Oči sú pre mna neuveriteľné dôležité, z očí viem človeka najskôr odhadnúť, oči sú to, čo si na človeku všimnem ako prvé, čo ma upúta a zároveň je to jedno z mála, čo mám rada aj na sebe.
Inak vy ste strasne zadreti poniektori (bezurazky). Tvrdite, ze v ociach nie je vidiet opovrhovanie ucta respekt smutok zial trapenie, radost, stastie a 1000 dalsich veci ?
@hluzar ale ved nik nepisal, ze sa to tam neda vidiet. ale iste je, ze to tam nie je vidiet vzdy, u kazdeho a vsetko. navyse napr. taky smutok vidiet z celeho cloveka, z jeho reci a tvare ako takej, keby si videl iba oci, tak to zdaleka nie je take spolahlive. a povazovat ich za "dusu lasky", to ma byt co?
@9 a trebars take pohrdanie v ociach cloveka vidis vtedy, ked ten clovek bud chce pohrdanie dat najavo, alebo sa nevie spravat tak, aby ho najavo nedal. je 1000 ludi, co pohrdaju inymi, ale pritom to nie je na ociach tak jednoznacne vidiet. podobne by sme mohli pokracovat s dalsimi emociami a postojmi...proste spoliehat sa pri odhadovani ludi len na oci je nezmysel.
No nenadarmo sa vraví, že ak sa zahľadíš do očí, uvidíš v nich dušu i pocity toho človeka. Ale ľudia bývajú aj slepí, preto často nevidia nič len orgán-oči. Ja osobne milujem oči
@hluzar vsak prave to, ze to tam nie je. podla mna su chvile a su caste, ked tam proste nie je nic, resp. ked to, co o cloveku vies, nesuvisi s jeho ocami - ked je niekto nateseny, rozprava, ako sa raduje a prave zazil daky uspech, tak je pre mna zbytocne a odveci prisudzovat to, ze viem, ako sa ten clovek citi, "citaniu z oci", alebo ako to nazvat.
myslim si, ze situacii, ked je mozne citat v cloveku ako sa citi alebo co si mysli LEN z oci je velmi velmi malo.
neviem, mozno ta zle chapem...len som z tych prispevkov tvojich mal dojem, ze sa domnievas, ze vies citat v ociach ludi vsetko a vzdy (ked to tam je - co neviem, ako casto podla teba je, ale zda sa, ze prinajmensom vacsinou, ak nie vzdy).
oči dokážu neskutočné veci...sama viem, aké výrečné mám oči...myslím, že som dosť dobrá herečka, ale oči prezradia o mne všetko...takže určite je to pravda...oči sú zrkadlom do duše
Viac menej to su take informacie len pre teba.... ak dokazes cloveka odhadnut.
Kazdy clovek ma taku zvlastnu psychicku barieru.... tu prelomim az ked mi zacne verit (vacsinou tym, ze ja som ten kto urobi prvy krok a zveri svoju doveru tomu do ruk toho cloveka) .
Keby som ludi nevedel odhadnut, tak uz som asi 5 metrov podzemov. Nikto komu som za s niecim zdoveril ma doteraz nepodrazil.
oči sú pre mňa pri prvom pohľade na človeka asi to najdôležitejšie alebo keď sa s niekym rozprávam, vždy mu pozerám do očí, a keď vidím, že už stratil záujem, prestanem, nejako sa vyhovorím a odídem... alebo milujem ten "túžobný" pohľad keď sa na mňa niekto uprene pozerá hoodne dlhú chvíľu a potom keď sa naňho pozriem ja len na sekundu, tak žmurkne to je také zlaté ...a v poslednom čase sa mi to stáva dosť často... alebo keď pediferným videním snímam nejakého človeka a cítim, že na mňa vkuse čumí to mi tiež celkom vyhovuje
Koľkokrát sa pozerám na nejakého chlapa, napr. v buse....nakoniec zistím, že tak dlho na mňa nepozerá len tak, vymieňame si pohľady, niekedy aj viac ako 5 minút na seba pozeráme, ale ptm vždy jeden z nás vystúpi... ---ale určite medzi ľuďmi existuje ten očný kontakt, ktorým sa dá aj s pomocou telepatie dorozumieť...
@hluzar Precitala som si doterajsiu debatu v tomto fore a tak mi napadlo, co taky pisomny styk s ludmi? Je to potom viac matuce, ked niekomu vlastne nevidis do oci? Moze pisat nieco ine a nieco ine mysliet, ale nemusis to z takehoto prejavu bezpecne rozoznat - myslis, ze kebyze sa s nim rozpravas priamo, podla oci vies urcit, kedy to mysli vazne a kedy nie?
