zeby vycitky pre mna je vztah v prvom rade o dovere a úprimnosti,ale nezazil som to co ty osobne takze neviem,mam vsak kamaratov,ktorým sa to stalo,presne ak osom ocakaval...proste ak je vo vztahu narusena dovera tazko sa ten vztah vrati sp)t na tu uroven kde bol,ches nechces tvoja nevera aj ked nepriznana uz nejako zasiahla vas vztah...skor ci neskor sa to prejavi...Mal by si jej o tom povedat,teda neviem ako mate vzprofilovaný vztah,ty najlepsie vies...tot moj nazor.peace.
mno, tak ja si myslim, že tebe na tom tvojom dievčati moc nezaleži, lebo keby ano, tak jej povieš pravdu a keby este viac, tak ju preboha nepodvedieš... ja viem, že ju to rani a tak, ale ja by som bola radšej, keby mi môj chalan povedal pravdu, aspon by som si cenila, že je ku mne uprimny.
a ja by som mu to isto povedala, lebo aj ja chcem byť na 100% úprimna a aj som... a mne sa to isto ani nestane, lebo ho natolko milujem, že by som si hned spomenula na jeho potenciálnu reakciu a v momente by som z takej chvile zdrhla... proste vernosť nado všetko
mno neviem, ja by som jej to nepovedal... ak ti na nej naozaj zalezi, a mrzi ta to, tak to lutuj, ale iba sam a nehovor jej to. tym ze to vyslovis, tak sa vam narusi ta dovera. ak ti to naozaj vadi ze si ju podviedol(co by aj malo) tak sa zamysli nad tym, nad sebou, aky si kkt... ale nehovor jej to hlavne.
poznam istu nemenovanu osobu ktorej sa to stalo tiez a nikdy to nepriznal a asi ani neprizna... uvedomil si ze spravil brutalnu chybu ale nechce stratit svoju milovanu viem tazko sa to chape pre tych ktori to nezazili...
Aio: "tym ze to vyslovis, tak sa vam narusi ta dovera" ta dowera ani nikdy newznikne ak to budes brat takto..
Tak ja som werny a zatial som ziadnu babu nepodwiedol, ale ak by sa to aj nahodou stalo prawdepodobne by som jej to powedal, wzdy lepsie ako keby sa to ma dozwediet od niekoho ineho..
Nie tommyhot nehovorim o sebe... vies urcite by som sa bal priznat sa na forum kam nikto z mojich znamich nechodi navise pod anonimnym nickom pod ktorym ma nikto z mojich znamich nepozna a navise za pritomnosti teba velkeho budhu tak to by som sa ozaj dosral uz len na to pomyslet
Tj asi tolko, ze treba to vzdy povedat. Ak si ju podviedol, mas ten vztah ocividne v Pecku. Tj ak jej to povies, a rozidete sa, bude ty to vlaStne jedno, najdes si druhu.
Ak by ty na tom vztahu zalezalo, tak by si to nespravil. Ovsem existuju extremne jebacky pri ktorych sa ani neda odolat este ak si k tomu ozraty. ALe v podstate sa snazim takymto situaciam vyhybat Aby ani vobec nenastali. Potom uz rozum muza v podnapitom stave tazko odolava naporu nejakej tej extremnej sexice Takze asi tolko.
Co sa tyka doveri, ak jej to povies a olutujes to, mala by ty odpustit. Mozno to bude hned, mozno za tyzden. Ak vsak ty neodpusti, vies ze ten vztah bol k nicomu a raz by tak ci tak skoncil. Osobne keby dosla teraz za mnu cajka , a povedala ze ma podviedla, tak ju asi natolko lubim ze by som jej to odpustil.
Ale ked si spomenem na par frajerok pred tym, tie by som poslal niekam. Tj s toho vypliva ak je to ozajstna laska, tak jej povedz a odpusti ty.
Nevera,... hm.. to je strasne zaujimava tema. hlavne si ale treba vyspecifikovat, CO vlastne ako neveru berieme?? len cisty sex alebo aj take veci typu bozkavanie sa s niekym inym..
