aktivity sú tiež super. napríklad v rámci rande ísť vyvenčiť psíkov do útulku alebooo ja neviem či sa dá, zastrieľať si na strelnicu alebo vymaľovať byt. alebo to, hádzať žabky na vode ( @neway ).
ja sice niesom dievca ale aj uplne nesportovy typ zaujme bowling. ale predtym si natrenuj presnost aby si nevypadal ako nemehlo a raz zacas ju nechaj aj vyhrat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
kina (zaručene sa do môjho vkusu netrafí)/kaviarne (pretože proste kaviareň je pre mňa miesto, kde vediem až príliš podivné rozhovory na to, aby mohli patriť na "rande" a okrem toho je veľká pravdepodobnosť, že nastane blbé trapné ticho, v ktorom sa ja sústredím na to, aby som sa neposrala z toľkého kofeínu poprípade na nejaké podivné útvary na tvári oprotisediaceho - jebáky, výrastky, nedonosené embryá a tak)/plaváreň
proste... je toľko milión možností, kam sa dá slečnu zobrať. na túru, ma paintball, na vodný bicykel, do galérie, kamkoľvek...
som za B
Asi aj tvoje, keď to tak dobre vieš
Ale viac sa hodiš ku tým opiciam...
ale radiť môžem, nie?
za prve: posledny riadok znel chalani nic nepiste len citajte (v zmysle ze aj vam sa to moze zist) a co si urobil ty? este raz, si kokot
za druhe: preco sa do nej obuvas? ja som polozil otazku, ona odpovedala... co sa mas ty do toho jebat? este raz, si kokot...
za tretie: to ze nema foto neznamena ze je skareda, ale uvedomuje si ze toto tu je o komunikacii a nie o tom kto ako vyzera. ak mas iny nazor je tu pre teba www.booom.sk este raz, si kokot
za stvrte: precitaj si FAQ birdz-u. kokotko.
A k tej tvojej poslednej vete len
ja by som sa pozvala na hokej
Alebo do nejakej útulnej čajovne... len tak sa rozprááávať... a tak milo sa hanbiť... Alebo sa len tak prechádzať... a opäť sa rozprááávať...
Žiadne olizovačky v kine pri horore! Čo už so mnou, som beznádejný romantik
Ale takéto rande chcem
a tiež nikdy neviem, že ma niekto balí absolútne to nevidím a vôbec mi to nikdy nezapne na toto som strašne tupá . a ja som doteraz presvedčená, že som ešte nikdy na žiadnom takom normálnom nebola
že sa rada idem prejsť, hocikam, vlastne v hociakom počasí, ak práve neprší a zároveň nefučí tak, že som mokrá tam, kde nechcem byť. keď len prší alebo len fúka, to mi nevadí. a aktivity sú tiež super. napríklad v rámci rande ísť vyvenčiť psíkov do útulku alebooo ja neviem či sa dá, zastrieľať si na strelnicu alebo vymaľovať byt. alebo to, hádzať žabky na vode ( @neway ).