Nazdar myslite ze starý spôsob zoznamovania cez net ako Pokec úplne vymizli? alebo je badoo a podobne sračky plnohodnotná náhrada ak máte iné zoznamky ako tipy tak sem s nimi
Ty vole ja ani neviem či by som na niečo také podstúpil...vôbec by som nechcel mať nálepku "ten chalan z pokecu" ...alebo mami oci jak ste sa spoznali? No vieš, klikli sme obaja na facebook v rovnakú sekundu a ja som ju štuchol a vieš potom to tak išlo dalej, dal som jej USB do portu bez krytu a tak si sa narodil...
@jednookaustrica podla mna ked to spravne nakombinuješ spoznaš 2x tolko ludi a hlavne nechod za nimi rovno že vztah a take veci proste zoznamuj sa čim viac sa zonzamiš tym viac sa zoznamiš cez pracu na webe a mimo prace v "Realite"
Si zabil, že "starý spôsob zoznamovania" Ja by som pokec úplne nezavrhoval, dá sa tam dostať k topánkam, starým ponožkám, spodnému prádlu... Po čom tvoja úchylka ráči. Občas dostaneš ponuku zarobiť si výmenou za orál a podobné službičky, choď do toho.
Tak, keď chceš takto, Birdz je fajn miesto na zoznámenie , tu som našiel kopu dobrých a srandovných báb, čo vedia aj popísať viac ako "ahoj, ako sa máš?"
Mne sa podarilo na pokeci raz zoznámiť...
Trollila som totálne napiteho chlapca čo si prišiel na pokec vyliať srdiečko a nakoniec som zistila že je to strašne fajn chalan.
Tak sme si písali aj na druhý deň a ďalší a ďalší...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Trollila som totálne napiteho chlapca čo si prišiel na pokec vyliať srdiečko a nakoniec som zistila že je to strašne fajn chalan.
Tak sme si písali aj na druhý deň a ďalší a ďalší...
Zas BFF sme není, ale známi hej.