Moj osobny postoj k nevere: snazim sa to nerobit. nehovorim, ze som clovek bez viny, ale ak uz aj neveru pripustim, tak ide skor o tu citovu, nie fyzicku.. pride mi slizke tahat to s dvoma naraz.. vlastne sa mi to stalo nedavno, ale to som uz vedela, ze ten sucasny vztah nema vyznam a trvalo mi len par dni, kym som to vyriesila.. a ani vtedy som ho nepodviedla.. fyzicky nie..
jj vilius ma pravdu.. kebyze ju mas fakt rad a teda vztah mate uuplne v pohode nepodvedies ju.. ani keby si bol ako ozraty sak to nejde ked mas niekoho rad...teda aspon mne nie..pripadne nevyhladavam take situacie kde by sa dalo ked uz viem ze si dam jedno pivo(dajme tomu) a vrhnem sa na prveho ochotneho cloveka a urcite jej to povedz ty by si sa tiez chcel dozvediet vsetko nie?? nech sa rozhodne ci jej stojis za to aby ti odpustila...ked sa to dozvie neskor bude len horsie.. takto si len svina potom budes aj klamar
Viez ono je zname ze muz uvazuje inak, ako sme si vsetci vsimly muz ma vescsiu tendenciu podvies svojho partnera. Je to uz tak. Nehovorim ze baby nepodvadzaju ale v globale muzi viac.
Poviem ty ze ako muz, mohol by som chodit s hocikim, mohla by byt akokolvek pekna, aj tak po case si na nu zvyknes, a nieco nove ti priapdne ako dobry napad. Tj napriklad svoju terajsiu frajerku co s nou chodim dnes presne rok, som nepodviedol a ani sa na to nechystam, avsak viem si silno predstavit situaciu, kde by som bbol ozraty, a nejaka extremna sexica by sa o to pokusala, vtedy ty neviem zarucit ci by som odolal. Za triezveho stavu dokaze clovek ktory fakt lubi svoju partnerku odmietnut hocikoho. No z alkoholom je to troska tazsie. Takze asi tolko.
Preto hovorim, aj sa takym situaciam snazim vyhybatr, aby vobec nenastali, aby som potom nemal co riesit. Tak je to najlepsie, lebo kazdy dokaze prehlasit ze nikdy nepodvedie, ak vsak pride na tu moznost s krasnou holkou a tipek je ozrali, uz je to o niecom inom.
A ako neveru pokladam hocico, ak s nim cajka flirtuje (ze mu hovori aky je pekny, ze je na zjedenie atd atd) , pusu, sex atd.
Hmm ja si myslim ze keby si ju mal aspon trochu rad tak by su ju nepodviedol...a ked uz si to urobil tak jej to aspon povedz!Kto povedal ze kied je clovek opity tak moze podviest svojho partnera???
tak zalezalo by ci by to bolo tak ze ina odcestovala na dva mesaice doameriky a ja by som 2 mesiace nevydrzal a podviedol by som ju co ja viem ze by som sa 2-3 kra na jednu noc vyspal z nejakou babou, tak to by som priznal
ale ak by to bolo tak ze v piatok idem na dosko, stretnem mrte jebanu, ona chce aby som ju prefikol, tak ideme ku mne domov, bla bla na druhy den budem zase zo svojou ako nic a nepoviem nikomu nic
Zalezi od situacie, a od toho aka je ta 'moja' a podla toho budem vedeit ako zareaguje
samozrejme tiez musim dodat ze by som svoju nepodviedol len tak, musel by byt na to riaden dovod
Nikto nepovedal ze ked si opyti mozes podvadzat Len tu bolo povedane, ze alkohol dopomaha aby si sa rozhodol pre neveru. To je vseobecne zname Tj asi tolko
heh..neviem...či je to dobre alebo zle...nepovedať,len ťa chcem upozorniť na jednu vec,ver tomu že sa to raz dozvie....a čím to bude neskoršie tým to bude pre teba horšie....
