Normalne mi dali dneska pokutu, a za blbe odbocenie cez bus pruh na Safarikovom namesti na zjazde zo Stareho mosta. Zastavili ma jek nejakeho gangstra zablokovanim auta a dali mi pokutu 500 korun, a Passat za mnou co urobil to iste, nechali. Sa na to vyse
No asi si mal slabe auto bo ono je vo zvyku ze nezastavia auto asi nad 1 milion bo sa boja ci nezastavia nahodou nejakeho typka ktory by mohol mat nejakeho papalasa podchyteneho. Je to svinstvo a to ez si isiel o 500SK lahsi je vzdy lepsie ako o dva litre. A dodavam je to svinstvo ale nie vzdy.
ked ti prehladaju auto to nasere viac. mna zastavili pocas 2 dni 2krat a raz colna sprava a druhy krat policia. a to s tym ze drahe auto nezastavia nemas pravdu. jazdim na mercedese s hodnotou 2 a pol miliona a maju ma velmi radi
Nuz mal si smolu, ze si bol prvy. Keby siel ten passat pred tebou tak ty prejdes v pohodke... Ked uz jedneho riesia, tak sa nebudu kvoli tomu nahanat za dalsim. Predsa len to nie je az taky priestupok.
ktovie ci si spravil chybu to by som musel vidiet ... lebo nechapem prestne ako .... mna zasa policajti nikdy nezastavili. Iba raz ked som prechadzal cez sukromny majetok ale co uz pustili ma.
ja mam este takuto prihodu z cias ked som mal asi 15 rokov. mal som nejakych starsich kamaratov a stale mam teda, na a boli sme u jedneho na chatke, co bol vlastne mensi zahradny domcek so zahradkou, kde bolo ocividne ze sa hulilo. stal hned v krizovatke, kde dopravaci s hrdostou namontovali novu STOPku, tak aby ju od stromov nebolo vidno a cihali na stare skodovecky. my sme sedeli asi 4ja vonku na lavicke na jej operadle v tej krizovatke a sledovali jak tam mestski! buzeruju skodovkarov. a kedze je to take multinacionalne bugarovske mestecko, tak ten kokot na nas zacal madarsky nieco picovat, teda do ineho typka co mal dlhe vlasy s dredmi. nakoniec uvidel ze nerozumieme, tak zacal po slovensky a vypicoval mu, ze: co cumis na mna jak prijebany, my sa obzerame a daval to na neho. ocividne dalsi skinhead zamestnany u policie, lebo z nich mal traumu, kym chodil na futbalove zapasy ako ultrafan. potom a prisiel a strcil donho, takze aj padol dole dozadu. picoval este ze zajebavame lavicku spinavymi botami atd. neskor jeho rodicia nanho aj podali trestne oznamenie za neviem co vsetko a dali mu pokutu a nejaky distanc. ale taky ze za tyzden znova robil a mal asi aj platene volno. neskor tento typek aj robil nejake potiaze v opitom stave a troska ho potom ten bastard madarsky znova na stanici poriesil a rozbil mu hubu. jednoducho A.C.A.B. a pozrite si moj blog z utorkoveho vecera, ten vsak bol bez problemov
Hje zastavili mi mojho Favorita, a to ma ani tak nesre ale viezol som na Safko dve perfektne kolegyne z prace, ze sa pochvalim autom a hned bum obehli ma, zablokovali, a polhodinu kontrolovali doklady a spisali pokutu. Najviac ma seru tie kolegyne, teraz som za najvacsieho kokota
No to s tymi drahimi autami podla mna pravdu mas. Samozrejme ze ked vidia za volantom mercedesa vyzorovo "mladeho chlapceka" tak nemaju s nim problem.
Mna zastavuju furt, hlavne ked som mal punto, teraz s peugeotom to troska utichlo.
Ale ked som maval pozicane auto v byvalej roboty od sefka (samozrejme na pracovne ucely), presnejsie Mercedes ML270 poslednt model, znacky tt- 666 neco, alebo stacilo kludne aj hyundai SANTA FE so znackami TT-222 tak ma nikto nikdy nezastavil
Sefino mi nedaval ani len papiere, ked som na tych autach isiel.
Vzdy mi zadrej "jazdis na benzin ne na papire"
A veru pasi som nenosil, lietal som jak debil, a nikto nic. A na stopke som nezastavil, a to boli flojdi rovno oproti, a nic...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
takze si mu dal vlastne tie peniaze na dobry steak ....a to vie pekne nasrat.....
Mna zastavuju furt, hlavne ked som mal punto, teraz s peugeotom to troska utichlo.
Ale ked som maval pozicane auto v byvalej roboty od sefka (samozrejme na pracovne ucely), presnejsie Mercedes ML270 poslednt model, znacky tt- 666 neco, alebo stacilo kludne aj hyundai SANTA FE so znackami TT-222 tak ma nikto nikdy nezastavil
Sefino mi nedaval ani len papiere, ked som na tych autach isiel.
Vzdy mi zadrej "jazdis na benzin ne na papire"
A veru pasi som nenosil, lietal som jak debil, a nikto nic. A na stopke som nezastavil, a to boli flojdi rovno oproti, a nic...