Čaute birdzáci, vytváram valentínsky darček a hodilo by sa mi trošku nových nápadov!
aké najcrazy rande ste v živote mali?
čo crazy by ste so svojim partnerom chcelii vyskúšať?
ĎAKUJEM !
Najlepšie miesto na rande sú podľa mňa horúce bazény v zime v snehu, večer, hviezdy, para, modrá voda a modré svetlá.. doko akurát na valentína zrovna asi moc nie, to bude na takýchto miestach nátresk jak hovädo.. to si radšej vo dvojici napustiť na dvore sud horúcou vodou
vtedy sme este nevedeli ze to je rande, ale 9 hodin v ikey, hrali sme monopoly v jednom z tych akoze bytov, len tak lezali v posteli a na gauci a pili vodku s dzusom ktoru sme si tajne priniesli a bolo to super xD a potom sme tam viackrat chodili hravat hociake hry a len tak byt v tom byte.. to uz sme aj vedeli asi ze to je rande
Tak bolo by zaujímavé vymyslieť niečo ako hádanku že ráno prideš chceš si s chladničky zobrať vidiš nalepený hashtag #valentine442 a uz ides hladas co to je a proste nieco na konci zaujimave jednoduche financne nenarocne napriklad seba urcit za hlavny darcek alebo no ved neviem hadam som pochopil zadaniu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Update z ElCaptain na OS Sierra.
páčilo sa mi rande, keď som si sadla na pizzu a dolámala vešiak
...