nooooooo, tak na to je tazke odpovedat, ale ak vam to s touto priatelkou klape a toto fakt bolo iba take jednorazove a sam si zistil, ze to uz nikdy viac nechces urobit a ze tu svoju lubis, tak by som sa asi nepriznavala byt tebou. myslim, ze by ju to velmi zranilo a musel by si veeeeeela toho vysvetlovat a uz by ti asi tak nikdy neverila a pokazde keby ta s nejakou videla sa co i len rozpravat, tak uz by ju asi napadlo ze noooo,mozno s nou o chvilu skonci v posteli. Myslim, ze je na nieco dobre drzat sa hesla, ze co oci nevidia srdce neboli!
Ked si toto urobil svojej priatelke tak ju asi nemas moc rad,ked dokazes spavat aj s inou babou.Nieje to voci tvojej priatelke trocha nefer?Mal by si jej to povedat.Dovera a uprimnost sa cenia...
No zo stenatkom suhlasim len s casti, chcem vam povedat, ze je normalne vseobecne zname ze muzi maju ine pudy ako zeny. Tj nie uplne odlisne, ale muzi maju pud na sex omnoho vecvsi cize aj tazsie korigovatelny . To jak sa vam zda ze by ste vzivote nepodviedli svojho frajera, to sa tak celkom muzom neda ani predstavit. Garantujem vam ze nech mate akehokolvek frajera, akt akehokolvek, ked s vami chodi, a ked zbada nejaku peknu sexi kocku, aspom myslienkami zaleti s nou do postele. A to je pravda Neviem ci ste to doteraz nevedeli, ale je to normal vec. Niekto ostane iba pritom, no niekto sa neudrzi a ide dalej.
Verte mi ze najhorsie pre muza je prilezitost. To je fakt najhorsie co existuje. Je lahko muzovi hovorit ze ja by som nikdy nepodviedol, ja som svety, ja na to ani nemyslim, avska je uz problem ak sa napriklad ocitnete na disko, bez frajerky, opyti, a bali vas pekna kocka. Vtedy sa uz tak lahko ziadnemu nerozprava, ak to je navyse este niekde mimo vaseho mesta, niekde kde ste neznamy to je este lepsie
Treba sa len vyhybat prilezitostiam Potom sa to da.
Juko25 nemas vobec pravdu Sa s toho spametaj. Keby si mal ty frajerku ktoru fakt lubis (nie len ten klasicky romanik co do mesiaca skonci) a podviedla by ta. Ako by si zareagoval keby si na to prisiel sam, a ako by si zareagoval keby prisla, priznala sa a lutovala by to.
No osobne keby som na to prisiel sam, vtedy by som jej uz neveril, lebo by som vedel ze mohla predomnou zatajit este x dalsich veci. AK by sa mi vsak priznala, kazdy logicky rozmyslajuci clovek by prisiel na to, ze to lutuje a asi to so mnou mysli vazne nemyslis ?
ale ked to viete iba vy dvaja tak co ja vem ...ale davaj si pozor aby ti na to neplisla lebo si v kely ...ale tha aj tak zvycajne to tak ze pravda vzdy vide na javo.....thak drzim palceky ...ale nemal si to robit chudak dievca ...skus sa vcitit keby ti toto spravila ona ..mno hehe ....vela stastia
It:Frajerku mam uz 6 rokov!Podviedla ma po roku a priznala sa.TRvalo mi dost dlho kym som jej zacal znova verit a nebolo mi to jedno!Ale keby sa mi neprizna ja na to nikdy nepridem a tak by to nemuselo absolutne boliet a nemusel by som kli tomu trpiet!To co urobyla bola hlupost!Ale aj tak tvrdim ze mi to nemala povedat!!!
