Máme jarné prázdniny a ja sa liečim z chrípky ( fňuk)... napíšte ako trávite prázdniny vy, prípadne čo na ne plánujete. nech viem, že aspoň niekto si ich užije
hm, ja nejdem nikam cez praazky...ale spominam na take, mali sme lyziarsky ten tyzden pred jarakmi, potom boli prazdniny a potom som bola este tyzden chora, cize som mala 3tyzdne VOLNO!!!
ale to je blbe, ked ti to vyjde prave cez prazky..veru, blbe Skore uzdravenie
A inac pri dnesnych detoch je jedno ci ste chory alebo nie. Jedine co sa meni je ze ci ste doma za netom v pizame naobliekany a pijete caj, alebo ste tam normalne a pijete kofolu
Podstata je ta ista, aj tak ste furt za netom, popripade von len zapalit a vecer sa ozrat
neviem kedy mame prazdniny na vychode, ale dufam ze bude teplejsiee a hlavne sucho lebo inak si ich nijako neuzijem..chcem konecne chodit voon hrat futbal aj s chalanmi to je jedno len nech nie som doma a sama
pekne doma a vonku... a ktej chorobe... tak travit tyzden jarnych prazdnin doma neni zle... ale 2 tyzdne vianocnych so zlomenoym prstom na nohe, takze sa neda chodit a este k tomu byt chora ... to potesi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ja plánujem robiť to čo život prinesie - zatial čo som si naplanoval nikdy som nedodržal čiže nechám to len tak bežať čo príde to príde.
ja som minuly rok mal 39,9 halucinoval som a bol som stastny
Pojdem lyzovat, a lyzovat a lyzovat (kupil som si nove lyze)
PS ja viem som vyjebany chvalenkar ktory si zasluzi byt zastreleny, prijmite moje hlboke ospravedlnenie.....
ale to je blbe, ked ti to vyjde prave cez prazky..veru, blbe Skore uzdravenie
Podstata je ta ista, aj tak ste furt za netom, popripade von len zapalit a vecer sa ozrat