Moja otázka je: Bol niekto z Vás podvedený alebo podvádzal? Ak podvedený ako ste sa to dozvedeli? Dali ste druhú šancu? A celkovo aký máte názor na neveru?
co oci nevidia srdce neboli...nech ma podvadza kto chce co chce pokial sa o tom nedozviem no problem...ja ked chcem podvadzat (co sa moc nestava) tiez si dam pozor aby to nikto nezistil.asi tak
Pravdepodobne som bol podvedeny raz (nedokazal som tu informaciu 100% potvrdit), ale nikdy som nepodviedol a ani neplanujem. Pre mna je kazdy, kto podvadza jedno velke smradlave moralne hovno a s takym clovekom si nemam absolutne co povedat.
Bol som podvedený, priznala sa mi, dal som druhú šancu no neudržala si ju(+ sa zmenila o 360°). Od tej doby sa môj pohľad a správanie k nej radikálne zmenilo, jednoducho povedané nemám ju rád Inak takých ľudí neznášam
Mne bol môj bývalý never a to som mu neodpustila a sám sa prezradil keď chodil so mnou a som s nim raz nešla von tak na druhy deň keď som sa ho pýtala, že kde je tak vravel, že je u kamarátky a sa mi priznal , že u nej spal ale keď ma priateľ čaju tak nema čo spať u druhej podľa mňa podľa toho som zistila , že ma podviedol s inou .
Totiž, keby ma podviedol, skončil by u mňa... A žiadne ospravedlnenie sa neprijíma
A aj by som podviesť nedokázala. Teda, aj keby hej, hneď by to zistil... Totiž, ja mám takž blbý zlozvyk.. A to, keď mám "udržať tajomstvo" hneď, ako uvidím osobu, pred ktorou niečo tajím, začnem sa nekutočne smiať... No proste by som sa mu s tým hneď priznala
@burble waaaa vidim tu candy a ona tusim inklinuje k tomu,ze je tam Z..aj ja si to myslim.. po ang je lesbian a po svk je lezba,nie? ci? ale chapeme sa ..a ty si tiez?
podla mna je nevera vyslovne principialna zalezitost.
proste bud z principu nepodvedies (nikdy!) alebo mas k tomu sklony a podvedies. uz som sa poucila, veelmi velmi surovo. A uz ziadnemu nevernikovi druhu sancu nedam, ani keby sa plazil po zemi.
a co sa tyka mna, mala som idealne podmienky na neveru, byvaly bol stale na pracovnych cestach a mne nadbiehal jeden sused z vchodu. bol aj celkom fesny, velakrat vyslovene bolo citit ze zdrziava aby sme spolu sli vo vytahu, sem tam mi pomohol ked som mala tazky nakup....a aj napriek tomu som byvaleho nepodviedla. nikdy, ani len naznakom. ani bozk. nic.
som totiz sprosta naivna hus ktora si mysli, ze ludia beru vztahy vazne, a ono to fakt tak nie je
podobne ako @31 tiez som bral vztahy vazne a nedoazal som priatelku (byvalu) podviest..dokonca ak ma zvadzali ine slecny, tak som sa citil zle (vedeli, ze som zadany, i napriek tomu flirtuju so mnou akoby nic), ze proste som ich povacsine ignoroval.....ale ta ma podvadzala castokrat :/...ja mam proste taky pocit, ze v dnesnom svete existuju len 2 druhy ludi: ti co podvadzaju a ti co su podvadzani...cize, ak nepodvedies budes podvedeny :/ ...preto momentalne nemam vobec ziadnu chut na nejake vztahy
PS: este musim povedat, ze by som nedokazal sa vyspat so slecnou, o ktorej viem, ze ma priatela a podvadza ho so mnou - lebo nevera nie je len jednostranna zalezitost!!! ...stalo sa mi uz zoparkrat s kamaratkami, ktore boli zadane, ze po nejakej party sme skoncili u nej na byte, a ona zacala ma "provokovat" a podobne...ako mne by bolo z takej priatelky uprimne na grc!
@momoglamorous tak toto je najväčšia chujovina akú som počula. to ako keď s niekým začnem chodiť, tak všetci ostatní prestanú zrazu byť príťažliví? blbosť. možno v nejakej tej prvotnej úplne najviac zamilovanej fáze, ale neskôr?
ak by to fungovalo takto jednoducho, tak by to bolo samozrejme úplne super úžasne ideálne, ale možno si si všimla, že veci proste nikdy úplne super úžasne ideálne nie sú.
a vďaka za dobrú radu, ale už to praktizujem, smiať sa na seba v zrkadle je jeden z najlepších instantných zlepšovákov nálady.
