@4 neviem no, kavu ako taku nepijem ale občas pred treningom si dam na nakopnutie zo 7-8 čajovych lyžičiek melty, ale aby to nejak robilo niečo extra nvm už som presypany
kofeín ako hlavná zložka kávy má hlavne vplyv na kardiovaskulárny systém, zvyšuje srdečnú frekvenciu a tým zrýchľuje mtb..dokonca káva po jedle zvyšuje vylučovanie HCl v žalúdku a tým podporuje trávenie..kofeín sa pridáva aj do tabletiek na chudnutie..
ale
keď si dáš kávu s cukrom, určite ti nijak nepomôže..
látok, ktoré pomáhajú pri chudnutí je veľa, kofeín je snáď na poslednom mieste podľa čo sa miery účinku týka...
@5 to je relatívne mnoho ludí keď je v strese tak má čosi ako "psychický hlad" čiže furt mám pocit že som hladná a pri tom nie som
no neviem či by som kavu volila ako hlavny prostriedok chudnutia.... hlavne by bolo dobré ráno prednou vypiť pohár vody čo sa musím konečne naučiť
ale inak ak sa do kávy nedá cukor a mlieko tak by nemala mať žiadny tuk...
ale pre tento účel odporučím skôr matté alebo rôzne zelené čaje a čaje na to určené.... a ešte radím neotáťať sa k sáčkovým.... radšej pekne zájsť do čajovne/etno shopu a tam kúpiť....
a niekedy tam vedia aj dobre poradiť
a ešte ak kávu tak skús ajuvédsku kávu na chudnutie... je to tuším z čakanky? nechcem zavádzať... ale počula som že má v celku priaznivé účinky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale musi byt bez cukru a podobnych veci
ale
keď si dáš kávu s cukrom, určite ti nijak nepomôže..
látok, ktoré pomáhajú pri chudnutí je veľa, kofeín je snáď na poslednom mieste podľa čo sa miery účinku týka...
no neviem či by som kavu volila ako hlavny prostriedok chudnutia.... hlavne by bolo dobré ráno prednou vypiť pohár vody čo sa musím konečne naučiť
ale inak ak sa do kávy nedá cukor a mlieko tak by nemala mať žiadny tuk...
ale pre tento účel odporučím skôr matté alebo rôzne zelené čaje a čaje na to určené.... a ešte radím neotáťať sa k sáčkovým.... radšej pekne zájsť do čajovne/etno shopu a tam kúpiť....
a niekedy tam vedia aj dobre poradiť
a ešte ak kávu tak skús ajuvédsku kávu na chudnutie... je to tuším z čakanky? nechcem zavádzať... ale počula som že má v celku priaznivé účinky...