@2 odysiel termostat urcite to bude taka 500 - 1500 korunova zalezitost. podla toho ci bol termostat iba jeden alebo dva. a podla toho ci bola tvoja chaldnicka A+ ak bola A+ tak sa ani necudujem, ze odysla tak skoro.
@4 bola minimálne A, neviem, či až A+. Ale mama už stihla kúpiť novú. Pred hodinou si všimla, že nám nechladí chladnička a odvtedy doteraz stihla zavolať majstra, zistiť čo je vo veci a objednať novú...
Naša má už aj 14 rokov a stále funguje tak ako má, ale už sa vyskytuju u nej starecké problémy takže zachvilku pôjde asi na odpočinok takže aj ja raz vstanem aaa budem na diete Chladnička je u naás najstarši spotrebič, ktorý máme, ale načo kupovať novú keď ešte ide?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
no co uz ... kupit iba novu
Kebyze sa nam pokazi chladnicka tak by som asi ani neprezil.
Snad sa mi to nestane.
Pri predstave ze nebudem mat co jest sa mi chce umriet..
ak hej, tak to sposobilo ta myticka suciastka "k*rvitko", ktora kazi vyrobky kratko po zarucnej dobe
@9 ešte máme extranekazivé palacinky a koláčiky No prišlo to vhod, ako neplánovaná, ale o to účinnejšia diéta