Moja velmi dobra kamaratka ma problem, prisla o lasku a je z toho totale nanic. Chcel by som nejako pomoct, ale neviem ako. Velmi si s nou rozumiem, ale odkedy je v tomto stave tak sa s nou pomaly ani neda hovorit o inom ako ze je nestastna. Teraz po svia
tiez som si tym presiel a nie raz a nie len ja v mojom okoli, mam uz nieco za sebou a nepytal by som sa keby som vedel ze ta sanca je, ale uz teraz to stalo prilis vela (nie len psychicky), a vidim ze to sama jednoducho nema sancu zvladnut
No tak ja som si presiel depkami a taky mi vecami len nikto mi nehelpol proste jedneho dna som sa zobudil a uvedomil som si ze to nema zmysel byt taky trapni a uzierat sa tym co bolo.
Ja neviem, celkom by ma este zaujimalo PRECO o svoju lasku prisla... ale nemam viac ako 20, len ma to nejako zaujalo.. Ak je na tom tak zle a ku psycholgovi ist nechce, mal by sa niekto z jej priatelov na toho psychologa zahrat a pomoct jej. Ukazat jej nove moznosti a vysvetlit, ze ak to s nim nevyslo (aj ked neviem preco..tak nemozem konkretne posudit dalej...:/) tak na svete je ucite niekto iny, s kym sa jej toto nestane. Len to potrebuje cas a vela pochopenia. Ak ju nelubil, bude sa trapit pre neho? Ale to uz ja neviem...takze :/
To je prave problem, proste vsade vidi len jeho, absolutna zavislost na niekom kto nema zaujem. Nejde jej ho nijako vypudit z hlavy. Aj som ju volal, ze niekam vyrazime, proste v danom stave je bez zaujmu o cokolvek a oneho partnera uz uplne. Mame spolocneho konicka, preto ju poznam, a jednoducho som stratil dobreho priatela. Osobne si myslim ze je to za normalnych okolnosti fajn baba, ale v danom stave (opakujucom sa z dovodu neviem coho - mozna dlheho vecera doma sama) si jednoducho spomenie a dalej pre nu exestuje len lutost, spomienky, proste znovu a znovy sa dostava do starych kolaji a jednoducho nevie zabudnut.
No a o tu pracu prisla jednoducho preto ze sa nebola schopna sustredit, tak ju jednoducho dotlacili aby odisla.
ona ma aspon pricinu na depku...ja haluzim aj ked nemam ziadnu realnu pricinu proste neviem nejak mi prepne a je to...a stve ma to ale nejde s tym nic robit...
Najlepší liek na sklamanie v láske je asi čas. Vyhľadať psychologa by tiež nebolo zle, alebo keby sa o tom porozpravala s nejakou dobrou kamarátkou, ktorá už niečo podobné prežila
mam 50 za sebou (v setupe cislo mojho narodenia neslo vlozit - asi som tu fakt blbo) a nie je zo slovenska, co je na tom tazkeho pochopit? nemusia sa vsetci narodit na slovensku
s tou kamoskou to vodim rovnako, ale jednoducho taka moznost nie je, sestra je mladsia a kamosa ma (mozno jedna z podpasoviek co tiez prispeli) preto sa snazim nieco vykuzlit ... ale neviem co ... aspon vdaka za rozumny prispevok
Ja by som jej odporucila psychologa...nie preto ze by bola debil,ale podla mna psycholog je genialny clovek,ktory vie pomoct ked to clovek najviac potrebuje.Ja mam tiez momentalne krizove obdobie a pomohli mi kamarati,bez ktorych by som tu teraz nebola.tak vyskusaj jej ty poradit.ze ma na lepsieho a laska ete pride.Aj ja som prisla o zviotnu lasku s mojou naj kamoskou.Ja to mam ovela horsie.
kamil : na tom nie je nic strasne, pokial antidepresiva nie su velmi silne a davkovanie je nastavene dobre, tak vedlajsie ucinky ani nepobada. Problem by bol jedine pri hospitalizacii, ale to nehrozi, pokial nie je nebezpecna sebe, alebo okoliu, ci na to neda suhlas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
co by to bol za zivot bez toho
BTW ocakal by som iba seriozne prispevky od niekoho co nieco take zvaldol alebo vie o co ide a ako na to
A ked prisla kvoli tomu o dzob? A v tomto to nevyzera ruzovo?
A ked to uz uz vyzera na vyliecenie a zrazu po sviatkoch zacne znova?
Otazka nebola ci pomoc potrebuje, otazka bola aku.
Potrebovala by evidentne psychologa ale tam ju nedostali ani kamarati, ani sestra, ani ja ani rodicia.
Mozno by som radsej ocenil pohlad damskej casti osadenstva (mozno radsej starsej ako 20 rokov).
Alebo som tu nespravne?
Ja neviem, celkom by ma este zaujimalo PRECO o svoju lasku prisla... ale nemam viac ako 20, len ma to nejako zaujalo.. Ak je na tom tak zle a ku psycholgovi ist nechce, mal by sa niekto z jej priatelov na toho psychologa zahrat a pomoct jej. Ukazat jej nove moznosti a vysvetlit, ze ak to s nim nevyslo (aj ked neviem preco..tak nemozem konkretne posudit dalej...:/) tak na svete je ucite niekto iny, s kym sa jej toto nestane. Len to potrebuje cas a vela pochopenia. Ak ju nelubil, bude sa trapit pre neho? Ale to uz ja neviem...takze :/
No a o tu pracu prisla jednoducho preto ze sa nebola schopna sustredit, tak ju jednoducho dotlacili aby odisla.
s tou kamoskou to vodim rovnako, ale jednoducho taka moznost nie je, sestra je mladsia a kamosa ma (mozno jedna z podpasoviek co tiez prispeli) preto sa snazim nieco vykuzlit ... ale neviem co ... aspon vdaka za rozumny prispevok
S tym psychologom mas pravdu ale zlyhava to, jednoducho ju tam nikto nedostane.