Hm, ja neverim v tie reči, žeby mal chalan robiť prvý krok Musíš sama vedieť či sa dá tomu chalanovi veriť. A ak aj by nechcel s tebou chodiť, či ťa vysmeje alebo normálne si to s tebou vydiskutuje. Naozaj, viem že týmto nepomôžem, ale musíš sama vedieť čo a ako
Skús mu to povedať, stratiť nemáš čo, skôr takto môžeš stratiť veľa a budeš to ľutovať že si nič nespravila. Nesprav tú istú chybu ktorú som spravila ja a do dnes to ľutujem....
Akurát že mňa tá "zamilovanosť" držala rok a pol... nikdy som mu to nepovedala pretože si zatiaľ stihol nájsť dievča... Ale teraz som si našla niekoho pri kom som rovnako šťastná ako kedysi s ním...
Aaaa čo sa týka teba, tak by bolo fájn kebyže si mu niečo naznačila...
Presne tak, risk ze zisk . No ne zas na neho vybafnut te LUBIM TA! Chodte normalne spolu von ako vzdy, niekam, kde budete aspon relativne sami. A tam nejak opatrne zacni. No ako... to ti uz asi neporadim, nie som skuseny v tomto obore. Ale tak... co ja viem... mozes zacat s tym, kolko sa uz poznate a co ste spolu zazili... a podla toho ako sa bude tvarit mozes pokracovat, ze za ten cas si zacala nieco citit a potom pokial nebude zhrozeny mu to mozes povedat. Idealne by bolo podla mna drzat ho po celu dobu za ruku . Ale to len taky napad, na mna radsej nedaj, ja sa nevyznam .
Plat si za chyby ak je pre teba taky neuveritelne narocny problem povedat ,, Zaujimas ma a rada by som ta hlbsie spoznala ""
Co je na tom tazke ? Zazracna veta, ktorou nic nepohnojis. Bojis sa odmietnutia ? No to sa moze stat. Taky je zivot. Jedno je ale iste, nemas sa absolutne za co hanbit. Vzdy treba povedat PRAVDU
@impossible265 ja by som nehovorila nič. ale je to len to, čo by som spravila ja. podľa mňa reči nič nevyriešia. len ho to odplaší. chodila by som s ním von a uvidelo by sa. možno po čase zistíš, že nie je taký skvelý ako si ho pamätáš a vôbec ho nebudeš chcieť. a ak bude s tebou aj naďalej chodiť von, tak je podľa mňa jasné, že ani ty si mu neni ľahostajná.
takže sme v 21.storočí a dnes sa ti máloktorý chalan odváži niečo také povedať lebo (ako som sa neskôr dozvedela od môjho priteľa, boja sa že ich odmietneme alebo že sa mýlia, že si vymýšľajú.. zraníme ich ego totižto).
takže radím ti, zober to do svjich rúk a povec mu to, keď niekedy budete spolu sami, hlavne nie v nejakom podniku, ale len tak čo ja vjem v parku. určite to výjde! musí! podľa mňa má záujem aj on keďže s tebou rád chodí von a má záujem trávviť svoj čas s tebou
mala by si sa najskôr zamyslieť či ho naozaj ľúbiš alebo si to len nahováraš... či by si s ním dokázala stráviť napríklad aj celý zvyšok života... a potom keď si odpovieš áno tak sa zamysli či sa mu dá veriť... a aj keď si tu povieš že áno tak mu povedz že sa mu chceš zveriť s tajomstvom... a povedz mu že ľúbiš jedného chlapca a že nevieš ako mu to máš povedať že čo by spravil on... a keď ti na to odpovie tak rovnako to sprav ty a povedz mu to tak ako by to chcel...
tak prečo raz nezariskuješ? a prečo nenaberieš odvahu možno on ťa chce tiež ale obava sa tvojej reakcie poviem ti jedno skús sa prekonať a daj mu všetko najavo
Ja mam nieco podobne, aj ked to je moja dobra kamaratka a je to trochu ine v tom ze by som si tym mozno pokaslal kamaratstvo. Ja som jej to povedal ale dospeli sme k tomu ze vztah medzi nami by nebol to najlepsie. Sice si mysli ze ma to preslo,stale ma k nej nieco taha. Tak preto mu to povedz a uvidis mozno on to citi rovnak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Akurát že mňa tá "zamilovanosť" držala rok a pol... nikdy som mu to nepovedala pretože si zatiaľ stihol nájsť dievča... Ale teraz som si našla niekoho pri kom som rovnako šťastná ako kedysi s ním...
Aaaa čo sa týka teba, tak by bolo fájn kebyže si mu niečo naznačila...
vcelku zaujímavé, že si ho začala mať rada až po tom čo si si našla iného....
predstav si to z pohladu toho chalana, čo keď on ťa mal rád vtedy keď ste spolu chodievali von, no potom si si našla iného tak to nechal tak ....
to ťa nenapadlo ?
Radsej vediet odpoved, ako zit s otazkou !!
Co je na tom tazke ? Zazracna veta, ktorou nic nepohnojis. Bojis sa odmietnutia ? No to sa moze stat. Taky je zivot. Jedno je ale iste, nemas sa absolutne za co hanbit. Vzdy treba povedat PRAVDU
@impossible265 ja by som nehovorila nič. ale je to len to, čo by som spravila ja. podľa mňa reči nič nevyriešia. len ho to odplaší. chodila by som s ním von a uvidelo by sa. možno po čase zistíš, že nie je taký skvelý ako si ho pamätáš a vôbec ho nebudeš chcieť. a ak bude s tebou aj naďalej chodiť von, tak je podľa mňa jasné, že ani ty si mu neni ľahostajná.
takže radím ti, zober to do svjich rúk a povec mu to, keď niekedy budete spolu sami, hlavne nie v nejakom podniku, ale len tak čo ja vjem v parku. určite to výjde! musí! podľa mňa má záujem aj on keďže s tebou rád chodí von a má záujem trávviť svoj čas s tebou