som dnes strasne zlomena, ako kazdy piatok trinasteho, pretoze vtedy ma prvykrat pobozkal a zrovna dnes som si nanho opat spomenula inac mam depky, stale som chora a neviem co so zivotom...
@sheistheone to prejde. Tiez som si myslela ze nie,, porozchodovu depresiu som mala s prestavkami 2 roky a ver tomu ze to prejde! A chora som tiez. Celu zimu. Zasrana zima. Najdi si nejake hobby, to mne pomohlo, nieco co ta bude bavit, naplnat, dodavat ti sebavedomie...a prejde to, postupne
@darkestangel ja idem s kamoskou vo februari keby to nebolo divne a nemali by sme uz zarezervovane ubytko tak by som ti aj povedala ze pridaj sa @sheistheone my skoro 3 a tiez som s nim ratala do buducnosti. Treba sa z toho spamatat a ist dalej. @laurikaaa vidis, mne vcera jeblo, rozrevala som sa mame do telefonu, sadla som na bus a isla som, tiez to bolo katastroficke lebo sa mi nezadarilo v skole...chapem tvoje pocity a chapem, ze to nemas tak blizko ako ja asi.
Som dnes ukrutne nestastna, len tak, aby som nevysla z cviku, mam pocit, ze cely moj zivot od 10 rokov som len systematicky dojebala, ze som idiot a nicomu vo svete nerozumiem.
A neviem, ako byt stastna/spokojna, napr aj vcera bol super den a mala som sa skvele, ale pride mi to uplne vzdialene, ako keby to zazil iny clovek.
A tusim zas zacinam nejest, co ma velmi tesi fakt.. Nie som dostatocne sprosta na to, aby som si tym nejak realne ublizila, ale doboha zas? Vacsinu decembra som toto robila.
A hrozne mi vsetko pride neuspokojive, nedostatocne dobre.. Jedlo, hudba, cigarety, minanie penazi, interakcia s ludmi, NIC to so mnou nerobi. A to som uplne zavislacka povaha, moznoze heroin by mi dnes vedel dat, co chcem.
A lately ma trapi, ze mam vysoky sex drive, pre ktory nie je realne nachadzat dostatocny outlet, muci ma to takmer cely zivot a predpokladam, ze este slusnych 30 rokov aj bude.
dnes mam chut byt mila a zlata lebo inokedy som hejter a nemam byt ku komu mila lebo vsetci sa bud ucia alebo nieco robia a ja mam volno a nudim sa fnuk
@narazuvzdornaa so vsetkym co si napisala sa viem extremne dobre stotoznit az na to, ze dobre mi nebolo tak od zaciatku decembra mozno ale fakt je ze predtym som mala dlho megasuper obdobie. A aj s tou neuspokojivostou vsetkych poteseni sa stotoznujem rano mi bolo od hladu uz na grcanie ale proste sa mi jest nechce, zachvaty paniky, nervy, vsetko. A nemas za co som rada, ze si sa vypindala. @anitchka hej to je zakon schvalnosti no
@narazuvzdornaa toto mam podobne s tym nejedenim.. teda sice neviem kvoli comu ty nejes, ale ja mam uz taky zvyk ze napr aj dnes rano som vypila kavu a prve jedlo som zjedla az o piatej poobede neviem ani preco ale uz len malo pocitujem hlad, netesi ma myslienka na ziadne konkretne jedlo.. a tiez som toto robila v decembri a mam dojem, ze som si tym narusila svoj menstruacny cyklus mierne
a vlastne suhlasim aj so zvyskom tvojho prispevku, tiez sa mi nic nezda dost dobre a nic ma neuspokojuje a nebavi dakujem, ze si vyjadrila moje myslienky za mna
mňa strašne štve nespravodlivosť vo všetkom proste, dnes som za pracu, na ktorej som si fakt dávala záležať dostala 4 a ten učiteľ ešte podryvacne chce aby som si ju šla obhájiť (akože srsly neviem ako mám obhajovať 4) a ľudia čo to celé stiahli maju dvojky trojky.. a ešte ma štve že ľudia ktorí si svoje zdravie nevážia a kadejako sa vedome poškodzujú sú fit a ľudia čo si ho vážia sú chorí..
znie to mozno divne ale nemam sa na co stazovat, ja sa z nevysvetlitelnych okolnosti citim fajn, nic mi momentalne nechyba (mozno je to tym ze sa kazdu chvilu niecim uspokojujem a obdaruvavam) a ze uz od ludi nemam takmer ziadne naroky ani ocakavania, proste sa citim fajn, mam vsetko co potrebujem a jedina vec ktora mi na sebe vadi je ze sa mi nechce cvicit lebo som lenive hovnicko, ale ked mne sa tak dobre rano lezi v posteli, tak teplucko mi je a mozem sa valat jak svinka D to bude tou zimou
o chvíľu končím v robote a nechce sa mi skoro pol hodinu čakať na bus
tento víkend som mala mať úplne voľný, ale až tak úplne voľný nebude..
