@bloky25 vsimol som si ze na stranke ich ma viac ... vsak ale to je princip hry, zoznamom si to pokazil, ach jaj ... vsak tak ak bludy, tak ostanu neuhadnute, no a co
ňa šak ja som nikdy netvrdila, že som maniak... mňa fakt máločo zaujme, že by som si to aj pozrela, a ešte si to aj pamätala... ale napr. eternal sunshine of the spotless mind som vedela hneď, môj naj
a pri tých starších som vedela aj viac, len som občas musela overiť anglický názov, a niekde mi to dlhšie trvalo, rozpoznať ten obrázok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
K-karate kid
I-indiana jones a C som videl, ten film, len neviem ako sa vola on bude nejaky princ ten cernoch, len sa bude robit ze nieje princ alebo nieco take
Back to the Future
Coming to America
Dirty Dancing
E.T.
Flight of the Navigator
Ghostbusters
Honey I Shrunk the Kids
Indiana Jones
Jumpin Jack Flash
Karate Kid
Labyrinth
Mannequin
Nightmare on Elm Street
Octopussy
Princess Bride
Q--
Rambo
Short Circuit
Teenwolf
Untouchables
Vice Versa
Weird Science
Xanadu
Youngblood
Zelig
O.O dafuq? to si dal vsetko z hlavy? ci si niekde nasiel zoznam?
a ešte viem J, M a asi aj G
J je ako bol Schwarzi tehotny a co je to G? to netusim
hej, Junior a hento tipujem na Pomádu (Grease), ale nie som si istá
D - Dumb and Dumber
G - Ghost
J - Junior
N - Nutty Professor
V - Very Bad Things
X-x men
A-amelie from montmartre
a Q bude niečo, čo sa začína na Queen, lebo hento vyzerá, ako kráľovna
2nd: C, E, H, J (ale názov filmu som musela gúgliť ), M, P, S, X, Z
3rd: A, B, E, H, K, L, W, X, Z
ňa šak ja som nikdy netvrdila, že som maniak... mňa fakt máločo zaujme, že by som si to aj pozrela, a ešte si to aj pamätala... ale napr. eternal sunshine of the spotless mind som vedela hneď, môj naj
a pri tých starších som vedela aj viac, len som občas musela overiť anglický názov, a niekde mi to dlhšie trvalo, rozpoznať ten obrázok
G - Gang in NY
E - eternal sunshine of the spotless mind
» www.broadsheet.ie/2012/01/12/the-...