Ale davam Ti aj za pravdu len vravym ze keby to necha pre seba tak stym nikomu neublizy!!!!
hluupost !!! ked to urobis ten druhy ti mozno odpusti mozno nie!!! ja mam xlapa uz 4,5 roka a vztah a dovera je u nas na prvom mieste!naco byt s niekym komu nemozes verit??? toto je totalny blud... keby ze mne toto urobi tak mu to nikdy nezabudnem ..to sa neda len tak..to uz potom tomu cloveklu vobec nedoverujes...ten clovek ma byt pre teba oporou, clovek ktory ta podrzi v tazkyx xvilax ..jednoduxo tvoje druhe JA!!! toto by som ja nikdy nedokazala, aby som podviedla cloveka na ktorom mi zalezii... to moje svedomie by mi roztrepalo hubu tak ze mi ju ani xirurg neposklada... ale ved vlastne kazdy sme iny ..kazdy zvladne nieco ineho..aj odpustat mame pravdaze a kvoli laske sa isto oplati odpustat..eln zalezi na tyx dvox ako si to potom urobia... mna podviedol byvaly davno davno davno.. odvtedy som na xlapov srala..az kym neprisiel terajsi aten zmenil cely pohlad na xlapov a lasku vobec vo mne..len vdaka nemu zas milujem a milujem cely srdcom a uprimne... a som rada ze mam takeho xlapa, ktoreho mi zavidi kazdy..takyx ako on je na svete velmi malo... on by podvodu nebol sxopny nikdy...
ale mama jednu kamosku a ta xodila naraz s dvoma xlapmi..jooj to sme mali divadlo..len ked to zacalo byt vazne u jedneho a druheho ked nabehjli obaja s prsenmi ku nej domov,.....toto bol riadni gol!!! ona srandicky srandicky len xlapy vaznota ako oci... potom to obrovske sklamanie ...noo xlapcom to nebolo vobec jedno..az potom poxopila ze robila hlupost a teraz to lutuje...a a nijedn s tyx xlapv nexce mat ziadnu babau kvoli nej.... stratili doveru v lasku, vernost...no vo vsetko krasne co patri ku laske ...........
No sak to, sak to, poznam jeden taky pripad, preto to hovorim. Typek podviedol svoju cajku (chodili spolu skoro dva roky ked to spravil) a nic jej nepovedal. A o nejakeho pol roka, sa jeho frajerka cistou nahodou skamaratila s tou pipkou s ktoru on spal (pritom ta pika nebola s tt ale niekde s okolia a prisla sem na disko) a ked tak spolu kecali, ona mu ukazala svojho chalana, a ona mu zadrela ze s nim neco mala pred pol rokom Tj s malej zapletky sa co vyklulo Vzivote by som nepovedal ze sa to stane, ale vidis nahoda je blbec. Nahodu by si sa ty s nim zoznamil o rok, a keby ta videl s frajerku tak by ti zajebal ze sak ja som sa s nu napr, pred rokom olizoval. Jak by si to zobral ?
Viem ze je tam sanca mala, ale radsej poviem pravdu ako by som si to mal vycitat alebo v duchu sa bat ze sa to moja partnerka niekdey dozvie. Nech som si pred nou nacisto.
A uplne si viem predstavit toho chlana s kerym tvoja pipka neco mala. Nahodu by si ho po roku
vies co?priznat je polahcujuca okolnost..to ma uz ucili v skole..a nepriznat..to je sloboda..to ma naucil zivot..a ked uz tak nechcela by som sama vedeit o partnerovej nevere..ta boli..zabudnut sa akoze da.a.le neda sa.. nepriznavaj
ja by som odvahu povedat to nikdy nenasla ...ale ked si to spravil asi ju nelubis .....je to dost hnusne ale ty za to nemoses mal by si jej to povedat bud to prijme alebooo je koniec ma na to pravooo a ty sa na nu zato nemas pravo zase hnevat ale bud k nej uprimnyyy ona si to zasluzi aj ty by si to chcel vediet aj keby to bolelo vies....vzi sa do toho taq ze by to spravila ona tebe ....je to kroute ale co sa stalo us sa neodstane a ...musis s pravdou von ..moze sa to potom skocnit este horsie ked sa to dozvie od niekoho ineho a taq aspon bude vediet ze si bol k nej cestnyy
Niekedy je lepsie byt ticho...ak je to len úlet, nieco co by sa uz nikdy nemalo zopakovat, tak to zbytocne len pokazi vztah s milovanou osobou...ale ja by som sa urcite priznala svedomie a tak...
