my skoro kazdy vecer chodievame tancovat, ale na take paradne pesnicky ako....nedaleko od trencina...a take tie klasicke slovenske no a elaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
@33 nie.. prvy som poctivo cely dokukala druhy som pozerala kym tam bol stroffek stylom ze cez prve reklamy som zaspala a cez treti som usudila ze jediny nadejny je Simko a to mi stacilo... aj tak som bola vacsinou mimo domu ked to slo:p
Na SHS sa dalo mať nervy, to nebolo až tak trápne, boli super moderátori, (Rozboril, bože môj, už len pri predstave jeho ksichu si dáva pod ústa sáčok) navyše v trojke markíza vedela, že je to okukané tak do toho hodili trocha vtipu a niektoré vážne vyšli ...
Samozrejme vždy prítomné lamy, čo nevedia spievať zasa potešili ...
A niekedy rodičia aj čas majú, ale tie deti to k tomu ťahá ... to poznám
K tým debatám detí - no príde mi logické, že sa rozprávajú o volovinách, o ktorých sa môžu všetci porozprávať a nie o tom s kým sa dnes hrali na dvore ...
sak prave o to ide rodicia su neustale v strese a unaveni a potom su radi ked deti drzia hubu.. moj brat je presne tak isto rozmaznany a neviem ho nijako prevychovat...
moj brat fici skor na warcrafte.. a rodicia ho v tom podporuju lebo chcu mat pokoj.. ale nastastie mame nove stena a s tym treba nadlho chodit von takze momentalne ho mam cim zamestnavat pekne chodi so mnou
Keď je príležitosť hrať futbal, basket hocičo tak síce vždy idem ...
Ale to sa stáva tak 1-2 krát do týždňa, že ma kamoš zavolá a ja nie som moc "muž činu", nezvolávam ostatných hrať futbal, iba čakám kým niekto zavolá mňa (občas aj ja zavolám, ale až tak často nie ) A samého seba nevyženiem moc (Cez školský rok som si vyšiel aj sám niekam do parku si poliezť na stromy a tak, ale teraz už ani nie slight_smile:
@51 tak cez prazdniny sa najlepsie trci doma za pc... to poznam tiez sa odtialto moc nehybem
@52 no ono to neni take jednoduche lebo rodicia ked chcu mat pokoj tak to vzdy schytam ja ze co martin zas reve... a babka sa ho tiez zastava... strasne!!
@73 nie nie len tvrdi ze chce tancovat breakdance.. tak mu poctivo pustam len rock a metal a uz som ho naucila pocuvat Nohavicu.. som na seba hrda.. nebude to proste hiphoper lebo som povedala!!
no...ja som otvoreny clovek...tunidlo, co mas proti golonkovi, ak aj ma iq poslabsie, ma za sebou uspechy, o ktorych ty mozes zatial iba snivat, ale z duse ti prajem, aby si dosiahol vyssie mety ako on a potom si pyskuj...ale inak sa nechcem hadosit...a aj ked by som si priala nieco ine, rozboril je trapny furik, ktory by mal byt stastny, keby mohol povozit takeho golonku...zmazte to ak chcete, ale ostre nadavky tu prejdu, snad aj moj nazor....
Aj keby bol najlepší hokejista na svete tak to pre mňa bude len somár
Nehovoril som o jeho úspechoch, keby bol dobrý hokejista a nemiešal by sa tam kam sa nemá tak by bolo dobre ...
Najlepšie aj tak je, že si knihu nazve "Rebel s číslom 9" Aký je on už Rebel? ... Dokáže byť priateľ s každým režimom akurát tak, aby mu to vyhovovalo ...
@82 presne na to som narazala.. ze hiphopova mladez ma k tomu dost ze sklony.. cest vynimkam... metlaci aspon nechodia na diskoteky.. tomu ze bude pit asi nezabranim ale drogy by nemusel brat...
