Tak zajtra mam podstatny den pred sebou, a neviem ako sa na to spravne psychicky pripravit .Ked idete na pohovor, alebo sa k tomu chysta tak si poviete:a) je to moje, resp. bude to moje , mam to na 100%, b)pripraveny na najhorsie ale cakam to lepsie
mna sa az raz spytali ohladom ich firmy. tak neviem na ake pohovory chodite vy ci do mekdonaldu alebo co : D a to som bol uz na tolko pohovoroch ze mozem pisat romany : )
nie je to nič lukratívne, takže o istotu v tomto prípade ani nejde... uprednostnila by som iné radšej, ale v danej situácii si nemôžem veľmi vyberať
ale inak ja dosť stresujem vždy, aj keď o nič nejde a dosť neznášam pohovory so ženami hlavne, keď to má meter dvadsať, a po milisekunde vieš, že celých následných x minút pohovoru ide byť zabitý čas, lebo slečna ťa už stihla zavraždiť pohľadom
@luc.ka no s babami toho bolo malo , a ja zas s chlapmi z ktorych sa skoro bojim, vlastne stres mam vzdy, radsej nejaky starsi ujo ako mladi a v produktivnych rokoch
ja som prišiel (s polhodinovým meškaním ako borec), ospravedlnil som sa s úsmevom. Potom také otázky čo som doteraz robil, prečo chcem ísť pracovať tam a podobné veci a pohodička. Zobrali ma
prvý som mala mailovo a vzali ma a druhý, na ten som šla počas práce s tým, že som v skúšobnej dobe, za pohovor nič nedám a podmienky sa mi zdali lepšie, nepripravovala som sa nijak, len som tam prišla po 3 hodinách cestovania, strapatá, neupravená,keď sa mi zdalo všetko na ho... a vzali ma
Skús si premyslieť odpovede na otázky: Prečo si si vybrala práve tú pozíciu, v čom si dobrá, silné a slabé stránky, prečo práve ty, čo bude o päť rokov.
@tasha5 Skús niečo si naštudovať o spoločnosti kam ideš. A skús sa pripraviť na k.....é otázky typu: prečo ste si vybrali práve nás, čo považujete za svoju silnú stránku, prečo si myslíte že si by sme mali zobrať vás namiesto konkurencie a také.
Hlavne nestresovať a byť prirodzený, prirodzená v tvojom prípade
Prinajhoršiom ich tam všetkych vyfuckuj a odíď ako Like a Boss
@thevanderdark nieco bolo zahrnute uz v motivacnom, tak snad tie otazky nebudu . no to budem, ina neviem asi byt , a hej keby cosi tak odidem tak nejak
Na pohovore treba tetuske z HR povedat to co chce pocut - super firma, vsetko viem, co neviem som ochotny sa naucit, budem u vas muklovat do konca zivota, som kreativny (a preto som taky kokot ze sa idem zamestnat miesto toho aby som zalozil firmu a zarabal 10x viac) a podobne zvasty....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale vraj je najlepšie si povedať, že to miesto nechceš a ideš tam len tak
(z toho dôvodu, že si potom v pohode a nie si nervózna)
buď prirodzená, môžeš mať aj trému a hlavne neojebávaj a nesnaž sa pôsobiť že všetko vieš, lebo to nevie nikto.
nie je to nič lukratívne, takže o istotu v tomto prípade ani nejde... uprednostnila by som iné radšej, ale v danej situácii si nemôžem veľmi vyberať
ale inak ja dosť stresujem vždy, aj keď o nič nejde a dosť neznášam pohovory so ženami hlavne, keď to má meter dvadsať, a po milisekunde vieš, že celých následných x minút pohovoru ide byť zabitý čas, lebo slečna ťa už stihla zavraždiť pohľadom
Tak aby si posobila kludnym dojmom.
Hlavne nestresovať a byť prirodzený, prirodzená v tvojom prípade
Prinajhoršiom ich tam všetkych vyfuckuj a odíď ako Like a Boss