ahojte.Včera sa mi niekto snažil napojiť na mobil iphone 5s ..a dnes fonu začalo totálne hrabať.Akonáhle pojdem na messenger alebo na inú appku tak si robí čo chce,nefunguje dotyk poriadne a uplne mu preskakuje.Ak ho zablokujem a zapnem tak ide normalne.
Ďakujem za inteligentné komentáre Pýtala som sa slušne, či neviete v čom môže byť problém Jednoducho sa mi začal behom hodiny kaziť..Tak sa pýtam či to môže byť nejakými aktualizáciami alebo sa mi niekto dostal do fonu..Ďakujem ešte raz za normálnu radu
A ja som si chcel prist trochu pottrolit tuto temu a ked vidim uz neostal priestor som sa dobre pobavil
no co sa riesenia problematiky týka neboj nikto ti mobil nehackol, chalani sa ti smeju lebo je viac nez nad slnko jasne ze tento problem bude buď to softwareová chyba alebo poskodenie hardwareu, fantómové dotyky a podobne S tým ti tu nik neporadi tak si aspon uzivame zabavu A po druhe bez videa a screenov pripadne blizsich specifikacii sa aj tak odpovede nemas ako dockat ale opakujem nikto ta NEHACKOL Hackovanie nieje take lahke a stretavam sa s tým bezne ze ludia panikaria kto im co hackol a pritom su to len chyby a neznalosť techniky Keď si kupujem phone za 600-1000€ tak by som o nom aspon chcel co to vediet Ale dnes sa to kupuje na parádu
Contidion ..Ďakujem za radu aaa telefon nemám za 600 eur ale za 150 ..Preto som sa zľakla, pretože mi začalo vybiehať na display, že si mam okamžite zmeniť heslo lebo nejaký týpek z Bratislavy zistil heslo a chce sa mi dostať do fonu tak preto tá panika keďže behom dňa mi začal telefon blbnuť ..Ale ďakujem za radu, nainštalovala som nový iOS a zdá sa, že je všetko v poriadku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A ja som si chcel prist trochu pottrolit tuto temu a ked vidim uz neostal priestor som sa dobre pobavil
no co sa riesenia problematiky týka neboj nikto ti mobil nehackol, chalani sa ti smeju lebo je viac nez nad slnko jasne ze tento problem bude buď to softwareová chyba alebo poskodenie hardwareu, fantómové dotyky a podobne S tým ti tu nik neporadi tak si aspon uzivame zabavu A po druhe bez videa a screenov pripadne blizsich specifikacii sa aj tak odpovede nemas ako dockat ale opakujem nikto ta NEHACKOL Hackovanie nieje take lahke a stretavam sa s tým bezne ze ludia panikaria kto im co hackol a pritom su to len chyby a neznalosť techniky Keď si kupujem phone za 600-1000€ tak by som o nom aspon chcel co to vediet Ale dnes sa to kupuje na parádu