vkuse mám krámy..proste mala som ich osem dní a keď skončili, tak sa po troch dňoch vrátili na tri dni..skončili a zas sa po dvoch dňoch vrátili..a toto mi robia vkuse a chodia si takto neohlásene na návštevu..ale teraz ich už mám dlho a snáď keď skončia, tak už na dlhšie ako 3 dni.
a neznášam zimu! vraj sa ma budúci týždeň zas tak veľmi ochladiť a ja chcem byť lastovička
@warble hej tak s tymto sa tiez stotoznujem. Mna vo stvrtok vyhodila teta doktorka zo zapoctu asi takym sposobom, ze mne a este jednej slecne chybal bod na to aby me presli. Tak jej sa spytala na ucivo 2. rocnika zakladnej skoly a dala jej to a mna sa zacala pytat na jejaku vyjebanu konstantu v skurvenej rovnici, o ktorej ledva viem, ze existuje, hurajupi. A uz mam len jeden pokus, pretoze na prvom, tiez strasna spravodlivost, si vsetci radili a koho vyhodila? Ofc ze mna.
Ale na strednej sa tiez aj u nas diali podobne veci no len tam som si dokazala otvorit hubu, lebo som vedela, kolko ludi bude na mojej strane...
@adka25 tak to neviem, co budes robit, ak pojdes na vysku. Vazne nechappem, ako je vysoka skola zvladnutelna pre ludi, co sa uz na strednej potrebovali ucit.
mam napisat 20 testov za 10 dni (ani na jeden ešte nie som naučena) a ja neviem, čo sa mam začať učiť skôr a ako si to rozvrhnut a celkovo citim, ako sa mi zviera žaludok ,len keď na to pomyslim a neviem sa ani do prveho pustiť
@adka25 jeeeej zlaticko, ja som nan tiez chodila! Ten ta pripravi tak na odbor sociologia na univerzite v Poslednej Pici. Len proste ked je niekto tak blby, ze sa uz na gympli musi "ucit ako blazon" tak co potom chce robit na vysokej skole? Teraz mas na test kolko? Max 20 stran? Predstav si, ze budes mat 500. To sa na taku skusku budes pripravovat 2 roky?
@topanocka na zaklade coho mas pocit, ze mas cukrovku?
1. Cikas casto?
2. Pachne ti dych po acetone?
3. Toci sa ti hlava, si letargicka, unavena?
4. Chudnes s tym, ze stale jes?
Ak si aspon na 2 odpovedala ano, isto si bez dat zmerat cukor! Da sa s tym zit ale cim skor ta diagnostikuju, tym budes mat lepsi zaciatok
Som chorá jak pes , aj ja , aj frajer. 39 horúčka a ideme si obaja vykašlať plúca... nevládzem ani chodiť už tretí deň... dali mi antibiotiká tak silné že zaberajú podľa príbalového letáka aj na syfilis, je mi z nich na grcku ... okrem toho sa nám pokazil kábel na notebook čiže nemôžeme pozerať ani filmy , max. Čo si zahráme konzolu alebo dostihy či scrable
@adka25 ano, som mudra, na rozdiel od teba, viem to aj bez toho, aby si mi to hovorila
A ano, "podla toho aky gympel" a podobnymi picovinami sa ohanali aj moji spoluziaci...ti co sa nedostali ani cez prijimacky DDDDD
Ale hej, vsetci ste uzasni! Hlavne sa to na tu pisomku nezabudni naucit od slova do slova
@lacius a psychicky choreho kokota s maturitou zamestna kto, laciusko? pekne, ze si obranujes svoju kurvicku, ale bohuzial ma ty ani tvoje nazory nezaujimate.
Strašne ma serie v akej blbej situácii som sa ocitla a že to nie je vôbec ľahké vyriešiť ako by sa ľahko dalo lebo ľudia nic nechcú uľahčovať. A že od istého momentu si nie som ničím ale vôbec ničím istá, a chýba mi to ako to bolo ešte nedávno všetko ľahké.
