ja si myslim, ze ty ktory sa neprihlasia by nemali vydiet nase fotky a potom ty ktory sa prihlasia az po 200 alebo 300stom prihlaseni by tie fotky vydeli. ale aj tak by tomu nezabranili. no co uz jebnuty ludia daktory no co uz. asi ta oosba nebola zo sebou spokojna ber to tak, ze si good.
dobre ti lebo su viaceri mam pocit. ja si ani neuvedomujem co pisem nedavam totoito text do Wordu a nekopirujem to tunak. takze psiem ako pisem a vpodstate je to jedno. Aspon tu ma nechajte robit chyby skola je daco ine. ale toto je ine tiez Budem si na to davat pozor
Ja by som tiez potrebovala aktualny kontakt na admina (na pokeci), lebo tym co mam ulozenych na pokeci v priateloch, nejdu otvorit fotoalbumy vytvorene pre priatelov a absolutne neviem preco.
pussycat ja som akurat bola na pokeci a ked nemas stale kontakt na admina, napis normalne na sklo ze od neho nieco potrebujes, ja som to tak spravila a ozvali sa mi asi traja. Ale mne aj tak nepomohli,lebo vlastne su to admini danej miestnosti, a na starosti to nemaju, iba mi poradili, źe kde mam napisat staznost.
Tommyhot, ja na pokec moc nechodim, takže neviem akí sú, ale čo som si s pár včera písala, tak sa mi zdali v pohode, teda vysvetlili mi, prečo to blbne aj kde mám napísať. Ale neviem, väčšina ľudí tam ich neznáša.
kto ma zoznam adminov na pokeci?prosim napiste......vopred dakujem.......podla mna je to zle na pokeci ze ma niekedy len tak vyhodia z miestnosti a nic tam nerobim ani nenadavam...
akože fest ma nasralo, že mi niekto zistil heslo na mojom konte suneckoko222@azet.sk. Teraz si ho zmenil a vydáva sa za mňa. Celý pokec je trapný, sú tam samí pokrytci, lebo ma všetci ignorujú a určite som sama. Ano, bola to možno moja chyba, že som mala až príliš ľahké heslo, lenže som sa už poučila a teraz ako dlho za to ešte budem pykať??? Na pokec už radšej ani nebudem chodiť.
To som opäť ja. Ak by tu bol nejaký zlatý človek a dokázal by mi pomôcť s tým mojím zaheslovaným kontom na pokeci, nech sa mi prosím ozve na Lubica.Michalkova@azet.sk. Vopred zo srdiečka ďakujem. cmúčik...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
na pokeci sa to stáva až dosť často neviem ako to niekoho môže baviť, človeku sa dá ublížiť aj lepším a zákernejším spôsobom!!!
Tak ak niekto ma, tak napiste mi prosim TS.
Ale snad tvoj problem vyriesia.