Objednala som si na dobierku cez bazoš mobil samsung galaxy note ll za 150eur,nemal k nemu papiere to mi nevadilo.Prišla mi nejaká stará nokia ktorá stojí max.30eur! Začala som si ho preklepávať a asi pred pol rokom takto oklamal o 100eur jednu pani,tá vš
Jedným slovom: BAZOŠ... Čakáš, že všetci, čo predávajú cez hocaký internetový bazár sú poctivý predávajúci? Ani náhodou! Netreba hlúpo veriť každému a skočiť na prvú super extra mega výhodnú ponuku. Bohužiaľ toto nijako nevyriešiš, je to tvoja chyba, že si sa nechala oklamať a ak s tým pôjdeš na políciu, myslím, že ťa ťažko vysmejú.
Do 266 € je to iba priestupok ako ked prejdes cez cestu mi mo prechod ! Je to pekne svinstvo, muselo by byt hromadne trestne oznamenie a na sumu apson 1000 € lebo policia ma este odbornika ktory ohodnocuje tie mobili odhadom a aby mali co najmenej trestnych tak to schvalne ohodnocuju aby to bolo pod 267 (kamosovi ukradli mobil ktory kupoval pred 2 mesiacmi pred kradezou za 500 aj s blokom predlozenym a policajti mu ten mobil ohodnotili na 250 a nic s tym nenarobis) a iba priestupok a nemuseli sa tym zaoberat a hodia to na mestsky urad - priestupkove kde sa na to tiez vykaslu. Bude to takto kym si to ludia tak nechaju !
Chod na policiu, emailovú komunikaciu su odfot printscreen keby aj zrusil ostane ti to podložene, adresu máš keďže dosla Nokia. Toto odnes na políciu. Urcute sa to bude riest.Netreba to urcite vzdávať.
@piter09 jj lebo mna tak zaujima ci ma cas, sak si to otvorim rychlo kuknem ci tam je to co ma byt a ked ne tak mu to jebnem naspat a vacej ma to nezaujima, policia aj tak nic nevyriesi
a ne dosraty sa riadit tym ze ci kurier ma alebo nema cas a potom tu plakat na birdzi
@zdasati si predstav, ze otvoris, je tam nieco ine, posle sa to naspat a on pojde na policiu, ze si otvoril balik, zobral si obsah a poslal mu naspat nieco ine. kuriera tiez nezaujima co si si ty objednal, zobere od teba peniaze jebne ti to do ruk a ide prec
si nemas objednavat kokotiny z internetu, ked nevies co ti pride
@jarastik presne tak pokial suma nizsia tak je to priestupok a nejde im ani do policajnych statystik, lebo trestne ciny oni riesia viac. to ako ked zdvihli ze dobravna nehoda nad 4000 eur neviem presne sumu nehladal som, dovtedy je to skodova udalost a potom ukazuju jak nehodovost klesa na slovensku vdaka ich opatreniam @nikaaa236 aj tak chod na policiu a skus pozistovat viac ludi aby ste presli nad tu sumu spojte sa, ked ste komunikovali tak v maili je ip jeho ked ho rozlozis. cislo na neho nemas? inak na bazosi musel davat cislo ked daval inzerat, lebo tam pride overovaci kod, aj ked na inzerate nieje.
daj trestné oznámenie, počula som o prípade, keď išlo len o sumu, ktorá sa platí za poštovné a pani dostala za to pokutu ako za podvod, či čosi také...takže určite to skús!!
@tangerina problem je ze aj podvod spada pod sumu o aky pojde, cize dotycny dostane pokutu a tam to konci, nech zverejni udaje o nom mozno tu bude niekto schopny ziskat nejake info o nom. inak suhlasim treba ist na policiu a trvat na tom a bombardovat ich aby to riesili, oni to postupia aj tak inde tam skade by mal byt a tam ho budu hladat.
ono je dobre ked tu niekto pise ze podvod na bazosi nech da aj udaje o dotycnom aby iny nedoplatili, na facebooku to normalne pisu ludia ze kto je podvodnik, treba tam pozriet bazos je tymto slavny ze je tam takych vela podvodnikov.
@niktozaujimavy no keby mňa niekto takto oklame, ja by som teda bola rada aj za to, že dostane pokutu, keďže sa to inak asi ani riešiť nebude - čiže aspoň niečo
inak pravda,
@nikaaa236 napíš nám tu predsa aj jeho meno a odkiaľ je!
@tangerina ono aj to je niekedy problem ze niekto dostane a povie ze tam nebolo to co chcel, cize opacny podvodnici, ona bude mat tiez problem dokazat ze to tam naozaj nebolo nema ako, ak bude tvrdit ze to tam bolo tak nedokaze to ze tam nebol. take veci treba inak riesit hlavne ked bude vediet udaje o nom.
@nikaaa236 mala si to hned nahlasit. stopli by prenos penazi na jeho ucet a za nejaky cas by ti ich vratili...aspon nieco ked uz by sa nezistilo kto to je. braskovi takto dosiel na dobierku kamen. nahlasil to a peniaze mu po case vratili
@zdasati Otvoriť balík notes až po prebrati ... Takých múdrych ako ty uz bolo, ze otvorim pred zaplatenim ... Mozes to otvoriť Max pred nim po zaplateni a môže byt svedok, ze ti prišla chujovina ...
A k teme nic s tým nespravis ale keby bol z tvojho mesta napísal by som mu z iného účtu na inzerát o adresu a šiel za nim osobne
@lakero iba raz som si objednaval balik od niekade kde som tomu moc neveril a normalne som kurierovi povedal ze ja si to najprv otvorim ze ci je to ono a az potom ked som zbadal ze to je to co som si kupil som zaplatil
@zdasati Tak ja som objednával xxx vecí donesené kuriérmi UPS,Poštovým,DHL,Gls,DPD... Skoro všetkými aký tu sú ale ANI JEDEN mi nedovolil otvoriť balík pred zaplatením či to boli veci na bicykel alebo elektronika tak neviem či to dovolia ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a ne dosraty sa riadit tym ze ci kurier ma alebo nema cas a potom tu plakat na birdzi
si nemas objednavat kokotiny z internetu, ked nevies co ti pride
inak pravda,
@nikaaa236 napíš nám tu predsa aj jeho meno a odkiaľ je!
» www.facebook.com/PodvodniciNaBaz...
A k teme nic s tým nespravis ale keby bol z tvojho mesta napísal by som mu z iného účtu na inzerát o adresu a šiel za nim osobne
ale vo vseobecnosti - ludia jebe vam? preco si o cloveku zistujete info o jeho doveryhodnosti az potom, ako vas oklame?