Bože nemám rada dospeláctvo a komunikáciu s ľuďmi čo vôbec nechcú počúvať a chápať a byť empatický ani na oko. 0_0
@adka25 áno, každá SŠ je ťažká, takisto ako bola ťažká každá ZŠ, a potom príde VŠ a budete tam sedieť a pozerať sa jeden na druhého že stredná bola nič, učiť? dva mesiace pred uzatváraním, na VŠ stále, v pondelok mám skúšku, mám vypracované odpovede z 4 skupín z minulého roku, má to 48 strán, takže jedna skúška 12 strán textu + obrázkov, skriptá = dostupné len v angličnite .. asi 250 strán
@adka25 "hodne budes nekde", ze? skus zo seba najprv dostat zmysluplnu myslienku lebo pekne, ze sa hras na mudru ale nikto ti to nezerie @topanocka tak si idz dat zmerat cukor!!! ak ma aj niekto z rodiny glukomer tak si pozicaj a unho si zmeraj, k obvodnej imho vobec nemusis a ak ti ukaze nad, idk, 7, (ale to ak mas tak bude o dost viac) tak rovno za diabetologom! A ak ti to nebude blbe, napis mi, ako si dopadla, mam 2 velmi blizkych ludi diabetikov, mozem poskytnut rady do zaciatkov (psychicku oporu pripadne) alebo v lepsom pripade zdielat radost z negativneho vysledku
Skončila mi stredná, odišli všetci z intrákov, už teraz mi chýbajú ľudia odtiaľ... boli to jediní ľudia s ktorými som sa bavil. Zároveň na to sme sa po 3 rokoch rozišli aj s priateľkou ktorá išla do školy do iného mesta a málo chodila domov, málo sme vedeli byť spolu, ostal som tu napokon úplne sám.
Všetko sa to stalo tak nejak naraz a nebol som na to pripravený, od septembra sa cítim len smutne a osamelo.
@mmajo hej inac toto aj mna dost jebe, ze ucebnica len v anglictine (a malokedy sa mi pristasti, ze by mala len 250 stran) a poser sa proste a to som chodila na bilingval aaaaaaaaaaahahaha kmn
Najprv si vyries vlastne komplexy a kurvami nazyvaj niekoho ineho. Nemozem za to, ze si velice mudra a studujes na biochemii, co je pre teba tazke zjavne. Mozno som tak sikovna, ze sa len stazujem, ale ide mi to. Takze nesud pokial nevies. @mmajo vy dvaja si podajte ruky
@adka25 nemam komplexy, len sa uz niekolko rokov smejem na ludoch ako si ty. A nestudujem biochemiu. Boze dievca, ty si vazne tupunka A nemusime si podavat ruky, len na rozdiel od teba vieme, o com hovorime
@56 to akože fakt sa jej vysmievaš za to, že sa jej zdá jej škola ťažká, alebo čo?! myslím, že keď bude chodiť na výšku, tak si uvedomí, že v porovnaní s ňou, gympel až taký hrozný nebol...ale teraz to nemá s čím porovnávať, tak je úplne JASNÉ a LOGICKÉ, že sa jej zdá najťažší -.-
či ty si počas gympla zažívala aj iné veci, u ktorých si si mohla povedať, že sú ťažšie ako tá škola? lebo pochybujem
@tangerina ano, zazivala. Vzhladom na to, ze som mala dost dobru motivaciu sa dostat do celostatneho kola olympiady suvisiacej s mojim momentalnym studiom som sa posledne 2 roky strednej po nociach ucila vysokoskolske skripta
@staphylococcus to je pekné, ale nemusíš sa správať tak arogantne, nikoho to aka si super nezaujíma a zbytočne tu urážáš ľudí
To aká je škola ťažká je úplne individuálna vec a nie každý to vníma tak ako ty
@squat mna nezaujima to, ze si myslis, ze som arogantna. Nikde som nepovedala, ze som super. Jasne, ze nemozu byt vsetci inteligentni a pre niekoho je uz gympel tazky ale proste vzdy ma srali ludia, ktori sa na strednej takymto trapnym sposobom lutovali a "ved o co ta vyska moze byt tazsia", moze ti prist moja reakcia neadekvatna, proste som na toto kvalitne alergicka.
@dumbledore na tie normalne reagujem, lebo chcem a som rada, ze ma niekto vacsie problemy nez ja (akoze, nie skodoradostne, proste si poviem "ok, ty truba, tento tu je na tom horsie tak sa daj dokopy") a tento flejm sposobeny tym, ze som proste povedala, co som si myslela, je mi proste strasne vtipny
Ad 1 mi je smutno z nespravenej skusky a z toho ze sa to musim ucit znova a je toho fest vela a vsetko mi to uz vypadava z hkavy a ked si predstavim ze vyzaduje vediet vsetko vsetko do bodky bojim sa ze to znova nespravim
Ad 2 mi je smutno z toho ze uz nemam zmysel zivota a stratila som to co mi najviac prirastlo k srdcu
A ad 3 mi je smutno uz len z toho ze mi je smutno
@simka1311 k ad 1: ja som si tak bola ista, ze som jednu nedala, ten pocit, ze to budem musiet vsetko sukat do hlavy zas bol nechutny. I feel you. Ale kym to bola skuska a kym bola jedna z tych tazkych tak si povedz ze ok (podcenila som to, blbe otazky, blby predmet, watever) stane sa. Ale akoze, ja som skusky vsetky dala na prvu supu a z uplne trivialneho predmetu zapocet budem 3x opakovat. No citim sa ako kokot A poznam aj ten pocit ze sa bojis, to znova nedas. Velmi dobre
posledný asi týždeň by som vkuse spala
akože, viem, že môj spánkový režim je strach a hrôza, ale minulý víkend som takmer celý prespala, dnes som prišla z roboty, zaspala, pred chvíľou som sa zobudila a zas pôjdem spať
(vzhľadom na to, ako sa mi zas točieva hlava, to zas bude nedostatok železa, ale dokelu, to mám zajedať klince s iron maiden alebo iron lady aby sa mi to upravilo?)