@flussica kto to mysli vazne ten to mysli vazne vzdy az kym sa nieco nezmeni a kto sa s tebou len hra, je falosny alebo mu o nieco postranne ide , ten sa s tebou hra vzdy.....
Nie je medzitym ziadne kedy a kedy.
Ono ide hlavne o tie chvile, ked sa ten clovek s tebou nerozprava........
Ked poznas jeho prirodzeny kukuc Mozes porovnavat zmeny....
Niektori ludia sa nad tym nezamyslaju vobec...... vedia odhadnut cloveka z oci , nevedia sami preco a volaju to instinkt.....
V podvedomi sa ukladaju vnemy o ktorych sami nevieme a potom pride na vec a my nieco vieme ale sami nevieme preco to vieme, ale proste to vieme.
Ja.... tuto schopnost, tento instinkt nemam, ale vypracoval som si pozorovacie schopnosti a myslim si, ze v 99 percent viem odhadnut, ci clovek klame aj ked mi to je z 99 percent aj pomerne jedno.....
V pisomnostiach neriesim vobec, ci je to, co mi kto pise pravda.... ale u mladych ludi je vacsia tendencia k uprimnosti a napriklad u teba nemam dovod niecomu neverit..... absolutne ziadny.
Ale keby mi niekto povedal, ze mam za to dat ruku do ohna, tak to nespravim....
@kika311 očami sa určite dá upútať, zrkadlom do duše by som ich nenazval - možno zaroseným zrkadlom ( to že má niekto milý a nevinný pohľad vypovedá o tom že je pravdepodobnejšie že tieto vlastnosti má než človek ktorý takýto pohľad nemá)
@scorpion4444 ..noo..myslím si, že kvôli vnútru...aspoň ja to tak robím, ak sa cítim trápne, alebo mi niečo nevyhovuje a nechcem na sebe niečo dať vedieť-ak sa hanbím ... ale..nie, vo všeobecnosti, ak sa cítim trápne takže aj kvôli zovňajšku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale duša lásky? wtf?
@kika311 určite to nie je iba vonkajšie videnie
Samozrejme ze su -.-
@drejka ano ano mohol by som to vyucovat
Ale ja si aj tak skor myslim, ze to je o technike a o istej rovine uvazovania....
Ja tam proste vzdy vidim to co tam skutocne je
udrzat si triezvy pohlad je pre mna priorita v kumunikacii s ludmi cislo 1
myslim si, ze situacii, ked je mozne citat v cloveku ako sa citi alebo co si mysli LEN z oci je velmi velmi malo.
neviem, mozno ta zle chapem...len som z tych prispevkov tvojich mal dojem, ze sa domnievas, ze vies citat v ociach ludi vsetko a vzdy (ked to tam je - co neviem, ako casto podla teba je, ale zda sa, ze prinajmensom vacsinou, ak nie vzdy).
moja uspesnot je v tomto stopercentna zatial. To co si o cloveku pomyslim , co vycitam z jeho oci sa mi neskor potvrdi tym, ze ho hlbsie spoznam.
Kazdy clovek ma taku zvlastnu psychicku barieru.... tu prelomim az ked mi zacne verit (vacsinou tym, ze ja som ten kto urobi prvy krok a zveri svoju doveru tomu do ruk toho cloveka) .
Keby som ludi nevedel odhadnut, tak uz som asi 5 metrov podzemov. Nikto komu som za s niecim zdoveril ma doteraz nepodrazil.
Nie je medzitym ziadne kedy a kedy.
Ono ide hlavne o tie chvile, ked sa ten clovek s tebou nerozprava........
Ked poznas jeho prirodzeny kukuc Mozes porovnavat zmeny....
Niektori ludia sa nad tym nezamyslaju vobec...... vedia odhadnut cloveka z oci , nevedia sami preco a volaju to instinkt.....
V podvedomi sa ukladaju vnemy o ktorych sami nevieme a potom pride na vec a my nieco vieme ale sami nevieme preco to vieme, ale proste to vieme.
Ja.... tuto schopnost, tento instinkt nemam, ale vypracoval som si pozorovacie schopnosti a myslim si, ze v 99 percent viem odhadnut, ci clovek klame aj ked mi to je z 99 percent aj pomerne jedno.....
V pisomnostiach neriesim vobec, ci je to, co mi kto pise pravda.... ale u mladych ludi je vacsia tendencia k uprimnosti a napriklad u teba nemam dovod niecomu neverit..... absolutne ziadny.
Ale keby mi niekto povedal, ze mam za to dat ruku do ohna, tak to nespravim....
Snad som podal uspokojivu odpoved