@james144 ja som nenapisala ze sa nechceme vziat, ale zatial sme to mali v plane tak o 1-2 ked sa trochu usadime najdem si tam pracu a tak.. proste ked budeme mat aky taky zaklad... predsa len svadba je raz za zivot a vyzaduje si istu pripravu a dostatok financii... chapes...
reagoval by som podľa toho ako by som si mohol dovolť vzhľadom na to že ich musíš už trochu poznať........ale stredný prst by som asi nevynechal v žiadnom prípade...
No neviem, ľudia sú rôzni takže hádať sa snimi asi nemá veľkú cenu ale na druhú stranu zase nepočúval by som ich "na slovo" lebo si zvyknú a to uvidíš prečo sa rozprávajú vtipy o mŕtvych svokrách
to je najväčšia chobotina toto. a nech to znie akokolvek, moji rodičia by si ani len nedovolili také niečo mi povedať. aj teraz s frajerom rozmýšľame, že by sme do toho išli a mamina sa teda dvakrát nadšene netvárila, ale fakt mi nemôže kecať do toho, kde a s kým budem bývať.
ja som zas toho nazoru, ze ludia by mali spolu nejaky cas najskor byvat, az potom sa vziat.. lebo len nejakym chodenim sa nikdy poriadne nespoznaju.. ste dospeli, takze rodicia vam do toho nemaju co zasahovat.. len sa netreba bat im to vysvetlit..
Ja v tom nevidím problém. Svadba nieje dieťa, je to len puto, kde si dvaja delia majetok. No a táto otázka by mala byť smerovaná práveže na tvoju osobu. Ak v ňom vidíš oporu a budúcnosť, tak je rozhodnutie na tebe i na ňom. No a ka svokrovcom: asi sú stará škola, niečo podobné ako Gréci, keď sa dvaja zoberú, tak majú zvyk stráviť prvú noc na rodičovskej posteli, kde sa už pokolenia takto spolu milujú. (samozrejme tá posteľ sa používa len na to, je to tradičný zvyk, nespí sa nanej každý deň)..
nigda!! to by bolo aj kus pokrytecke kedze moja mama sa nikdy nevydala
ale mam dobru kamosku a kedze nemali kde byvat, lebo nemaju tolko prachov tak sa chceli nastahovat ku jej rodicom a samozrejme , bez svadby si ani prdnut nemohli
tak sa teda vydala za svoju prvu lasku a ocakavaju prirastok do rodiny a do (asi trojizboveho) bytu s mamou, otcom, psom, morcatami, hadmi, jastericami
U mňa nemajú prečo moji rodičia alebo svokrovci rozhodovať o mojom živote a živote mojej partnerky. Takže asi toľko by som im k tomu povedal... A spoločné bývanie už mám za sebou, neviem si predstaviť zobrať si niekoho a až potom začať spolu žiť - kedy zistíte, či viete spolu fungovať...
@anjelik107 Osamostatnenie sa tiež vyžaduje značné financie keď máte na to máte aj na svadbu. Keď to ale "teraz" nechcete tak čo riešiť? Proste to povedať rodičom a bodka. Buď sa s tým zmieria alebo nie. Brať sa z donútenia je stokrát väčšia blbosť ako bývať spolu bez požehnania a pomoci rodičov.
Povedz im, že spolu chcete len bývať, nie súložiť... a že aj keby ste chceli, tak nemôžete, pretože nevieš od koho si chytila ten genitálny herpes a on si aj tak potrebuje preliečiť kvapavku, čo potrvá minimálne rok... ale pred spoločným bývaním sa spolu aspoň zasnúbite, aby mali radosť. To by mohlo ich obavy zmierniť.
ak býva sám tak mu do toho nemajú čo hovoriť, ak býva u nich tak majú a to že je "dospelý" nič neznamená, žije pod ich strechou má sa riadiť ich pravidlami
inak ja ja zastávam názor čo dvaja ľudia by sa mali spolu nasťahovať čo najrýchlejšie, tak sa spoznajú čo sú zač a možno si tým ušetria kopu času
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale uz aj tak sme spolu cele dni, nasackovani u neho, cize prakticky akoby som tam byvala
ale ak by som nechcel tak by som si urobil po svojom. Podľa mňa je ale otázne aký ma taký vzťah zmysel kde by sme chceli spolu bývať ale nie sa vziať.
No neviem, ľudia sú rôzni takže hádať sa snimi asi nemá veľkú cenu ale na druhú stranu zase nepočúval by som ich "na slovo" lebo si zvyknú a to uvidíš prečo sa rozprávajú vtipy o mŕtvych svokrách
ale mam dobru kamosku a kedze nemali kde byvat, lebo nemaju tolko prachov tak sa chceli nastahovat ku jej rodicom a samozrejme , bez svadby si ani prdnut nemohli
tak sa teda vydala za svoju prvu lasku a ocakavaju prirastok do rodiny a do (asi trojizboveho) bytu s mamou, otcom, psom, morcatami, hadmi, jastericami
Ale k téme, môj výraz by bol "Bitch please" veď nechceme bývať u vás...
aj tak to nechápem
veď je dospelý a dokonca pracujúci človek. to nač si necháva od maminky do hlavy tlačiť kaleráby
inak ja ja zastávam názor čo dvaja ľudia by sa mali spolu nasťahovať čo najrýchlejšie, tak sa spoznajú čo sú zač a možno si tým ušetria kopu času
Ale tak je to hlúposť,nech sa s nimi porozpráva alebo nech ich povel ignoruje.
tak čo? nemožte ?