zatiaľ ma žiadna nepodviedla lebo ani žiadna nebola a keby aj hej tak je to výlučne jej vec... záleží od toho, či by ma chcela kvôli "lepšiemu" opustiť alebo nie... ak nie tak je to okay a ak hej, tak by som ju kopol do zadku automaticky ja ešte predtým ako by to spravila ona
nepodviedla ... ja dokazem odpustit fakt kadeco ale nevera je vec, ktora by umna znamenala definitivny koniec... a ziadne vyhovorky by nepomohli ani nic ... ja by som to nikomu nedokazal spravit ak by som niekoho lubil.. proste dovera vo vztahu je premna to najdolezitejsie .. a ak ma nema rada, tak sa to da riesit rozchodom co je pre mna ovela prijatelnejsie riesenie ako podvadzanie partnera :/
ano podviedol...ale v podstate som ja mohla za to ze to urobil...ani sa mu nedivim ze to spravil...chvilu ma to mrzelo,ale potom uz v poho...ale keby sa chcel vraatit ku mne spat,tak by som to asi nedokaazala...
vracali som pokaial neodpustil plany v snahe o zachytenie momentu absolutnej formality o vcerajsi lopar plny dvoch kredencov vzajomne sa snaziacich o strudlu bez jablk nachadzajucu trpku ale neodmyslitelnu sucast nalomeneho vztahu dnesneho nahlodaneho pred niektorym sytom prekyprujucim udalost a celkovu suhru entit podielajucich sa na vyzsie spomenutom procese
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
nevera je jedna z mála vecí, ktorú by som 100% nezniesla.
a nie,ja som nikoho nepodviedla..nedokážem to