Moja kamarátka fajčí 1-2 cigarety za týždeň, uškodí to alebo aké to má následky? Aj ja by som chcel začať len nechcú mi nikdy predať cigarety lebo mám ešte 13 rokov. Ako a aké cigarety mi odporúčate kúpiť?
1-2 za týždeň nejako extra neuškodia... ale ty nezačínaj - budeš toho ľutovať... lezie to niele do peňazí, ale zdraviu to nepridá... a potom sa veľmi ťažko odvyká...
ano ano fjaci fajci je to kúl...ked fajci 2 cigi za týžden tak nech stým skončí... ide to na penáze a aj na zdravie...hlavne v zime chronický zápal hrdla
Neskúšaj to ...fakt nie... umňa to začínalo rovnako... len skúsiť... potom partia... a potom? závislosť... !!! neskúšaj to..budem ťa obdivovať ak nezačneš !!!
sranduješ ?máš 13 rokov ..nefajči ...veľmi to škodí ...následky neuvidíš teraz a ani pár rokov ,ale neskôr ,v takej 30-ke si budeš nadávať do "sprostých "že si si zničil zdravie ....a áno ,aj takéto fajčenie škodí ,ako si povedal ,že dvakrát do týždňa -
ježiš, trinásť rokov, to ja som už riešil že aký model kde zohnať, a nie značku cigariet
nuž ale. keď bude dávať 1 - 2 krabičky za deň, potom sa o ňu strachuj.
"Odporúčam začať" modrými LM-kami, sú jemné na začiatok, a nie tak drahé pre 13-ročného fagana (s porovnaním s ostatnými cigaretami teraz. Pamätám si časy, keď stáli polovicu toho, čo dnes).
Ale hlavne, nefajči. Síce som viac-menej tuhý fajčiar a prestať neplánujem, ale nie je to dobrý nápad, začínať iba tak. Teda vyskúšať to nie je nič zlé, ale ak s tým chceš "začať" aby si bol frajer alebo ja neviem čo, tak si nájdi niečo lepšie.
stavim sa, ze ked si ta kamoska da 2 cigy za tyzden tak stale hra ze jaky uz mala tazky abstak ..inak sa dobre bavim rob si co chces, ale ak si chces nejake kupit tak odporucam modre cley to po nich ani ja tyzden nechcem cigu vidiet
bože ja fakt neviem čo to decká v tvojom veku majú v tých hlavách, mám aj ja začať? a prečo by si mal, bože nech si ničí plúca ked je jebnutá, nebud aj ty
@reneschleifer nezacinaj ! zbytocne peniaze a aj to skodi zdraviu ako seci dobre vieme ja vyfajcim kazdy den takych 10 cez vikendy aj viac a ani sam neviem naco to robim, zacnes a uz len tazko prestanes
omg..máš trinásť..a chceš začať fajčiť?? a prečo? lebo fajčia tvoji kamaráti? a ty nie? no a veď práve tým by si bol výnimočný, že dokážeš takému svinstvu odolať..a cigarety ti len tak ľahko nepredaj, pretože máš trinásť...a strašne to ide do peňazí, ničíš si zdravie, si ešte len 13 ročný chalan a z cigaretami si zničíš život...alkoholom a tvrdými drogami tiež...buď rozumný a nezačínaj s tým...ja mám napr. okolo seba xy ľudí čo fajčia a ja som jedina čo z partie nefajčí..a tí čo fajčia mi závidia, že som neni na ničom takom návykovom závisla..je to len na tebe ako sa rozhodneš, ale neskôr to budeš určite ľutovať ako mnoho ľudí
looool.....chceš začať fajčiť????tak si to v momente rozmysli ! buď rád že nefajčíš ! aj ja som chcela začať a doteraz sa toho neviem zbaviť a nehorázne to lutujem,nakolko sú to už 4 roky čo fajčim a nie a nie prestať... :/
Ak mas prachy kupuj si Lucky Strike, su to podla mna jedny z naj cigariet, ktore tu kupis.. Alebo MARSky ale tie maju vysoky obsah dechtu aj nikotinu (preto tak dobre chutia)...