@85 no urcite ze hej, ale nemyslim ze je to tam az take rozsirene... aspon to predo mnou dobre taja len nech pekne chodi na pivo a do cajovne na vodnu fajku tak!
@87 ja zle, budem dochadzat, ale galanta nie je az tak daleko, len 50km. mozno to je dobre, ze nebudem mat intrak, lebo internatny zivot navadza na zle chodnicky a nuti cloveka neucit sa
No podľa mňa práve to máš strašné Lebo si blízko tak intrák asi neudelia a dochádzať aj 50 km pri tých Blaváckych zápchach môže trvať
Každodenne to bude asi nič moc ...
A ja to mám ešte horšie, lebo mám 35km navyše
Inak to je na intráku to najlepšie Kua teraz by som si jak zašportoval a nič, hentam bude toľko ľudí, že niekto aktívny sa už nájde ... Veď učiť sa aj tak celý deň nedá ...
co ma bavi na tancovani ? .. asi secko ved sa pri tom da uzastne odreagovat.Ked som s partiou tak sa maximalne rozbijame a zase ked trsam s nejakym srackom tak je to uplne o inom ... keby som nemohla tancovat tak asi zomriem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
tak ja som už dlho nikde nebola tancovať.
ale tak dá sa pri tom odreagovať, čo je napr. u mňa popri vysokej škole dosť potrebné
A mimoriadne oslobodzujúce a uvoľňujúce ...
Možno ti len robí doprovod ;-D
inac prave som usudila ze na hip hop sa tancuje najlepsie.....
sice headbang pri metale je sexi..ale zase....mne by sa hlava odjebala pri tom...
takze ostava len ake take skakanie az po plafon
No veď som hovoril o ľudovo povedanom pogu, len nemám rád ten názov ...
To nemá chybu, poriadne vypiecť niečo a potom skákať a hádzať rukami, juuj
alebo
Poďme všetci pogovať
A pritom bol kedysi parádny ...
To bol podľa mňa veľmi nemúdry ťah aj od televízie, nechať dosť zadubene pôsobiaceho Ráža niečo rozprávať ... Pripadal mi ako taký malý Golonka
tak co uz vsetci traja posobili dost.. hmm alkoholicky a divne.. uplne sa mi znechutili...
aby sa mi neznechutil nik
takže Elan je pre mna naďalej počuvateľný
To si kamoš robil srandu a založil tému na inom servri: "Jozef Golonka - rebel s iq 9"
No Golonka je pre zmenu prototyp jalovosti
Totálny buran, ktorý sa hrá na gentlemana a aj napriek tomu, že nevie povedať súvislú vetu tak ho vidíme v každej druhej talkshow
No u starých dobrých albumov na počúvateľnosti neubudlo
Aj keď si ich už ledva pamätám, ocino ich mal hádam všetky na platniach, ale teraz už gramofón doma nemáme
@23 no ja doma pod nadvladou mojej krutej zamerictenej rodiny som na to musela pozerat.. a zaujimal ma ten spev:p
Hej, to hej ... A že Fetisov ... A Ragulin ;-D
@26 ja by som dokonca ani tych "suťažiacich" nepoznal, no bieda so mnou
Samozrejme vždy prítomné lamy, čo nevedia spievať zasa potešili ...
A zbytok už proste dosť nuda ... asi tak, no ...
ale dobre si robila, podla mna je efektivnejšie byt radšej niekde vonku ako civiet stale na TV:p
@36 tiez si myslim.. telku uz zapinam len ked ide daky dobry film alebo ked mam naladu na eXtreme alebo jetix alebo vh1
ja si rad pozriem aspon kriminalky, ked už nič iné
Ja zas nemusím kriminálky ...
K jetix - sú tam nejaké vtipné, originálne veci, ale aj zúfalé kraviny podporujúce priam "vymývanie mozgov" detí ...
