ja si davam biochemiu alebo chemicke inzinierstvo na STU, bola som tam na letnej skole ...bolo tam super, sice vyzera to byt tazka skola, ale skusila by som to, ak by mi medina nevysla
niečo na prírodovedeckej fakulte - biolu, chémiu, farmácia nie je dobrá ako poistka pretože na farmáciu je asi taký istý nátresk ako na medicínu takže to je ako brať zubarinu ako poistku popri všeobecnom, ale ja by som nešiel na tú poistku na tvojom mieste a radšej ostal rok doma a poriadne ešte dotiahol to čo treba veľa šťastia na príjimačkach
inak na birdze je už fakt čoraz viac kktských odpovedí do fór, ale prečo sa vôbec čudujem
moja poistka bola STU-medicínska chémia a materiály,no ľutujem to. Nemá to absolútne nič s medicínou,takže radšej sa pekne krásne budem učiť na prijímačky...
Karlova univerzita, farmaceuticka fakulta hradec kralove- zdracvotnicka bioanaylytika....vlani brali do 1,2 bez prijimaciek aj slovakov....tento rok este nemaju zverejnene podmienky, ale dufam, ze ich od vlani nezmenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
inak na birdze je už fakt čoraz viac kktských odpovedí do fór, ale prečo sa vôbec čudujem