Vianoce - v kruhu rodiny. Možno, ak sa podarí, tak zorganizujem nejaké stretko. Ale to ešte neviem.
Silvester - pôjdem von s kamošmi do mesta. Zabavíme sa a bude dobre.
Kam ísť neviem...ale najlepšie je ísť priamo za nosom...by si neveril, kam si sa schopný dostať, keď ideš priamo za nosom (teraznemyslím, že do prvého múru alebo kandelábra. ...ja som sa napríklad dostal až do Dúbravky. A to sme začali v Petržalke..
Šak polnočná je super a najmä keď zhasnu svetla a sa spieva Ticha noc...sak Vianoce bez polnocnej to je take suche...a na Silvestra si vsetci pripijeme a potom ideme von a pustame petardy a ohnostroje...jak furt
takze ja to robim tak ze 2 dni pred vianocami idem prec lebo sa upratuje a predsa nechcem znervoznovat mamu a seba. 24.12. rano idem vvacsinou do herne (pocitacovej) lebo by som zavadzal a po otvoreni darcekou a vecery si davame sretavku v nejakej utulnej krcmicke s kamaratmi. silvester chata
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
o pol noci uz lezim niekde na mander ozraty
Silvester - pôjdem von s kamošmi do mesta. Zabavíme sa a bude dobre.
Kam ísť neviem...ale najlepšie je ísť priamo za nosom...by si neveril, kam si sa schopný dostať, keď ideš priamo za nosom (teraznemyslím, že do prvého múru alebo kandelábra. ...ja som sa napríklad dostal až do Dúbravky. A to sme začali v Petržalke..
Kazdy ma ine zvyky...