no tak ako kedy niekedy sa mi dari az moc a niekedy voebc napriklad teraz mam take obdobie najrhosie v mojom zivote nikdy sa mi tolko zleho nestalo naraz setko je v pci ale nieako to zvladam...
a ja som raz uhadol celu svedsku ligu, 4 nhl zapasy (a to je tazke jak svina) a este daky cesky hokej (dokopy to bolo 14 zapasov) a vyhral som z 20sk 3000 =P ale to vlastne nie je stastie.....to je pure skill =D
no, povacsine a v istych veciach, ktore pohynaju clovekom najviac... ale ja som si uz zvykla a neriesim to ale ked sa mi raz nieco podari tak to nieco je fakt velke nieco
držím sa medzi týmito možnosťami ... keď som bola mladšia jednoznačne smoliarka, v kuse som problémy vyrábala, po nemocniciach chodila a teraz je to už fajn a mám dokonca pocit, že sa mi v pokročilej puberte aj darí =D=D
kokos nonajvacsi smoliar na svete,heeh vedeli by vam povedat niektori ,ta coho sa dotknem to sa pokazi abo to pre istotu uz nejde,vsetko co sa da dojebem ,nic mi nevychadza hehe no ,a tak sem tam sa zadari,ale ne moc elbo to uz by som nebola ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale tak som spokojna, vsetko nemoze byt OK...