@jimmycrow ja tentokrát súhlasím s klaudiqou akože, je fakt mrte vecí, ktoré by môj chlap ofrflal a nechápal by ich zmysel, lebo sú úplne nepraktické a prakticky nanič.. a ja keby ich dostanem tak skáčem po plafón
@passko@jimmycrow somzrejme, že je to tak ^^ .. veď kedy chlapci sami od seba napr kúpia holke kvety..?? len tak keď nemajú ani sviatok ani nič??? NIkdy ! >> preto všetky holky ocenia čokoľvek, hociakú maličkosť, proste sú radi, že si ich chlapec spraví nejakú tú námahu a poteší ich hociakou maličkosťou
@mm47 Ja som na meniny dostala obrovskú kyticu ruží (ružových, keďže je to moja obľúbená farba) a to, ako veľmi ma tým potešil sa nedá ani slovami opísať
môj chlap sa tiež trápil nad tým čo mi zorganizuje na naše výročie a čo mi dá na narodky on je taký skvelý, že kedykoľvek mi urobí tortu proste vždy si nájde niečo čím ma prekvapí a samozrejme poteší
tak na narodeniny mi kúpil tričko to tričko milujem, je proste skvelé
a na výročie mi kúpil to najväčšie merci, ružu, na posteľ dal lupene z ruží ... pripravil mi papať bola som unesená
nie tak úplne som robila taký menší prieskum raz medzi kamarátmi.. chalani buď nevedeli o ničom, čo chcú, alebo to bol nejaký konkrétny, využiteľný a často aj vcelku drahý darček baby hovorili o kvetoch
@johnysheek zavďačiť sa chlapovi hociakou blbosťou?? možno aj ty patríš medzi tie zvláštne výnimky ako chevro, ale ja fakt nepoznám žiadneho chlapa ktorému by sa páčil na narodeniny napr plyšový maco a povedz že to nie je tak!
@jaro1991 tak ja sa zas nesťažujem, síce mi to vymýšľanie vhodného darčeka chvíľu trvá, ale potom vidieť tú radosť, keď zistí, že predsa len tuším, čo by mohol chcieť, stojí za to
ale myslím, že všeobecne to ale naozaj platí. Môjho chlapa by fľaša nepotešila, a keby mu kúpim nejakého plyšáka, tak by asi začal prehodnocovať (a právom ), prečo spolu vlastne chodíme.
@klaudiqaaa myslis "aka" malickost ci ta vec.. ta malickost este nevem a ta vec, tym myslim ze by mohel vyjst jeden kseft aby sa to splnilo to co sem je slubil na to vyrocie
no tak v Bratislave nad Novým mostom je taká reštaurácia, tam ju chcem pozvať a dať je ešte niečo, buď náramok, reťiazku abo prsteň, newem. ale newem či to bude reálne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale nevem co. nejaka malickost? nemam zatial sajnu..
@klaudiqaaa nemyslim si ze hocijaka malickost
@mm47 Ja som na meniny dostala obrovskú kyticu ruží (ružových, keďže je to moja obľúbená farba) a to, ako veľmi ma tým potešil sa nedá ani slovami opísať
K teme: Kvety su super, a potom neaku malickost, co sa jej paci...
Teda aspoň u nás to tak funguje, rovnako aj opačne.
Ale @klaudiqaaa napríklad ja som tej mojej viac krát už kúpil kvety len tak bezdôvodne Aj hocičo iné
@bonita máš o tom snáď nejaké pochybnosti?
tak na narodeniny mi kúpil tričko to tričko milujem, je proste skvelé
a na výročie mi kúpil to najväčšie merci, ružu, na posteľ dal lupene z ruží ... pripravil mi papať bola som unesená
si myslím, že takéto niečo je úžasné
ach jaj ivo ty romantik
nechápem, čo sa čuduješ
len nemám rád keď sa so mnou niekto baví bez toho aby sa predstavil
nie tak úplne som robila taký menší prieskum raz medzi kamarátmi.. chalani buď nevedeli o ničom, čo chcú, alebo to bol nejaký konkrétny, využiteľný a často aj vcelku drahý darček baby hovorili o kvetoch
@istsinka krása
@johnysheek zavďačiť sa chlapovi hociakou blbosťou?? možno aj ty patríš medzi tie zvláštne výnimky ako chevro, ale ja fakt nepoznám žiadneho chlapa ktorému by sa páčil na narodeniny napr plyšový maco a povedz že to nie je tak!
ale myslím, že všeobecne to ale naozaj platí. Môjho chlapa by fľaša nepotešila, a keby mu kúpim nejakého plyšáka, tak by asi začal prehodnocovať (a právom ), prečo spolu vlastne chodíme.
no tak v Bratislave nad Novým mostom je taká reštaurácia, tam ju chcem pozvať a dať je ešte niečo, buď náramok, reťiazku abo prsteň, newem. ale newem či to bude reálne..
» fotky.sme.sk/foto/43979/ufo-...