Ale aspoň to nie je tak monotónne ...
a preto to nemam rada.. mam rada depresivne filmy kde na konci vsetci umru
však čo počujem o čom sa tí štupli rozpravaju, tak len samy jetix a furt to sedí len pred TV
šak nech to aj na vzduch prepana vybehne :p
inak, aká sranda,že takmer každá diskusia sa zvrtne nejakým čudným smerom,teda inym
K tým debatám detí - no príde mi logické, že sa rozprávajú o volovinách, o ktorých sa môžu všetci porozprávať a nie o tom s kým sa dnes hrali na dvore ...
tak ale ked si ja spomeniem, čo som stvaral ked som bol decko....
toto mi pride také ukradnuté detstvo
@46 hej aj takych poznam.. ale tych je pomenej
a rodičia jej preštelovali stanicu
teda "vypadol program" , oficialne
Jop jop, od kompu sa moc nehnem ...
Keď je príležitosť hrať futbal, basket hocičo tak síce vždy idem ...
Ale to sa stáva tak 1-2 krát do týždňa, že ma kamoš zavolá a ja nie som moc "muž činu", nezvolávam ostatných hrať futbal, iba čakám kým niekto zavolá mňa (občas aj ja zavolám, ale až tak často nie ) A samého seba nevyženiem moc (Cez školský rok som si vyšiel aj sám niekam do parku si poliezť na stromy a tak, ale teraz už ani nie slight_smile:
šak ho prechovaj
No ja takých poznám dosť
@52 no ono to neni take jednoduche lebo rodicia ked chcu mat pokoj tak to vzdy schytam ja ze co martin zas reve... a babka sa ho tiez zastava... strasne!!
treba na odvykačku
liečia také niečo aj na Prednej Hore? :p
to je tažký tvrdý životný udel s ktorým sa treba zmierit :p
Kua hajzli mi nepridelili intrák, ak ho definitívne nedostanem tak sa asi zbláznim ...
Bo tam by bola kopa mladých, z nich už hádam kopa aktívnych tak nemal by byť problém si zašportovať ...
tak ale ešte máš predsa dosť času si ho "vysvičit"
No skončil som Párovský gympel v Nitre
Škola UK, konkrétne matfyz ...
času ako čečiny
nehádž flintu do žita
No preto, lebo Nitra je vraj blízko som ten intrák nedostal ...
A vstávať 2,5 hodiny pred vyučivaním to by teprv bola sranda by som vstával skôr jak teraz chodím spať
Ale tak im tam napíšem nejaké somariny a môžem už len dúfať, že mi ten intrák pridelia ...
Som asi vyše dvadsiaty pod čiarou, sakra, celé zle
no to je tiež pekny ciel
ale nebodaj taký štupel ma už aj nejaké naznaky :p
Aj keby bol najlepší hokejista na svete tak to pre mňa bude len somár
Nehovoril som o jeho úspechoch, keby bol dobrý hokejista a nemiešal by sa tam kam sa nemá tak by bolo dobre ...
Najlepšie aj tak je, že si knihu nazve "Rebel s číslom 9" Aký je on už Rebel? ... Dokáže byť priateľ s každým režimom akurát tak, aby mu to vyhovovalo ...
A chcieť vyhrať v hokeji ... To je akože rebélia?
Aplikovaná informatika
ešte len to by bolo zle :p
A metláci žiadne drogy zásadne neberú?
Kopu predmetov budeme mať pravdepodobné spoločných, no
A ty budeš ako na tom s bývaním?
No podľa mňa práve to máš strašné Lebo si blízko tak intrák asi neudelia a dochádzať aj 50 km pri tých Blaváckych zápchach môže trvať
Každodenne to bude asi nič moc ...
A ja to mám ešte horšie, lebo mám 35km navyše
Inak to je na intráku to najlepšie Kua teraz by som si jak zašportoval a nič, hentam bude toľko ľudí, že niekto aktívny sa už nájde ... Veď učiť sa aj tak celý deň nedá ...
tak si davaj na braška bacha