...neviem ako vy....ale ja som si tiež niekedy hovorila, že nikdy nikoho nepodvediem, ale bohužiaľ sa stalo...to je proste už jedno ... tiež som si ale povedala, že to tomu dotyčnému nepoviem, no tie pocity ma tak zožierali, že som mu to nakoniec povedala....zobral to v pohode s tým, že mi je verný doteraz a ja jemu tiež...a je to presne tri roky čo sa to stalo...takže podla mňa tým, že sa priznáte nič nepokazíte...alebo je to tým, že môj chalan je na mne závislý?
neda sa to povedat, ja som bohuzial nemal zatial ziaden vstah, takze som nemohol podvadzat, ale to, ci jej to povedat alebo nie, by zalezalo od toho aka je, ci je chapava ci nie,
zalezalo by to od momentalneho stavu vasho vstahu, ak by sme boli v tom najlepsom, asi by som jej to povedal, ak by to bolo tak ku krajicku tak urcite nie
taktiez by to mohlo zavysiet od situacie, ci to bolo ked ona bola na mesiac odcestovana, alebo to bolo 4 minuty potom ako som odisiel z jej domu
Bohuzial som to nezazil,
a ci by som podviedol, to by tiez zavyselo od okolnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a ja by som mu to isto povedala, lebo aj ja chcem byť na 100% úprimna a aj som... a mne sa to isto ani nestane, lebo ho natolko milujem, že by som si hned spomenula na jeho potenciálnu reakciu a v momente by som z takej chvile zdrhla... proste vernosť nado všetko
neni to jedno ci to tu bude aj 300x ??
Sak ked mam problem tak spravim new diskusiu lebo do tej starej by mi nikto nepisal bejbe ...
Tak ja som werny a zatial som ziadnu babu nepodwiedol, ale ak by sa to aj nahodou stalo prawdepodobne by som jej to powedal, wzdy lepsie ako keby sa to ma dozwediet od niekoho ineho..
Typek: howoris o sebe?
Tj asi tolko, ze treba to vzdy povedat. Ak si ju podviedol, mas ten vztah ocividne v Pecku. Tj ak jej to povies, a rozidete sa, bude ty to vlaStne jedno, najdes si druhu.
Ak by ty na tom vztahu zalezalo, tak by si to nespravil. Ovsem existuju extremne jebacky pri ktorych sa ani neda odolat este ak si k tomu ozraty. ALe v podstate sa snazim takymto situaciam vyhybat Aby ani vobec nenastali. Potom uz rozum muza v podnapitom stave tazko odolava naporu nejakej tej extremnej sexice Takze asi tolko.
Co sa tyka doveri, ak jej to povies a olutujes to, mala by ty odpustit. Mozno to bude hned, mozno za tyzden. Ak vsak ty neodpusti, vies ze ten vztah bol k nicomu a raz by tak ci tak skoncil. Osobne keby dosla teraz za mnu cajka , a povedala ze ma podviedla, tak ju asi natolko lubim ze by som jej to odpustil.
Ale ked si spomenem na par frajerok pred tym, tie by som poslal niekam. Tj s toho vypliva ak je to ozajstna laska, tak jej povedz a odpusti ty.
It: Powjem TY az na tu gramatiku s tebou suhlasim
Moj osobny postoj k nevere: snazim sa to nerobit. nehovorim, ze som clovek bez viny, ale ak uz aj neveru pripustim, tak ide skor o tu citovu, nie fyzicku.. pride mi slizke tahat to s dvoma naraz.. vlastne sa mi to stalo nedavno, ale to som uz vedela, ze ten sucasny vztah nema vyznam a trvalo mi len par dni, kym som to vyriesila.. a ani vtedy som ho nepodviedla.. fyzicky nie..
