Pripadá mi to tak, že sa ti ozve len vtedy, keď nikoho nemá a keď sa cíti stratená...si taký jej dobrý kamarát do dažďa a bútľavá vŕba do momentu, kým si zasa niekoho nenájde...
Ak máš 16 a ona 19, podľa mňa ťa skôr len využívala (nehovorím, že vedome!), lebo jej to neklapalo s frajerom... Teraz nikoho nemá, tak sa zase uchýlila k tebe. Osobne by som do toho išiel iba s tým, že viem, že od toho neočakávam nič viac, ako dočasnú známosť...
@splachovacimechanizmus v tom akoze vztahu si vzdy hral a vzdy budes hrat druhe husle,keby chcela byt s tebov nehladala by si ineho po tom ako sa rozisla s byvalim a vobec by som sa necudoval keby to s nim vlastne nikdy neskoncila len si chcela dobit ego a dokazat si ze to este stale ze dokaze zbalit mladeho zajacika take veci robia dobre vsetkym zenam ale uprimne asi si dala latku pekne nizko ked sa hanbis aj dat ako avatar vlastny ksicht...
ja to vidim tak ze by sa mal obzerat po inej lebo z tohto mraku nezaprsi aj keby si sa na hlavu postavil..
Toho sa obávam, pretože viem, že ona nedokáže byť sama. Ona potrebuje niekoho, kto ju miluje. Ani sa nečudujem, veď,... mladá žena A z toho čo mi rozprávala, tak odjakživa má nejakého chalana pri sebe.
Ale keď nájde toho, ktorého miluje tak je mu verná. Mne sa u nej podarilo "zabodovať" iba preto, že to s jej frajerom mala už nahnuté.
jediny dovod preco by som chodila so 16 rocnym je to ze mam z minulosti kedy som akosi prijebane chcela jedine starsich a cim starsich tym lepsich nejake nedoriesene veci (ze ma sere ze som nikdy nemala taku tu originalnu 16 rocnu stredoskolsku lasku) a spravila by som to viac menej z trucu voci sebe ako posledny vykrik si nieco dokazat a dohnat to co som prejebala vlastnou sprostostou
nic od toho necakaj len ta vyuziva
s pozdravom akosi mierne depresivna 19 rocna kaylee
poznam taky par ze je baba asi o 4 roky starsia ... no ale on je strasny kkt a ona neviem nepoznam ju ale tak to ti asi moc nepomoze ale ani nic ti nepomoze tu urcite sam musis vediet ako to je ako to bude alebo nebude
zlato jeb na to, ked sa zena ozyva "byvalemu" znamena to ze je na tom zle lebo nema nikoho noveho a potrebuje chvilkovo niekoho, koho by mohla zas odkopnut ked si najde noveho...
@splachovacimechanizmus v 11komente si si odpovedal.Všetko bolo medzi vami super ,kým mala frajera ?Potom,keď s ním už nebola,Ťa radšej oklamala,že už má niekoho iného ?Nič Ti to nenapovedá ? Ono to nie je o vekovom rozdiely ,ani o tom,že Ty jej chceš "darovať"lepšieho muža ako si Ty.Ty by si si mal "darovať "babu/ženu,čo Ťa bude ľúbiť.Nedovolím si povedať,že lepšiu od nej.Ale lepšiu pre Teba.
@splachovacimechanizmus Neviem, ako to bude vnímať ona, ale už len podľa toho ako píšeš, ako ja vyjadruješ, si myslím, že si na svoj vek vyspelý, rozumný.
kašli nanu,nezasluzi si ťa,je jedno že je o tri roky staršia,toto s tebou nemože robiť,že ked sa nanu vydrbu všetci,iba vtedy si jej dobra..najdes isto lepsiu babu,sto krat lepsiu nezufaj!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
nemas u nej sancu, ked ona je krasna a ty nemas ani avatar
ale pôsobíš celkom rozumným dojmom, 3 roky sú nič, tak ak je nejaký problém, pravdepodobne toto číslo nebude podstatné
a teraz si predstav to iste,že urobí to iste tebe .
ja to vidim tak ze by sa mal obzerat po inej lebo z tohto mraku nezaprsi aj keby si sa na hlavu postavil..
Ale keď nájde toho, ktorého miluje tak je mu verná. Mne sa u nej podarilo "zabodovať" iba preto, že to s jej frajerom mala už nahnuté.
@luc.ka
Áno mám 16 ale úprimne,.. som zo všetkých koho poznám najmladší
nic od toho necakaj len ta vyuziva
s pozdravom akosi mierne depresivna 19 rocna kaylee
Nemám dobrú fotku, ktorá by sa sem hodila to je tak dôležité či mám avatar ?
ja to myslim kurva vazne
a budeš strácať čas radami o avatare
a ak máš fakt 16 a ona 19, tak ver tomu, že v tomto veku pri tomto vekovom rozdiele je fakt raritné, aby to s tebou baba myslela vážne