a zas ma začalo bolievať rameno, čo som si vlani nalomila a momentálne nielen tak, že pri zmene počasia, ale normálne keď s ním pohnem do istého uhla a ja neviem, či je to normálne alebo sa dať nanovo zrengenovať, či tam náhodou nemám nejaké minikúsočky zabudnutých kostičiek alebo čo
mrzne mi počítač a zasa raz mám pocit, že som ukážkovo mizerná vo všetkom, čo robím a mala by som to vzdať
Nonpresne..podcenila som to lebo som si fakt nemyslela ze bude vyzadovat take detailiky..a este aj mi davala otazky co ani v skriptach neboli... najhorsie ale je ze akoze ok teoriu sa naucim...ale proste roky,mena a formy to je najhorsie lebo zapamatat si to vsetko je celkom hard..ked mas pri jednom ze 3dielna forma diely pomaly rychly pomaly v dalsom to je naopak v dalsom 4 castova forma tak uz ani nevies kde aka je fakt tieto somarinky sa tak pletu ze dovi..to este tie obkecavacky okolo toho sa daju..ale toto fakt neviem ako si mam zapamatat
@sypomka s povahou sa zmier, si aka si a maj sa rada, vyzor rovnako a znamky malokedy koreluju s realnymi vedomostami. S tymi stredoskolskymi sa mozes akurat tak utriet po velkej potrebe, ver mi @mielikki ale fuj! Nie si Ale hej tiez sa tak momentalne citim. Ja mam zas fantomove zuby, co mi extrahovali osmicky tak ma bolia
@simka1311 roky su smrt z toho ma islo urvat uz na strednej na dejepise A detaily. Na tych som tiez jednu tento tyzden zosrala (akoze, presla som ale som proste perfekcionista a trojka z predmetu ktory ma bavi je na nervy). A hej, to je najhorsie ked od teba chce niekto nieco uplne ine nez si mala pocit, ze sa mas ucit. A najhorsie je, ked si na opravny najde este nieco dalsie, uplne zase dpc sakra ine akoze odkial si to ma clovek vycucat. To mi jedna profka na gympli hovorila, ze im ucitel zavalil ze "naucte sa z tejto knihy, ale je len jeden vytlacok a ten mam ja" akoze thx a lot @dumbledore najdes! Ja ti verim!
Zajtra som sa tak mega tešil na výstavu ľadových sôch do Tatier a práve dnes musím ochorieť. Prečo sa mi to stále musí kurva stať keď mám niekde ísť. Nie že som už nebol vo Viedni a teraz ešte toto. To jak naschvál!
Vôbec sa mi nechce učiť. Ja už neviem čo so mnou. Hrozne sa bojím na devätnásteho keď že bude rodičovské a ja tam mám katastrofálne známky. Nikdy som nemal na vysvedčku dvojku a naviac teraz ich budem mať päť a dokonca ešte jednu trojku! Šak ma rodičia zabijú!!!
Prečo som vo všetkom taký neschopný? Každý ma nejaké nadanie a ja nič. Akože poslednú dobu sa mi naviac ešte hrozne premýšľa. Mám pocit, že sa stávam autistom! Nič sa mi nechce! Ani cvičiť, ani učiť proste nič. Najradšej by som zaspal a žil vo svojej realite (tu už to trochu preháňam ....
uz chcem mat pokoj od tej biosyntezy virusov. to ma jedine trapi .
a sak adku nechaj (@adka25 ) ved kazdemu sa zda tazke to,co prave studuje..lebo tazsie nepozna. je fajn si uvedomovat to,ze pridu aj horsie veci ako napr ucenie na skusky ,ktore su v porovnani s ucenim sa na polrocnu pisomku nic,ale zas toto vycitat skolakom ved logicke,ze riesia to svoje. napr mne sa napr vtedy zdala na maturite na osemrocnom gympli,kde som chodila ta chemia dost tazka,ale akoze jednotky som mala a myslela som ze tu polhodinu ktoru som sa tomu venovala tyzdenne ze ako sa strasne ja chudatko 'ucim'...a potom prisla vysoka a chemia na nej a organika,anorganika,biochemia,fyzikalna chemia,chemicke vypocty,neviemakachemia...a sice nestudujem chemiu,ale mali sme jej dost na zaciatku a az vtedy som si uvedomila ze to na strednej bolo velke NIC . to pride casom. ved nech sa len ucia.
a pre mna bolo kedysi na strednej nepredstavitelne sa naucit viac ako 30 stran na slovencinu a hla,na vyske ake vykony davam ...
to casom uvidia. kazdy si to uvedomi.
