rád by som sa opýtal na podnikateľský zámer a jeho vypracovanie... robil to niekto z vás? mohli by ste mi to priblížiť? ako má vyzerať prvá strana, ako má vyzerať tabuľka atď... bohužiaľ, čo sme boli na "cvikách" tak sme sa
1. slečny seriózne nevedia o čom hovoria, lebo google nevie o tom že by niečo ako "podnikateľský zámer", v zmysle dokumentu existovalo, vie len o existencii podnikateľských plánov.
IIRC, Podnikatelsky zamer a podnikatelsky plan su neni uplne to iste. Ale myslim, ze pre tetu, ktora nema sajnu velmi o com hovori to je jedno... Hladaj na googli "business plan sample" a najdes toho trilion.
Pripadne jej povedz, ze business plan je business guess a tym padom ho nema zmysel robit MVP.
@midnight tak to si ako vždy vysokointeligentne pomohol samozrejme, že si to hľadám kade tade, ale taká "online" podpora, akú som hľadal u vás by bola na nezaplatenie, no ako vidím, v poslednom čase sa do fór vyjadrujú prevažne len takýto úbožiaci ako napr. ty s cieľom nie na to určených fór zosmiešniť, namiesto toho, aby si poradil, alebo čušal
"mohli by ste mi to priblížiť? ako má vyzerať prvá strana, ako má vyzerať tabuľka atď..."
...neviem ako podľa teba, ale podľa mňa najlepšie ti niečo také priblíži názorný príklad...
"prípadne by mi veeeeľmi pomohlo, ak by sa našiel aspoň jeden medzi vami, čo to vypracované má a bol by ochotný mi to poskytnúť"
...ako si si očividne aj sám vedomý, takže nechápem prečo ti odpoveď, ktorá ti poskytuje zoznam prakticky neobmedzeného množstva názorných príkladov pripadá ako od úbožiaka ktorý ťa chce zosmiešniť...
...skôr mi príde že si sa ty práve prejavil ako úbožiak neschopný samostatného myslenia, keďže (si si to nevedel rovno nájsť sám, a) ti nedošlo že som ti odpovedal tak, ako si sám v prvom príspevku napísal, že by ti to "veeeeeeľmi pomohlo". tak sa láskavo strč a nabudúce keď ti nedopne že ti bola poskytnutá dobrá odpoveď radšej čuš
neviem či ti to otvorí, keď nie, tak si daj do googlu "podnikateľský plán masérstvo" a hned to prvé otvor, má to byť vo worde... a je tam presne všetko ako má vyzerať.. ja som ho robila cez vianočné prázky, som ho našla, nikto taký nemal , tak som nemala s ním aspon veľa roboty
ako ináč som teda podľa tvojho geniálneho zmýšľania mal poukázať na to, o čom ma je potrebné viacsmerne informovať?
ale fajn, si boh, mne ukradnutý, ale si, vyhral si, prepáč, že som sa sem registroval a ak máš tú potrebu, tak kľudne túto nezmyselnú komunikáciu ukonči svojím posledným zahanbujúcim príspevkom
podnikatlesky zamer sa podrobne rozpracuva v podobe podnikatelskeho planu, pricom nema nejaku striktnu osnovu ani podobu (ani v knihach sa to nezhoduje, kazdy autor uvadza inu), samozrejme treba zachovat nejaku logicku postupnost. pozries si viac prikladov a mozes si z toho urobit aj vlastnu verziu.
@nerwous15 ja som to myslel polo zo srandy s tym (co nic nemeni na tom, ze si myslim, ze business plan je blbost). V kazdom pripade na internete je fakt milion prikladov. Ked tak ti mozem na to pozriet ked by si chcel az to budes mat...
@toms aj som to tušil, len som sa radšej uistil, aby si si bol vedomý toho, že to jednoducho musím dať, aby som mohol niečo dostať
joo, to by som bol rád, možno ťa budem otravovať už mám polovičku zbúchanú, no dosť si to odniesla moja hlava, tak to zatváram a idem sa prespať..
@pelka1 ešte že píšeš! bol by som zabudol na obrázky... už keď ťa tu mám... tie obrázky mám uviesť ako prílohu, alebo len tak ich tam napchať, vytlačené na dvoch - troch listoch..? prípadne vložiť (do bodu osem) pod "doplňujúce údaje"?