Nie, neuškodí jej to. Lebo ak to nie je aspoň jedna denne, tak to nemá naprosto žiadne následky. Lebo tak to funguje, buď ti to ublíži, alebo neublíži, neexistuje nič také, ako čiastočná škoda, ktorá sa postupne hromadí.
Už si uvedomuješ stupídnosť tej otázky?
BTW, pravdepodobne neskončí tam a postupne bude pridávať. Ale to ti asi nenapadlo, že? Lebo však jedna-dve týždenne predsa nie sú nič
A ty si to ešte ani neskúsil, ale chceš začať fajčiť = pravidelne? Super prístup, fakt Ešte ani neviem, či sa mi to páči, ale chcem to!
Pozri, mám 14. Fajčím od desiatich. A žijem stále. Ale ver mi, radšej by som s tým nikdy nezačala, pretože to kurva, ale kurva ide do peňazí. doteraz som si hovorila, ale néé, v pohode, ja nie som závislá. ale bohužál, som. cigareta ma ovláda a mňa ide poraziť, ke´d nefajčím 1 skurvený deň. preto nezačínaj. vôbec tu nejde o to, že to škodí zdraviu... normálne fajčí, ale len na party a tak... proste na žúrkach a nie pravidelne a bude to okéj....
@vampgirl a to kde ti predali ? Ja mam 15 a chcela by som skusit ale vzdy si poviem ze radsej nie. Aj tak nemam skade zobrat cigarety lebo segra aj brat si ich schovavaju a nikdy som ich nenasla lebo ked idu von beru ich zo sebou ale ja by som chcela skusit iba raz a nepokracovat ale asi budem srat na to lebo segra mi slubila ze mi da skusit VF. len ma to zaujimalo lebo mne nikdy nepredali co som skusala tento rok. A sprava pre autora temy - ja by som nezacinala. Ak chces skusit fajcit radsej VF aj ked navine skodenia je aj tak tabak takze asi iba ovocne naplne hold smola.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
A ne nezacinaj!!
Drbe ti? nefajči.
Už neprestaneš.
Ja tiež na cigarety vyjebem 10€ týždenne.
je to pičovina nefajči
toto už čo je
nuž ale. keď bude dávať 1 - 2 krabičky za deň, potom sa o ňu strachuj.
"Odporúčam začať" modrými LM-kami, sú jemné na začiatok, a nie tak drahé pre 13-ročného fagana (s porovnaním s ostatnými cigaretami teraz. Pamätám si časy, keď stáli polovicu toho, čo dnes).
Ale hlavne, nefajči. Síce som viac-menej tuhý fajčiar a prestať neplánujem, ale nie je to dobrý nápad, začínať iba tak. Teda vyskúšať to nie je nič zlé, ale ak s tým chceš "začať" aby si bol frajer alebo ja neviem čo, tak si nájdi niečo lepšie.
.
Najskôr sú v miske cigarety, ktoré vyfajčí človek za rok, ak denne vyfajčí krabičku.
Ďalej ukážu skutočné pľúca z prasaťa - jedny zdravé a druhé napadnuté rakovinou a nádormi. Ukazujú, aký je rozdiel v ich dýchaní.
A nakoniec ukazujú následky pasívneho fajčenia.
Veľa šťastia.
@pstros213
nerob tú chybu, že začneš fajčiť. ak nemáš pevnú vôľu, tak sa ti bude veľmi ťažko odvykať
Ale takto vážne som to ešte nikoho nevidel brať, že aké by ste mi odporučili a nakoľko to škodí, to je super
Ale vážne, škodí to priveľa na to, čo ti to dá, (dá ti to všehovšudy úplné hovno) tak radšej kašli na to
@spekacik V koľkých inak podľa teba ľudia bežne začínajú fajčiť? ... V dvadsiatich?
Už si uvedomuješ stupídnosť tej otázky?
BTW, pravdepodobne neskončí tam a postupne bude pridávať. Ale to ti asi nenapadlo, že? Lebo však jedna-dve týždenne predsa nie sú nič
A ty si to ešte ani neskúsil, ale chceš začať fajčiť = pravidelne? Super prístup, fakt Ešte ani neviem, či sa mi to páči, ale chcem to!
Hej, posledných cca 20 rokov je tá úroveň dosť nízko