@google123 neviem, ci sa mozes proste len tak z nicoho nic stat autistom. Asi skor nie. Ja som tak ochorela pred prednaskou vedkyne, ktoru uz s najvacsou pravdepodobnostou neuvidim, lebo ma 82 rokov a uz asi nepride a ja proste odkedy boli aj len neoficialne info ze bude u nas tak som sa tesila a do pice tiez som ochorela.
A uplne si mi vyvolal spomienky na prve 4 roky osemrocneho, ako som sa bavala rodiciek (kvoli tomu, ze som bola nevychovany kokot, nie kvoli znamkam) @dumbledore ktocokde?
@pijemzelenycaj tak nas inac drvili. Niekolkostranove seminarky na chemiu na kazdy tyzden, nedam ti jednotku aj ked si najlepsia z triedy bcs fuck u, proste ma bavi nikomu nedat jednotku (este ze mi aspon povedala, ze by mi ju aj dala, len mi ju proste neda ) a tak. Ale ta vysokoskolska je aj tak daleko prisernejsia
A mne proste vadi tento pristup. Vzdy mi taki ludia vadili, vzdy mi budu vadit. Neviem na to normalne reagovat. Mala som take spoluziacky, stelesnenie utrpenia, kolko sa uci, vyraz v tvari ako keby zozrala ucebnicu, vsetko od hora dolu nabiflena, skoda ze bez akychkolvek suvislosti, pred prijimackami ziaden strach, vsak mna isto vezmu...vsetky skoncili pod ciarou
Akoze sorry ze reagujem ako reagujem, proste takychto ludi nemam rada, nikdy nebudem mat rada, chapem, ze niekto zase nema rad mna a je mi to jedno.
vsak v pohode,to je tvoja vec predsa .
len napr aj to ze ja aj na vysokej som sa stazovala prvy rok ze ake to je tazke a ked teraz kuknem na niektore predmety,len si pomyslim ze jeeeeeej . a tak nas tu chemiu tiez, my sme zas pisali kazdy hodinu test-priklady,vzorce,otazky z labakov...ale teraz ked na to kuknem,tak to bolo nic .
ale ten typ ludi aky vykreslujes poznam a ani ja nemam rada. hoci neviem,ci je adka presne ten typ. u nas tiez podaktori stresovali z jednej strany pomaly a potom z vysky odisli,lebo to nezvladali.
@staphylococcus proste to som uviedol ako prîklaf. Len proste nechápem, že poslednú dobu sa mi horšie zapamätávajú veci a horšie si spomínam na niektoré veci.
Proste buď to bude z nedostatku spánku alebo z toho, že až priveľa času trávim na nete.
Tiež nadávam ako sa spolužiačka drtí a potom nejde ani odpovedať. Skôr som sa sťažovala, že si učitelia myslia, že nemám nič iné na práci len robiť dú a pritom sa učiť, aj keď sa nejak extra neučím.
ale genetika je laska som sa ucila z takej super zelenej knizky od snustada
som skoro podviedla vtedy mikroviro s genetikoj,som rozmyslala aj ze pojdem na tu katedru genetiky,vzali by ma (tam brali tych co nali priemer a znamku z genetiky A, ale nelutujem.napokon.
ale najhorsie je to (uz ked sa tu stazuje) ze podla mna ta ucitelka ma na mna naroky lebo mam dobre znamky (nas uz je malo,u nas je to take komorne)a tak podla mna caka ze budem mat A alebo co a aj to ma trosku desi..ale zaroven by mi to malo byt jedno.
@pijemzelenycaj toto mne robila triedna na strednej ze proste 2x vyssie naroky nez na ostatnych ale tak zas za to, co som jej robila mozem byt stastna ze mam mala rada vobec (opravovala som jej zadania v pisomkach a tak ) toho velkeho zeleneho snustada mam mrdnuteho na stole, strasne sa mi paci ale je na to, co a akym sposobom od nas chcu brutalne overwhelming a ano, genetika je laska, to mas pravdu.
stále sa napchávam, pozerám anime, a to všetko v noci, nedá sa mi spať, a vstávam poobede...
nemám sebadisciplínu, neviem sa zamerať na jednu vec, a už konečne niečo naozaj poriadne začať robiť. A tiez, cim viac si určím co chcem spraviť na druhy den, tym viac sa mi do toho nechce ---
nemam s kym robiť blbosti, a baviť sa ako za starých časov
a vobec...az moc rozmyslam posledne dni nad vecami a niekym, kto je uz davno prec..
tiež, mega náladová som, neviem či robím dobre že väčšinu ludí od seba tak nejak podvedome odháňam, ale nechcem ani niekoho otravovať len preto že sa nudím alebo mi je smutno.. Ale nejak je mi to v podstate aj tak jedno..