@anu36 ešte raz sa ti musím poďakovať, vďaka tvojmu komentáru mám dojem, že to dokážem
jj tusim to bolo na samostatnej strane napisane v strede : prihola a potom na dalsiej tam uz napchas tie obrazky alebo co to mas a napis jaj nazov ze co to je alebo aj nemusis len aby vedeli no..u nas to mal kazdy inak a v pohode, takze sa nemusis bat, ja som z toho tiez stresovala este v den matury som to sla vytlacit neboj nic len sa nezakokci ako ja
@pelka1 čo sa týka mojích prejavoch pred publikom, tak myslím, že na to môžem byť právom hrdý, keďže nikdy nemám problémy zo stresom a koktaním a tomu podobnými vecmi, neviem, proste to nejak tak dokážem v sebe vyblokovať, že ma to netrápi
ja som robila do školy asi 2x podnikatelsky plan.... a obe su uplne rozdielne... ked to chces napis mi poslem ti to.. tú v tej tabulke som mala za 1 ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
1. slečny seriózne nevedia o čom hovoria, lebo google nevie o tom že by niečo ako "podnikateľský zámer", v zmysle dokumentu existovalo, vie len o existencii podnikateľských plánov.
2. » bit.ly/XQYSjk...
Pripadne jej povedz, ze business plan je business guess a tym padom ho nema zmysel robit MVP.
aa samozreme, hľadám si to po internete, googli atď, mám pár stránok, ale taká informácia navyše od vás mi rozhodne nezaškodí, vieš?
restauračna činnosť, stavebníctvo, poľnohospodárska výroba, živočíšna výroba, ťažba nerastou, lesna výroba, doprava...
treba to špeciikovať ......filip
...wtf?
"mohli by ste mi to priblížiť? ako má vyzerať prvá strana, ako má vyzerať tabuľka atď..."
...neviem ako podľa teba, ale podľa mňa najlepšie ti niečo také priblíži názorný príklad...
"prípadne by mi veeeeľmi pomohlo, ak by sa našiel aspoň jeden medzi vami, čo to vypracované má a bol by ochotný mi to poskytnúť"
...ako si si očividne aj sám vedomý, takže nechápem prečo ti odpoveď, ktorá ti poskytuje zoznam prakticky neobmedzeného množstva názorných príkladov pripadá ako od úbožiaka ktorý ťa chce zosmiešniť...
...skôr mi príde že si sa ty práve prejavil ako úbožiak neschopný samostatného myslenia, keďže (si si to nevedel rovno nájsť sám, a) ti nedošlo že som ti odpovedal tak, ako si sám v prvom príspevku napísal, že by ti to "veeeeeeľmi pomohlo". tak sa láskavo strč a nabudúce keď ti nedopne že ti bola poskytnutá dobrá odpoveď radšej čuš
www.google.sk/#hl=sk&sclient=psy-ab&q=podnikateľsky+zamer+maserstvo&oq=podnikateľsky+zamer+maserstvo&gs_l=hp.3...2995.4828.2.5227.7.6.1.0.0.0.141.664.1j5.6.0...0.0...1c.1.8.hp.ygdlGgQ5Qbk&psj=1&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.44770516,d.ZWU&fp=e871bab407e321b6&biw=1024&bih=677
neviem či ti to otvorí, keď nie, tak si daj do googlu "podnikateľský plán masérstvo" a hned to prvé otvor, má to byť vo worde... a je tam presne všetko ako má vyzerať.. ja som ho robila cez vianočné prázky, som ho našla, nikto taký nemal , tak som nemala s ním aspon veľa roboty
Snáď som pomohla.
... wtf?
ako ináč som teda podľa tvojho geniálneho zmýšľania mal poukázať na to, o čom ma je potrebné viacsmerne informovať?
ale fajn, si boh, mne ukradnutý, ale si, vyhral si, prepáč, že som sa sem registroval a ak máš tú potrebu, tak kľudne túto nezmyselnú komunikáciu ukonči svojím posledným zahanbujúcim príspevkom
» www.zadania-seminarky.sk/ekonomicky-plan...
filip
joo, to by som bol rád, možno ťa budem otravovať už mám polovičku zbúchanú, no dosť si to odniesla moja hlava, tak to zatváram a idem sa prespať..
@pelka1 ešte že píšeš! bol by som zabudol na obrázky... už keď ťa tu mám... tie obrázky mám uviesť ako prílohu, alebo len tak ich tam napchať, vytlačené na dvoch - troch listoch..? prípadne vložiť (do bodu osem) pod "doplňujúce údaje"?
@anu36 ešte raz sa ti musím poďakovať, vďaka tvojmu komentáru mám dojem, že to dokážem
aaa veľká vďaka ti