Viez ono je zname ze muz uvazuje inak, ako sme si vsetci vsimly muz ma vescsiu tendenciu podvies svojho partnera. Je to uz tak. Nehovorim ze baby nepodvadzaju ale v globale muzi viac.
Poviem ty ze ako muz, mohol by som chodit s hocikim, mohla by byt akokolvek pekna, aj tak po case si na nu zvyknes, a nieco nove ti priapdne ako dobry napad. Tj napriklad svoju terajsiu frajerku co s nou chodim dnes presne rok, som nepodviedol a ani sa na to nechystam, avsak viem si silno predstavit situaciu, kde by som bbol ozraty, a nejaka extremna sexica by sa o to pokusala, vtedy ty neviem zarucit ci by som odolal. Za triezveho stavu dokaze clovek ktory fakt lubi svoju partnerku odmietnut hocikoho. No z alkoholom je to troska tazsie. Takze asi tolko.
Preto hovorim, aj sa takym situaciam snazim vyhybatr, aby vobec nenastali, aby som potom nemal co riesit. Tak je to najlepsie, lebo kazdy dokaze prehlasit ze nikdy nepodvedie, ak vsak pride na tu moznost s krasnou holkou a tipek je ozrali, uz je to o niecom inom.
A ako neveru pokladam hocico, ak s nim cajka flirtuje (ze mu hovori aky je pekny, ze je na zjedenie atd atd) , pusu, sex atd.
ale ak by to bolo tak ze v piatok idem na dosko, stretnem mrte jebanu, ona chce aby som ju prefikol, tak ideme ku mne domov, bla bla na druhy den budem zase zo svojou ako nic a nepoviem nikomu nic
Zalezi od situacie, a od toho aka je ta 'moja' a podla toho budem vedeit ako zareaguje
samozrejme tiez musim dodat ze by som svoju nepodviedol len tak, musel by byt na to riaden dovod
Verte mi ze najhorsie pre muza je prilezitost. To je fakt najhorsie co existuje. Je lahko muzovi hovorit ze ja by som nikdy nepodviedol, ja som svety, ja na to ani nemyslim, avska je uz problem ak sa napriklad ocitnete na disko, bez frajerky, opyti, a bali vas pekna kocka. Vtedy sa uz tak lahko ziadnemu nerozprava, ak to je navyse este niekde mimo vaseho mesta, niekde kde ste neznamy to je este lepsie
Treba sa len vyhybat prilezitostiam Potom sa to da.
No osobne keby som na to prisiel sam, vtedy by som jej uz neveril, lebo by som vedel ze mohla predomnou zatajit este x dalsich veci. AK by sa mi vsak priznala, kazdy logicky rozmyslajuci clovek by prisiel na to, ze to lutuje a asi to so mnou mysli vazne nemyslis ?
Ale davam Ti aj za pravdu len vravym ze keby to necha pre seba tak stym nikomu neublizy!!!!
Viem ze je tam sanca mala, ale radsej poviem pravdu ako by som si to mal vycitat alebo v duchu sa bat ze sa to moja partnerka niekdey dozvie. Nech som si pred nou nacisto.
A uplne si viem predstavit toho chlana s kerym tvoja pipka neco mala. Nahodu by si ho po roku
Iba tak udržíš terajší vzťah. - teda ak to chceš
neda sa to povedat, ja som bohuzial nemal zatial ziaden vstah, takze som nemohol podvadzat, ale to, ci jej to povedat alebo nie, by zalezalo od toho aka je, ci je chapava ci nie,
zalezalo by to od momentalneho stavu vasho vstahu, ak by sme boli v tom najlepsom, asi by som jej to povedal, ak by to bolo tak ku krajicku tak urcite nie
taktiez by to mohlo zavysiet od situacie, ci to bolo ked ona bola na mesiac odcestovana, alebo to bolo 4 minuty potom ako som odisiel z jej domu
Bohuzial som to nezazil,
a ci by som podviedol, to by tiez zavyselo od okolnosti
bohuzial neviem povedat nic konkretne