@burble ja rozlisujem, ked si poviem, ze hmm, ten je fesny a pritazlivost k niekomu
a preco si myslis, ze to tak nefunguje? veci su take, ake si ich spravis, ked si poviem, ze pre mna su idealne, tak aj take budu a vzdy som sa podla toho riadila
@momoglamorous aj ja to rozlišujem. cítim silnú príťažlivosť k viacerým ľuďom, chceš povedať, že ak by som s niekým začala chodiť, tak zrazu tá príťažlivosť k ostatným...ehm...zmizne?
takže u teba je proste nadradený rozum nad citmi, ktorým vieš rozkázať, prípadne ich vypnúť, nasmerovať, prípadne zosilniť....? dobrééééé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a ty s toho nič nemáš
myslím, že aj mňa to o chvíľu čaká, ale zatiaľ využívam
dokonca aj človek, s ktorým bolo podvádzané.
ale kvôli okolnostiam, ktoré proste kto nezažil nepochopí, nič z toho za reálnu neveru nepovažujem.
vlastne ani na neveru neverím, pretože nevera existuje len za predpokladu, že ľudia majú nejakú povinnosť si byť verní, čo podľa mňa nemajú.
a inak ,ja som svoje frajerky ani raz nepodviedol..aj ked boli moznosti..
nerob druhym to,co nechces aby robili oni tebe..
@mirka158 zla dedukcia napriklad ja dnes spim u kamaratky a bezne spavam u kamaratkach aale nic viac..aj ked dneska by to slo
Totiž, keby ma podviedol, skončil by u mňa... A žiadne ospravedlnenie sa neprijíma
A aj by som podviesť nedokázala. Teda, aj keby hej, hneď by to zistil... Totiž, ja mám takž blbý zlozvyk.. A to, keď mám "udržať tajomstvo" hneď, ako uvidím osobu, pred ktorou niečo tajím, začnem sa nekutočne smiať... No proste by som sa mu s tým hneď priznala
vcera som bol v brne ,ale iba 20 minut
jak súvisí s témou brno a to či som ?
ja som bola včera v brne 24 hodín, a nanešťastie lesba pravdepodobne nie som.
proste bud z principu nepodvedies (nikdy!) alebo mas k tomu sklony a podvedies. uz som sa poucila, veelmi velmi surovo. A uz ziadnemu nevernikovi druhu sancu nedam, ani keby sa plazil po zemi.
a co sa tyka mna, mala som idealne podmienky na neveru, byvaly bol stale na pracovnych cestach a mne nadbiehal jeden sused z vchodu. bol aj celkom fesny, velakrat vyslovene bolo citit ze zdrziava aby sme spolu sli vo vytahu, sem tam mi pomohol ked som mala tazky nakup....a aj napriek tomu som byvaleho nepodviedla. nikdy, ani len naznakom. ani bozk. nic.
som totiz sprosta naivna hus ktora si mysli, ze ludia beru vztahy vazne, a ono to fakt tak nie je
PS: este musim povedat, ze by som nedokazal sa vyspat so slecnou, o ktorej viem, ze ma priatela a podvadza ho so mnou - lebo nevera nie je len jednostranna zalezitost!!! ...stalo sa mi uz zoparkrat s kamaratkami, ktore boli zadane, ze po nejakej party sme skoncili u nej na byte, a ona zacala ma "provokovat" a podobne...ako mne by bolo z takej priatelky uprimne na grc!
morálka je naučená vec, sklony pudová, tým, že sa niečo naučíš ich nevymažeš. Ide len o to, či s nimi budeš bojovať.
ak by to fungovalo takto jednoducho, tak by to bolo samozrejme úplne super úžasne ideálne, ale možno si si všimla, že veci proste nikdy úplne super úžasne ideálne nie sú.
a vďaka za dobrú radu, ale už to praktizujem, smiať sa na seba v zrkadle je jeden z najlepších instantných zlepšovákov nálady.
a preco si myslis, ze to tak nefunguje? veci su take, ake si ich spravis, ked si poviem, ze pre mna su idealne, tak aj take budu a vzdy som sa podla toho riadila
takže u teba je proste nadradený rozum nad citmi, ktorým vieš rozkázať, prípadne ich vypnúť, nasmerovať, prípadne zosilniť....? dobrééééé
a chodit by som dokazala len s niekym, kto ma pritahuje uplne najviac a tym padom sa ani nezaoberam inymi
city mi nikdy neprerastnu hlavu, proste to u mna nie je mozne, v tomto som celkom racionalna osoba
no pudovo konam pri inych veciach, napriklad lahko vybuchnem a hovorim veci v afekte, az potom rozmyslam o tom, co som povedala a ci to bolo vhodne
A týmto končím túto diskusiu