neviem sa z ničoho nejak moc radovať, a ešte stále sa do vecí musím nútiť... Aj keď to nakoniec dopadne dobre a začne ma to baviť, aj dobrý pocit mám, ale kým sa donútim potrvá to.. a nie vždy sa dá donútiť sa
a nejak si v nicom neverim, vzdavam veci este predtym v podstate ako ich zacnem... A je to podvedomé, chcem to aj zmeniť ale vedome to nejak nejde. Bojím sa všetkého.
nemám sa na čo sťažovať, žijem v súlade s božími zákonmi ....
vlastne na jednu maličkosť musím podotknúť, kohút kikiríkal už o pol 4. -tej ráno a chriapu si nadrapoval skoro hodinu...
dneska som nemal čas mu dohovoriť, ale ak sa to aj ráno zopakuje, má ultimátum, buď budú sliepky bez frajera, alebo sa bude s nimi vytešovať aj naďalej, nech si rozmyslí, ráno to dostane na tácke po lopate....
som chora teoreticky celu zimu a uz ma to nebavi, nici mi to plany. a v pondelok mi zacinaju prijimacky na vysku a mohla som do tej pripravy dat aj viac, ale ked cez tie skurvene choroby som nemala silu
Takto. Veľa dievčat sa tu sťažuje. Nedávno mi kolega Rumun hovoril, že Slovenky sú strašne "bitchy", čo mi vysvetlil, že si sťažujú. A kiež by nemal pravdu, ale mal ja sa mám dobre napriek tomu, že posledné dva týždne sa budem musieť bifliť a pripravovať do práce, aby ma promovali. Sťažujem si max v mojich blogoch, nie som bez chyby, ja som tým úvodom chcel len povedať, že kolega mal pravdu napriek tomu ako sa mi jeho poznámka na slovenské dievčatá nepáčila.
ani za boha by som nedal zubárovi toľko peňazí. Odo mňa tuším raz pýtal 50€, ale aspoň mi dva-tri zuby očistil a zablomboval. Odvtedy k nemu chodím len na prehliadky po 2-3 rokoch. @h8u
Hen, prišiel nam nedoplatok za plyn že 7300 kč a ja teraz budem musieť dva mesiace žrať vifonky po záruke, lebo aj Hitler mal imho menšie nedoplatky, sakra.
Deprimuje ma ze krásne snezi a ja musím byť v práci.. Ze neviem ci som ohľadom jednej veci spravila dobre rozhodnutie ale v podstate natom už nezáleží lebo zmeniť sa nedá. Ze ma boli klucna kosť lebo snezi a posledné týždne som odporne lenivé hovno a ďalších milión veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
117 komentov
zastrelte ma niekto
A som strasne tucna (((((((
@sheistheone my skoro 3 a tiez som s nim ratala do buducnosti. Treba sa z toho spamatat a ist dalej.
@laurikaaa vidis, mne vcera jeblo, rozrevala som sa mame do telefonu, sadla som na bus a isla som, tiez to bolo katastroficke lebo sa mi nezadarilo v skole...chapem tvoje pocity a chapem, ze to nemas tak blizko ako ja asi.
A neviem, ako byt stastna/spokojna, napr aj vcera bol super den a mala som sa skvele, ale pride mi to uplne vzdialene, ako keby to zazil iny clovek.
A tusim zas zacinam nejest, co ma velmi tesi fakt.. Nie som dostatocne sprosta na to, aby som si tym nejak realne ublizila, ale doboha zas? Vacsinu decembra som toto robila.
A hrozne mi vsetko pride neuspokojive, nedostatocne dobre.. Jedlo, hudba, cigarety, minanie penazi, interakcia s ludmi, NIC to so mnou nerobi. A to som uplne zavislacka povaha, moznoze heroin by mi dnes vedel dat, co chcem.
A lately ma trapi, ze mam vysoky sex drive, pre ktory nie je realne nachadzat dostatocny outlet, muci ma to takmer cely zivot a predpokladam, ze este slusnych 30 rokov aj bude.
Dakujem, strasne dobre som sa vypindala!
@anitchka hej to je zakon schvalnosti no
a vlastne suhlasim aj so zvyskom tvojho prispevku, tiez sa mi nic nezda dost dobre a nic ma neuspokojuje a nebavi dakujem, ze si vyjadrila moje myslienky za mna
Akurát bakalárku môžem skúsiť...
tento víkend som mala mať úplne voľný, ale až tak úplne voľný nebude..
vkuse mám krámy..proste mala som ich osem dní a keď skončili, tak sa po troch dňoch vrátili na tri dni..skončili a zas sa po dvoch dňoch vrátili..a toto mi robia vkuse a chodia si takto neohlásene na návštevu..ale teraz ich už mám dlho a snáď keď skončia, tak už na dlhšie ako 3 dni.
a neznášam zimu! vraj sa ma budúci týždeň zas tak veľmi ochladiť a ja chcem byť lastovička
Ale na strednej sa tiez aj u nas diali podobne veci no len tam som si dokazala otvorit hubu, lebo som vedela, kolko ludi bude na mojej strane...
