ak si odstrihneš 2 centimetre, to ti farbu nezachráni
a príde mi celkom logické, ak sa najprv nafarbia, potom strihajú
ale logické je to aj v opačnom prípade, keby som si išla zostrihať 15 centimetrov
záleží, koľko vlasov sa má odstrihnúť. ono predsalen tá farba trochu zničí ten vlas, hlavne na konci, preto je dobré najprv farbiť a potom strihať. ak však plánujem poriadne vlasy skrátiť, je logické, že sa najprv ostrihám, aby som ušetrila farbu... ale ja sa už v živote nejdem drasticky strihať! som to oľutovala v lete poriadne
No ja by som to tiež najprv nafarbila a potom ostrihala, pretože po farbení môžeš mať zničené vlasy a toľko už nejak neušetríš moc tej farby, keď ich najprv ostriháš a potom nafarbíš.
takto...ono je lepšie farbiť mastné vlasy...ale strihajú sa umyté vlasy - mokré...takže keď by si ich ostrihala, tak by už neboli mastné ...no je zas pravda, že keď najprv nafarbiiš, tak zbytočne viac farby minieš.... ale nič sa nestane, keď nafarbiiš aj umyté vlasy...len na mastné vraj lepšie chytá... :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
väčšinou si striham vlasy pred farbením hlavne preto, aby som čo najviac farby ušetrila
a príde mi celkom logické, ak sa najprv nafarbia, potom strihajú
ale logické je to aj v opačnom prípade, keby som si išla zostrihať 15 centimetrov
Pokiaľ pri strihaní neprídete o 20+ cm vlasov, tak to nemá absolútne žiadne výhody.
Navyše nafarbené vlasy inak vyzerajú, inak stoja, majú inú textúru, všetko -,-