Len mi to príde zvláštne v tom kontexte, že by sa niekto hnal do toho rozšíriť množinu súťažiacich
Ale niekto sa našiel, možno niekto, kto náhodne natrafil na tú súťaž, možno niekto, kto naozaj nechce vyhrať, možno niekto, kto ťa bude vydierať, ak vyhráš, lebo to vďaka nemu
@tunidlo No super. A tak ako som spominala to ze mi niekto posle link este nemas iste ze vyhram Tak je to o tom ze doprajes sancu inym ked vies o nejakej moznsoti .Ved tu su vsetci na seba dobri, tak co by som neskusila A vydieranie ma netrapi
@tasha5 my sme už 5 kódov poslali a stale nič z toho ako mohli sme si ich kúpiť po 69 eur žiadna slava taká zľava tak sme sa na to vykašlali a kupili si vstupky na české LiRko
a na slovenské mam tiež VIP za plagátiky teda plagátiská! po tých 200 vylepených už ani nemám chuť dostať jeden pri vstupe
@michalka1 nboo tak stastena si dlho vyberaa , a veru za 69 by som nevahala, co riesit ale ja aj keby chcem nebol kes, ved to je super cena .. tak ceske to uz hej, good job : aa tak sme v tom boli spolu , aww 200 by som ozaaj nedala ty si manik .. aj ja veru, tolko pocitania a fust ci mam ci nemam a oplatilo sa, sme good
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
stojí už teraz mrte peňazí, ale tak riešim také veci vopred, keď nechcem dať za to stovku...
Nie, nič som nevidel, ani na pohodu ísť nechcem, len som tým chcel dať najavo, že sa mi táto diskusia zdá trochu zvláštna
Však ono to dáva svoju logiku, samozrejme.
Len mi to príde zvláštne v tom kontexte, že by sa niekto hnal do toho rozšíriť množinu súťažiacich
Ale niekto sa našiel, možno niekto, kto náhodne natrafil na tú súťaž, možno niekto, kto naozaj nechce vyhrať, možno niekto, kto ťa bude vydierať, ak vyhráš, lebo to vďaka nemu
» www.fajnzlavy.sk/zlava/3925-rozd...
a na slovenské mam tiež VIP za plagátiky teda plagátiská! po tých 200 vylepených už ani nemám chuť dostať jeden pri vstupe
vyhrali sme so spolubývajúcou! toto je proste šťastie nad všetko šťastie