Normálne sa do toho moc nestarám, ale akosi ma to nakoplo pre volbami.
Ako je možné že to vyhral Fico a teraz búdú najväčší bossi Mečiar, Slota a Fico? SMER, HZDS a SNS???!?!? Boha kam sme sa to dostali! To čo má znamenať?!? Šak sa vrátime presne t
ty ani nemozes vediet ako si sa mala pred 4-8 rokmi sak mas len 14 vsetko z coho cerpas su reci ktore pocujes vo svojom okoli a preto nema zmysel sem na tuto temu nieco pisat!
ale ja viem co su to zdravotne problemy viem kolko nekonecnich dni som stravil v cakarni ordinacii nemocnici a viem aj kolko to moju mamu stalo ked sa spoplatnilo zdravotnoctvo okrem toho dva roky su viac ako si myslis
Ok, len to tak vyznelo. Vieš niesú to rovno dva roky, za chvílu mám 15, ale to je vedlajšie. Presne soma si zažila to čo ty, hlavne v zdravotníctve a moja mama musí brať lieky stále a je to stále drahšie a drahšie...Ale to je už jedno. Každý máme nejaké svoje problémy.
Politika sa dotyka kazdeho cloveka zijuceho na slovensku, ale aj tak si myslim, ze vo volbach si ludia zvolia svojich zastupcov a potom dohoda, kto s kym pojde do koalicie je len na nich a to mi volici po volbach neovplyvnime.
Co sa tyka nadavania na vladu... hmm, mozu nadavat iba ti, co volili, lebo ti, co nevolili sa vlastne zdrzali hlasovania a teraz nech sa zdrzia svojich komentarov, lebo za to mozu aj oni...
A minulost... Meciar, uz aj Dzurinda... Skandaly a spinavosti su vzdy a este len vyplavaju napovrch.
A to, ze niekto volil komunistov alebo tych nackov... Je to jeho slobodne rozhodnutie a pravo ktore mu dava ustava sr a nemozno mu ho odopriet.
ae no.. je tam slota.. hehe to bude jaka sranda.. aspon sa zasmejeme.. hehe no okrem madarov.. tí budu už asi nekde vyhostení.. ae v site to bolo gut vystupenie.. lajoš košut.. hehe
Neviem ako ked niekto povie nieco hentake ako si ty zacala vtedy zacinam mat nervy .....
Nic si nezazila nic si nepamatas, nevies ako bolo za komunistov tak nepindaj na deda ktory v takom rezime zil velku cast svojho zivota ...
Pozerate sa na politiku ocami ako keby to bola reklama na rpaci prasok v telke a pritom sa tomu prd rozumiete ....
A ver tomu ze Fico,Meciar a Slota su 100 krat lepsi ako ten trapny zelezniciar ktory chodil pit kavu k busovi strkal sa mu do riti a hovby urobil pre tuto krajinu....
Nebudem radsej dalej pisat lebo ako vzdy: budem pisat hodinu a aj tak si kazdy bude mliet dalej svoje ....
Solon suhlasim s tebou co sa tyka sprosteho Dzurindu.ja ho nemozem ani vystat...osobne si myslim ze Fico je o vela lepsi...
aj tak ale vravim ze nikdy nebolo najlepsie... kazde obdobie malo svoje minusy a aj tak si vzdy ten kto sa dostane k moci a peniazom len hrabe pre seba...a to ma sere.........
chcela by som podakovat tejto vlade ze nemusim maturovat z debilneho piateho predmetu .... hmm ale kto vie kde nacerpacuj tolko penaziazkov na splnenie vladnych slubov?
hmm.. ok toto je prispevok uplne out of date ale.. kedze vcase ked tu boli pridavane prispevky mali vsetci zucastneni maximalne 18 rokov, asi ani jeden nestudoval ekonomiu alebo politologiu a zaujem o politiku by som odhadoval na velmi slabu uroven.. myslim ze uz teraz je jasne aj tym co volili momentalnu vladnu koaliciu ze sme sa nikam nepohli a vsetko tu bezi z cias reforiem ludi OKOLO dzurindu cize momentalna strana zelenych (byvale slobodne forum).. vseobecne k prispevkom: Typek: ak mas len 4 rocnu pamat tak ta lutujem + 2 roky su ovela menej ako si myslis ty (hlavne u bab), Solon: neviem ci by si mi vedel dat aspon 5 podlozenych argumentov preco je momentalna vladna koalicia lepsia ako predosla + za to ze niekto zije v totalitnom rezime neznamena ze ho musi podporovat, a tak celkovo: podla mna predosla vladna koalicia sa snazila zastavit zadlzovanie sa (= reformy = poplatky v zdravotnictve, napr. STV, atd.) a myslim ze to pomohlo a uz teraz vidime ze to zase zacina stagnovat.. preto neviem co vidite take uzasne na momentalnej koalicii zlozenej z nacionalistov a komunistov resp. ludi so socialne orientovanymi uceniami.. je zaujimave ako sa niekomu mozu tolko pacit totalitne rezimy, resp. ako sa mozu tolkym pacit totalitne rezimy..
a podla coho posudzujes v Tvojom veku za KOHO je lepsie? Podla reci z domu? Podla toho,co hovoria v televizii? platila si niekedy seky na poste za Dzuridu-ja ano,nestihala som si zvykat na stale sa zvysujuce ceny vsetkych energii-len ten plat bol stale rovnaky. A kecy Miklosa a Dzurindu o makroekonomickych vysledkoch ma nezasytia....ved sa nam ticho smeje cela zap. Europa,ako tu dokazeme z tych zobraceniek vyzit-a samozrejme aj cela SDKU/ved skusat na ludoch sa da,kym sa to ich netyka.../! A to sa nezastavam Fica-len obdivujem to praviciarske slovenske...a este nevies,co je realny zivot na Slovensku s realnou mzdou!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
nechaj tak...
a ja sa k poliike po volbach nevyjadrujem...ja len ze ked som vcera otvoril sme.sk, tak mi prislo zle...
Co sa tyka nadavania na vladu... hmm, mozu nadavat iba ti, co volili, lebo ti, co nevolili sa vlastne zdrzali hlasovania a teraz nech sa zdrzia svojich komentarov, lebo za to mozu aj oni...
A minulost... Meciar, uz aj Dzurinda... Skandaly a spinavosti su vzdy a este len vyplavaju napovrch.
A to, ze niekto volil komunistov alebo tych nackov... Je to jeho slobodne rozhodnutie a pravo ktore mu dava ustava sr a nemozno mu ho odopriet.
Nic si nezazila nic si nepamatas, nevies ako bolo za komunistov tak nepindaj na deda ktory v takom rezime zil velku cast svojho zivota ...
Pozerate sa na politiku ocami ako keby to bola reklama na rpaci prasok v telke a pritom sa tomu prd rozumiete ....
A ver tomu ze Fico,Meciar a Slota su 100 krat lepsi ako ten trapny zelezniciar ktory chodil pit kavu k busovi strkal sa mu do riti a hovby urobil pre tuto krajinu....
Nebudem radsej dalej pisat lebo ako vzdy: budem pisat hodinu a aj tak si kazdy bude mliet dalej svoje ....
» www.volny.cz/l_kopecky/consp...
aj tak ale vravim ze nikdy nebolo najlepsie... kazde obdobie malo svoje minusy a aj tak si vzdy ten kto sa dostane k moci a peniazom len hrabe pre seba...a to ma sere.........