@sveter to je!
1. Cikas casto?
2. Pachne ti dych po acetone?
3. Toci sa ti hlava, si letargicka, unavena?
4. Chudnes s tym, ze stale jes?
Ak si aspon na 2 odpovedala ano, isto si bez dat zmerat cukor! Da sa s tym zit ale cim skor ta diagnostikuju, tym budes mat lepsi zaciatok
ty si najdes na mna vsetko
Totalny vysmech! Na co ta pripravuje ta skola? Na urad prace? Popracuj na socialnych schopnosiach, pretoze psychicky choru picu nezamestna nikto.
A ano, "podla toho aky gympel" a podobnymi picovinami sa ohanali aj moji spoluziaci...ti co sa nedostali ani cez prijimacky DDDDD
Ale hej, vsetci ste uzasni! Hlavne sa to na tu pisomku nezabudni naucit od slova do slova
Bože nemám rada dospeláctvo a komunikáciu s ľuďmi čo vôbec nechcú počúvať a chápať a byť empatický ani na oko. 0_0
@topanocka tak si idz dat zmerat cukor!!! ak ma aj niekto z rodiny glukomer tak si pozicaj a unho si zmeraj, k obvodnej imho vobec nemusis a ak ti ukaze nad, idk, 7, (ale to ak mas tak bude o dost viac) tak rovno za diabetologom! A ak ti to nebude blbe, napis mi, ako si dopadla, mam 2 velmi blizkych ludi diabetikov, mozem poskytnut rady do zaciatkov (psychicku oporu pripadne) alebo v lepsom pripade zdielat radost z negativneho vysledku
@fakecocacolazero dospelactvo sucks
Všetko sa to stalo tak nejak naraz a nebol som na to pripravený, od septembra sa cítim len smutne a osamelo.
@mmajo vy dvaja si podajte ruky
@topanocka niet za co! Budem drzat palce!
či ty si počas gympla zažívala aj iné veci, u ktorých si si mohla povedať, že sú ťažšie ako tá škola? lebo pochybujem
To aká je škola ťažká je úplne individuálna vec a nie každý to vníma tak ako ty
A ja sa tiež posťažujem, nemali nohavice mojej veľkosti!
Ad 2 mi je smutno z toho ze uz nemam zmysel zivota a stratila som to co mi najviac prirastlo k srdcu
A ad 3 mi je smutno uz len z toho ze mi je smutno
akože, viem, že môj spánkový režim je strach a hrôza, ale minulý víkend som takmer celý prespala, dnes som prišla z roboty, zaspala, pred chvíľou som sa zobudila a zas pôjdem spať
(vzhľadom na to, ako sa mi zas točieva hlava, to zas bude nedostatok železa, ale dokelu, to mám zajedať klince s iron maiden alebo iron lady aby sa mi to upravilo?)
a zas ma začalo bolievať rameno, čo som si vlani nalomila a momentálne nielen tak, že pri zmene počasia, ale normálne keď s ním pohnem do istého uhla a ja neviem, či je to normálne alebo sa dať nanovo zrengenovať, či tam náhodou nemám nejaké minikúsočky zabudnutých kostičiek alebo čo
mrzne mi počítač a zasa raz mám pocit, že som ukážkovo mizerná vo všetkom, čo robím a mala by som to vzdať
@mielikki ale fuj! Nie si Ale hej tiez sa tak momentalne citim. Ja mam zas fantomove zuby, co mi extrahovali osmicky tak ma bolia
@dumbledore najdes! Ja ti verim!
Vôbec sa mi nechce učiť. Ja už neviem čo so mnou. Hrozne sa bojím na devätnásteho keď že bude rodičovské a ja tam mám katastrofálne známky. Nikdy som nemal na vysvedčku dvojku a naviac teraz ich budem mať päť a dokonca ešte jednu trojku! Šak ma rodičia zabijú!!!
Prečo som vo všetkom taký neschopný? Každý ma nejaké nadanie a ja nič. Akože poslednú dobu sa mi naviac ešte hrozne premýšľa. Mám pocit, že sa stávam autistom! Nič sa mi nechce! Ani cvičiť, ani učiť proste nič. Najradšej by som zaspal a žil vo svojej realite (tu už to trochu preháňam ....
a sak adku nechaj (@adka25 ) ved kazdemu sa zda tazke to,co prave studuje..lebo tazsie nepozna. je fajn si uvedomovat to,ze pridu aj horsie veci ako napr ucenie na skusky ,ktore su v porovnani s ucenim sa na polrocnu pisomku nic,ale zas toto vycitat skolakom ved logicke,ze riesia to svoje. napr mne sa napr vtedy zdala na maturite na osemrocnom gympli,kde som chodila ta chemia dost tazka,ale akoze jednotky som mala a myslela som ze tu polhodinu ktoru som sa tomu venovala tyzdenne ze ako sa strasne ja chudatko 'ucim'...a potom prisla vysoka a chemia na nej a organika,anorganika,biochemia,fyzikalna chemia,chemicke vypocty,neviemakachemia...a sice nestudujem chemiu,ale mali sme jej dost na zaciatku a az vtedy som si uvedomila ze to na strednej bolo velke NIC . to pride casom. ved nech sa len ucia.
a pre mna bolo kedysi na strednej nepredstavitelne sa naucit viac ako 30 stran na slovencinu a hla,na vyske ake vykony davam ...
to casom uvidia. kazdy si to uvedomi.
