Ja by som ti nikdy nedokázal.. Ale bývalá nemala problém to urobiť a dva roky ma ojebávať do očí, že nič nebolo a so mnou ťuťuli muťuli.. Dokonca to nebolo iba s jedným.. Už len pre ten pocit, ako som sa cítil, by som to nedokázal niekomu druhému spraviť... Buď chcem vzťah, alebo sa kurviť.
@bencen ja by som takéto niečo nezniesol. Ja by som si dotyčných našiel a ojebal im hlavu o obrubník, aj v prípade, že by o mne nevedeli, ja by som skrátka zlyhal a robil peklo. Mne stačilo keď mi napitému na festivale v aute spomenula jej kamaráta, ktorý ju stále riešil aj keď dobre vedel, že je so mnou a od nervov som vykopol čelné sklo na mojom aute. Odvtedy nepijem radšej.
@yacopsae ona sa mi nikdy ku tomu nepriznala... Priznal sa mi jej spolužiak, ktorého ho musel chytiť pod krk v meste, večer pred barom, kde mi všetko povedal... Ona ale tvrdí stále, že klame a že ona ma miluje proste pičoviny... Sú to už mesiace, ale ešte mi chodí raz týždenne mail, smska o tom, ako ma miluje a iné drísty... Ale zas ona bola chronická klamárka. Ale tu pomôže už len ignorácia... Mohla mať chlapa
Podviedla, ale nie terajšieho v 15 tich taký trojmesačný vzťah som mala a stretla som chlapca do ktorého som bola 2 roky zahladená a chcel sa bozkávať tak sme sa asi 2 hodiny oblizovali ale hneď na druhý deň som sa priznala a rozišla som sa s tým chlapcom.
Terajšieho nepodvediem ak ma niekto nesfetuje do bezvedomia a neznásilní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale nie, samozrejme že nie a ani si to neviem predstaviť a naozaj sa čudujem ľuďom, ktorí vyhľadávajú takéto dačo.
Ale ano
Terajšieho nepodvediem ak ma niekto nesfetuje do bezvedomia a neznásilní.