Je to poistenie ak napr. vylejete vodu na elektroniku ak ste nejakú kupili. Máte s tým nejaké skúsenosti? Ked som kupovala notebook (Nay elektrodom), dala som za toto poistenie cca. do 50eur... Podarilo sa ho rozbiť( prasknuta obrazovka-nefunkcna), vlastn
@demoniqangel radšej si davaj pozor.. lebo to sa môže stať hocikomu.. napr. moj notebook stal okolo 500e aj s poistením a oprava 280e.. trocha chore.. a to bola prasknuta iba obrazovka
Viem, že jeden môj kamaráť si poistil mobil niekde, myslím že to bola nejaká poisťovňa normálna (nie cez Alzu alebo elektropredajňu), zdá sa mi, že Kooperativa, ale vôbec si nie som istá a raz mu mobil jebol na zem a rozjebal sa a preplatili mu opravu celú a potom mu baterka odišla a tiež mu to bez problémov preplatili.
Na poistenie cez Alzu som počula viac sťažností, kamarátka tam mala notebook na 2 roky poistený a i tak si pýtali sumu za opravu (150 eur) a to je odišiel len spodný kryt a kryt na ventiláciu.
280 euro za opravu LCD panelu ?!!!!? čo ti jebe veď to je normálne krádež , klasický LCD panel s bežným rozlíšením a či je to 11,../15,6 alebo 17 palcov stojí 100 euro ( +/- 20 podľa modelu). Pojebaných 100 euro aj s daňou 20 % a jediné čo ktomu potrebuješ je hodinárska sada šrobovákov od číňana za 2 eurá a brnkátko z gitary a oni si za to vypýtajú 280 euro
jdu blejt velebnosti ....
K tým akože poistkám : Oni to všetko v zmluvách majú tak ošetrené že buď dostanete nič v 99% prípadov alebo vám budú tvrdiť že to je vaša chyba. To môžte rovno spláchnuť do hajzla nabudúce tých 50 euro
škoda plakať nad rozliatym mliekom... peniaze sa už nevratia.. aspoň ostatní si dávajte pozor na to či nekupujete mačku vo vreci....
človek sa každým dňom učí, a zistí že ľudia "odžubujú"
ahoj pracujem v Nay Elektrodome ...samozrejme to poistenie si vieš uplatnit v plnej vyske ...Napiš mi prosím ako prebiehalo riešenie reklamacie na pobocke NAY elektrodom .Mozno pochybil pracovnik sluzieb zakaznikom.
@frogis9435 notebook sa dal späť do predajne, odkial sa poslal do strediska kde to opravuju, nakoniec sa dohodlo, že polovicu zaplatí nay elektrodom, ostatné musíme doplatiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Na poistenie cez Alzu som počula viac sťažností, kamarátka tam mala notebook na 2 roky poistený a i tak si pýtali sumu za opravu (150 eur) a to je odišiel len spodný kryt a kryt na ventiláciu.
jdu blejt velebnosti ....
K tým akože poistkám : Oni to všetko v zmluvách majú tak ošetrené že buď dostanete nič v 99% prípadov alebo vám budú tvrdiť že to je vaša chyba. To môžte rovno spláchnuť do hajzla nabudúce tých 50 euro
človek sa každým dňom učí, a zistí že ľudia "odžubujú"