Včera som si s jednou kamarátkou a priateľom urobila malý "výletík" do Bratislavy. Vystúpili sme na hlavnej stanici a môj priateľ si zapálil cigaretu. Keď dofajčil, ohorok vyhodil len tak, na ulicu. Uznávam, chyba. Nemal to urobiť....nemá nám znečisťovať
bola to piča...vieš je veľa ľudí, ktorí zneužívajú svoje postavenie. pravdepodobne od teba chcela len vymámiť ďalšie peniaze, čo je u niektorých policajtov veľmi bežné. a odhadzovanie ohorkov? za to sú pokuty? no...tak to aby som šla upozorniť priateľa ktorý ich hádže z balkóna...
hmm, nuz ja fajcim a byvam v BA a stale vyhadzujem spaky na zem a nikdy som nedostal pokutu oni podla proste vedeli, ze nie ste domaci preto to tak riesili.
nič s tým nespravíš, ale chápem, že ťa to naštvalo. Policajti (nielen) na Slovensku často zneužívajú svoje právomoci voči ľuďom, ktorí sú im nesympatickí, ale bežný občan s tým nič nemôže urobiť. Bojovať sa neopolatí :/
na slovensku treba tvrdo. sak vidim ako to vyzera, fajciari su neohladuplni, fajcia casto na zastavkach... uplne ju chapem, aj mna by to nesralo, a hadzat pozemy ohorky tak toto je sila, keby to bolo tvrdsie tak by sa ludia naucili poriadku, VED SI LEN VEZMI AKY BOL PORIADOK V STREDOVEKU KED ZA KRADEZ ODSEKLI RUKU !!! A TERAZ ? ZAPLATI SKODU A MOZE IST...
@15 tak tak @wewo uplne suhlasim... mozno zo malinko prehnala ale nebol som tam takze posudit neviem... ale nicit si vlastne tak to je sila... ja by som mu odsekol ruku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale aj ja som sa stretla s tym, ze policajt zneuzil svoju finkciu :/
» www.minv.sk/?oznamenie-o-pr...
treba ich hlasit za vsetko, nech sa preriedia