Zaujímalo by ma, či máte aj vy vo svojom okolí priateľov, ktorý sa veľmi podobajú na iných ľudí (iných priateľov ktorý o sebe nevedia) a to nie len podobným výzorom ale aj rečov, či gestami, chôdzou a inými podobnosťami...???
ja mam asi 5-6 dvojnikov... neviem ci chcu mat vlasy ako ja.. abo sa podobat chcu na mna, alebo ich vyklonovali.. najprv to bola sranda.. ale niekedy to uz lezie na nervy...
Veľa ľudí mi už povedalo, že mám dvojníčku no tú pravú som našla pred troma rokmi A keď jej mama uvidela moju fotku myslela si že je to ona a moja mama keď videla jej fotku tiež si myslela že som to ja.. Keď sme mali obidve ešte dlhé čierne vlasy boli sme na nerozpoznanie. No teraz ja mám krátke a ona ich má blond Ale my sa nepodobáme len výzorom ale aj správaním, myšlienkami proste sme spriaznené duše Odvtedy sme najlepšie kamarátky
Birdz by sa mal zaregistrovať do učebných stránok. Človek otvorí fórum, a jednu chybu opraví sto ľudí. Poďme to rovno zvýrazňovať červenou. Do červeného mora uložíme modrých vtáčikov... svet bude modro červený.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
peace!
rovnakÍ
áno. A aj jednu moju kópiu poznám, fyzicky síce iba trochu, ale duševne úplne rovnakú
súhlas...