A uplne si mi vyvolal spomienky na prve 4 roky osemrocneho, ako som sa bavala rodiciek (kvoli tomu, ze som bola nevychovany kokot, nie kvoli znamkam)
@dumbledore ktocokde?
A mne proste vadi tento pristup. Vzdy mi taki ludia vadili, vzdy mi budu vadit. Neviem na to normalne reagovat. Mala som take spoluziacky, stelesnenie utrpenia, kolko sa uci, vyraz v tvari ako keby zozrala ucebnicu, vsetko od hora dolu nabiflena, skoda ze bez akychkolvek suvislosti, pred prijimackami ziaden strach, vsak mna isto vezmu...vsetky skoncili pod ciarou
Akoze sorry ze reagujem ako reagujem, proste takychto ludi nemam rada, nikdy nebudem mat rada, chapem, ze niekto zase nema rad mna a je mi to jedno.
jo a @pijemzelenycaj drzim palce s virusmi
len napr aj to ze ja aj na vysokej som sa stazovala prvy rok ze ake to je tazke a ked teraz kuknem na niektore predmety,len si pomyslim ze jeeeeeej . a tak nas tu chemiu tiez, my sme zas pisali kazdy hodinu test-priklady,vzorce,otazky z labakov...ale teraz ked na to kuknem,tak to bolo nic .
ale ten typ ludi aky vykreslujes poznam a ani ja nemam rada. hoci neviem,ci je adka presne ten typ. u nas tiez podaktori stresovali z jednej strany pomaly a potom z vysky odisli,lebo to nezvladali.
aj ja tebe so vsetkym. ale mna tie virusy aj bavia,ale neviem si to vsetko zapamatat tak,ako by som chcela.
Proste buď to bude z nedostatku spánku alebo z toho, že až priveľa času trávim na nete.
Tiež nadávam ako sa spolužiačka drtí a potom nejde ani odpovedať. Skôr som sa sťažovala, že si učitelia myslia, že nemám nič iné na práci len robiť dú a pritom sa učiť, aj keď sa nejak extra neučím.
@google123 to bude tym spankom
@freedef spravis nabuduce
som skoro podviedla vtedy mikroviro s genetikoj,som rozmyslala aj ze pojdem na tu katedru genetiky,vzali by ma (tam brali tych co nali priemer a znamku z genetiky A, ale nelutujem.napokon.
ale najhorsie je to (uz ked sa tu stazuje) ze podla mna ta ucitelka ma na mna naroky lebo mam dobre znamky (nas uz je malo,u nas je to take komorne)a tak podla mna caka ze budem mat A alebo co a aj to ma trosku desi..ale zaroven by mi to malo byt jedno.
nemám sebadisciplínu, neviem sa zamerať na jednu vec, a už konečne niečo naozaj poriadne začať robiť. A tiez, cim viac si určím co chcem spraviť na druhy den, tym viac sa mi do toho nechce ---
nemam s kym robiť blbosti, a baviť sa ako za starých časov
a vobec...az moc rozmyslam posledne dni nad vecami a niekym, kto je uz davno prec..
tiež, mega náladová som, neviem či robím dobre že väčšinu ludí od seba tak nejak podvedome odháňam, ale nechcem ani niekoho otravovať len preto že sa nudím alebo mi je smutno.. Ale nejak je mi to v podstate aj tak jedno..
neviem sa z ničoho nejak moc radovať, a ešte stále sa do vecí musím nútiť... Aj keď to nakoniec dopadne dobre a začne ma to baviť, aj dobrý pocit mám, ale kým sa donútim potrvá to.. a nie vždy sa dá donútiť sa
a nejak si v nicom neverim, vzdavam veci este predtym v podstate ako ich zacnem... A je to podvedomé, chcem to aj zmeniť ale vedome to nejak nejde. Bojím sa všetkého.
So... mess, like always
vlastne na jednu maličkosť musím podotknúť, kohút kikiríkal už o pol 4. -tej ráno a chriapu si nadrapoval skoro hodinu...
dneska som nemal čas mu dohovoriť, ale ak sa to aj ráno zopakuje, má ultimátum, buď budú sliepky bez frajera, alebo sa bude s nimi vytešovať aj naďalej, nech si rozmyslí, ráno to dostane na tácke po lopate....
cocolino17 vsak sa odhlas, prinutit ta nemozu.
@cocolino17 @118