Ahojte !!!! Prosím vás nevedel by mi niekto pomoct ako mám urobiť pojmovú mapu na literatúru .....prepáčte viem je to blbé ale ja nemám ani potuchy ako sa tá mapa robí ....Prosím napíšte mi sem čo tam mám vlastne písať, akým spôsobom to mám urobiť a tak..
To vôbec nie je drbnutosť slovenčinárky...
Akurát vás mohla najskôr naučiť ako sa to robí, inak je to ideálna pomôcka na učenie sa a najmä na utriedenie si vedomostí...
Stručný návod: Keďže to má byť z prečítaného textu, najskôr v tom texte vyber dôležité pojmy. A potom sa s tým pohraj, hľadaj medzi tými pojmami súvislosti a snaž sa nájsť čo najvýstižnejšiu kombináciu - ideálne ak sa ti tam nebudú križovať čiary vo finálnej verzií...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» images.google.com/imgres?imgurl=h...
» chaos.pedf.cuni.cz:8001/servlet/SBReadR...
Akurát vás mohla najskôr naučiť ako sa to robí, inak je to ideálna pomôcka na učenie sa a najmä na utriedenie si vedomostí...
Stručný návod: Keďže to má byť z prečítaného textu, najskôr v tom texte vyber dôležité pojmy. A potom sa s tým pohraj, hľadaj medzi tými pojmami súvislosti a snaž sa nájsť čo najvýstižnejšiu kombináciu - ideálne ak sa ti tam nebudú križovať čiary vo finálnej verzií...