Ahojte, mám menší problém. Zapnem tablet, v pohode sa zapne a začne sa len krútiť to v strede a celý čas sa to krúti. Potom by malo nastať odomykanie obrazovky, no nenastane a stále sa len to v strede krúti. Neviete čo s tým môže byť? :/ vďaka.
To neni take jednoduché. Teda jednoduchšia cesta cez recovery skúsiť obnoviť továrenské nastavenia. Ak to nepomôže alebo sa tam nebude dat dostať tak to treba flashnut cez burn tool
jj zober to rovno kovacovi nech ti po nom riadne jebne kladivom
za prve do jakej opravovni? zalezi od toho kde to bolo kupene. ci sa to vobec oplati dat reklamovat. alebo ak do nejakej mobilnej predajne - fakt tazko povedat ci tam bude niekto kto vie co s tym a hlavne si isto necha za to pekne zaplatit a za druhe - je to prestigio. stalo sa ti to raz. stane sa ti to aj nabuduce. ak s tym chces takto behat po opravach tak nech sa paci
chlape citaj co uz bolo pred tebou napisane neni tam windows ale android. nakolko bol kupovany v orange a je to prestigio tak to moze byt len jeden a to - prestigio multipad wize 3g
multipady toto bezne robia. treba len nanovo flash romky (ak je v tak zlom stave ze ani do recovery sa neda dostat)
no ja by som odporúčala odniesť ho naspäť do predajne kde si ho kúpil. To bude asi skôr problém v systéme toho tabletu a bude asi treba ho reštartovať. Ak ho máš teda ešte v záruke, tak by ti mali dať nový kus alebo ho vyreklamuješ a vrátia ti peniaze keby to nešlo opraviť. Ak by ti vrátili peniaze a plánoval by si si kúpuiť nový, skús si rovno objednať s použitím kupónu od na » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/... ešte aj čo to ušetríš. Alebo pozri aj v Nayke ale porovnaj si ceny prikonkrétnom modele ktorý si vyberieš.
Treba stlacit zaroven tlacidlo hlasitosti a vypinania,podrzat a nabehne modra obrazovka s menu, tam je niekde reset do tovarenskych nastaveni. Mala som tablet od Prestigia a nikdy viac. Ak mozes,radsej ho reklamuj do nemoty,kym sa ho nezbavis.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
za prve do jakej opravovni? zalezi od toho kde to bolo kupene. ci sa to vobec oplati dat reklamovat. alebo ak do nejakej mobilnej predajne - fakt tazko povedat ci tam bude niekto kto vie co s tym a hlavne si isto necha za to pekne zaplatit a za druhe - je to prestigio. stalo sa ti to raz. stane sa ti to aj nabuduce. ak s tym chces takto behat po opravach tak nech sa paci
Ale podľa toho kŕutenia predpokladám, že je tam Windows.
Dostať sa do recovery menu a obnoviť pod obnovy ... pri najhoršom celý systém.
Ale ak by si mi povedala aký je to typ, tak ti viac pomôžem
chlape citaj co uz bolo pred tebou napisane neni tam windows ale android. nakolko bol kupovany v orange a je to prestigio tak to moze byt len jeden a to - prestigio multipad wize 3g
multipady toto bezne robia. treba len nanovo flash romky (ak je v tak zlom stave ze ani do recovery sa neda dostat)